![]() ![]() |
2010.06. 25. - 18:14:05
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jajjj....nem tudom mit csináltam délután, de Alan-ről volt szó, azt mondja barátnőm: "Te nagyon szerelmes lehetsz" haahahah. Na ja..(IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Azt mondja majd fog más is érdekelni rajta kívül...öhhmm..hát itt kissé röhögni kezdtem, de biztos igaza van XD szerelmetes virágszál (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.06. 25. - 18:14:36
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.06. 25. - 18:16:06
Létrehozva:
|
|
|
tartok egy kis szünetet.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) csak a szokásos dolog miatt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.06. 25. - 18:16:21
Létrehozva:
|
|
|
Szerintem az nem baj, ha egy pasi tud sírni, mert legalább látszik, hogy van szíve. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Milyen bölcs vagy! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Köszönöm! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mellesleg amikor a 8-ik osztályból ballagott akkor is sírtam, folytak a könnyeim mint állat! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szerintem az nem férfi aki nem tud sírni... |
|
|
|
2010.06. 25. - 18:17:00
Létrehozva:
|
|
|
Vacsora csata...Császár Előd...DM poló..... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.06. 25. - 18:17:21
Létrehozva:
|
|
|
Oks Vica (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Neo, szerintem sem. Én azt sem bírom amikor a büszkeségük miatt orvoshoz nem mennek el. ma már nem igaz a férfiakra, hogy erősebbik nem, nem tudom mit makacskodnak.. |
|
|
|
2010.06. 25. - 18:17:36
Létrehozva:
|
|
|
Milyen bölcs vagy! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Köszönöm! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mellesleg amikor a 8-ik osztályból ballagott akkor is sírtam, folytak a könnyeim mint állat! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szerintem az nem férfi aki nem tud sírni... te egy melegszívű és érzékeny pasi vagy..... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.06. 25. - 18:17:37
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.06. 25. - 18:18:31
Létrehozva:
|
|
|
tartok egy kis szünetet.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) csak a szokásos dolog miatt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) H E R C S U L A (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) te egy melegszívű és érzékeny pasi vagy..... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Köszönöm Vicuskám! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
|
2010.06. 25. - 18:19:22
Létrehozva:
|
|
|
Mocskos Császár Előd a férjem mellett is ott pózolt...
hehh..jó pólója van XD A hozzászólást -Mode93- szerkesztette a következő időpontban: 2010.06. 25. - 18:20:15 |
|
|
|
2010.06. 25. - 18:23:42
Létrehozva:
|
|
|
Vacsora csata...Császár Előd...DM poló..... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ÉSSSSS!!!!!!! TÉNYLEG!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.06. 25. - 18:52:12
Létrehozva:
|
|
|
Azt hiszem, hogy én most elmegyek. Nagyon fáradt vagyok. Talán holnapra jobb kedvem is lesz. Biztos..
Jó éjszakát nektek! A hozzászólást -Mode93- szerkesztette a következő időpontban: 2010.06. 25. - 18:52:34 |
|
|
|
2010.06. 25. - 18:53:49
Létrehozva:
|
|
|
H E R C S U L A (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Köszönöm Vicuskám! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) igen Neo eltaláltad. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szívesen Neokám. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) ÉSSSSS!!!!!!! TÉNYLEG!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) azt hitted csak szórakozok? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Azt hiszem, hogy én most elmegyek. Nagyon fáradt vagyok. Talán holnapra jobb kedvem is lesz. Biztos.. Jó éjszakát nektek! Jó éjszakát Mode. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Neo kettesben maradtunk..... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.06. 25. - 18:55:58
Létrehozva:
|
|
|
Azt hiszem, hogy én most elmegyek. Nagyon fáradt vagyok. Talán holnapra jobb kedvem is lesz. Biztos.. Jó éjszakát nektek! Jó éjt Bettike! Szép álmokat! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) igen Neo eltaláltad. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szívesen Neokám. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) azt hitted csak szórakozok? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jó éjszakát Mode. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Neo kettesben maradtunk..... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nem hittem azt, de nem tűnt fel nekem, még nem is vettem észre az Elődöt a mai házigazda lefoglalta a szemem! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ejha... mit fogunk csinálni? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.06. 25. - 18:58:08
Létrehozva:
|
|
|
hehe Neo a Maranec Fruzsinát figyelted?Azt elhiszem.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
na mit fogunk csinálni?..... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.06. 25. - 19:03:51
Létrehozva:
|
|
|
hehe Neo a Maranec Fruzsinát figyelted?Azt elhiszem.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) na mit fogunk csinálni?..... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jó ez a társaság, csak az a vén fasz nem illik közéjük, semmi nem felel meg neki, mindent leszól. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mit szólnál ha mondjuk felvennék egy Dave-es álarcot és akkor rámugorhatnál.... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.06. 25. - 19:07:10
Létrehozva:
|
|
|
Neo hát te is itthagytál? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Közben megérkeztél még leírtam a kérdést.... Jó ez a társaság, csak az a vén fasz nem illik közéjük, semmi nem felel meg neki, mindent leszól. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mit szólnál ha mondjuk felvennék egy Dave-es álarcot és akkor rámugorhatnál.... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) hehe vén fasz...na de Neo.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) minek oda Dave álarc? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) anélkül is rád ugrok.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Neo a látogatók száma miatt(is) légyszi járjál gyakrabban a Adri oldalára..... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.06. 25. - 19:41:42 |
|
|
|
2010.06. 25. - 19:09:34
Létrehozva:
|
|
|
Neo hát te is itthagytál? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Közben megérkeztél még leírtam a kérdést.... hehe vén fasz...na de Neo.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) minek oda Dave álarc? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) anélkül is rád ugrok.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Neo a látogatók száma miatt(is) légyszi járjál gyakrabban a 101 oldalra...tudod Adri oldalára..... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) El se mentem, itt voltam! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) UGORJ! KÉRLEK!!!!! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Adri oldala? Melyik is az? |
|
|
|
2010.06. 25. - 19:13:02
Létrehozva:
|
|
|
Neo ne idegesíts...jártál már azon az oldalon (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
pedig azt hittem elmentél.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) akkor már nem kell ugranom mert túl vagy rajta..... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) baby a Barátokig itt leszek veled.....aztán megyek.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.06. 25. - 19:37:13 |
|
|
|
2010.06. 25. - 19:15:51
Létrehozva:
|
|
|
Neo ne idegesíts...jártál már azon az oldalon (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) *név törölve* pedig azt hittem elmentél.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) akkor már nem kell ugranom mert túl vagy rajta..... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) baby a Barátokig itt leszek veled.....aztán megyek.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Min vagyok túl? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jártam azon az oldalon, de nem tudtam hogy most melyikre gondolsz! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A hozzászólást -Neo71- szerkesztette a következő időpontban: 2010.06. 25. - 19:39:22 |
|
|
|
![]() ![]() |