535 Oldal V  « < 98 99 100 101 102 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> Enjoy The Silence!
Neo71
post 2010.06. 26. - 21:14:16
Létrehozva: #1981

devotee

Idézet (DevotedViolator- girl @ 2010.06. 26. - 22:03:03) *
Hát sajna elektroakusztikus gitárt 40 rugó alatt nem kapsz... Én is évekig spóroltam rá, míg meg tudtam venni. 4 évet vártam, míg meg tudtam venni. Sima akusztikust is vehetsz de 30 alatt nem érdemes, mert jó fajtát nem kapsz 30 alatt, csak gagyit. (az enyém 18 rugóba került az előző de kalap szart se ért) Régebben vettem hozzá hangológépet is, mert hallás után nehezebb hangolni. De egyébként még olcsón megúsztam mert beszámították a régi gitáromat, tokkal, kábellel együtt volt 44 rugó összesen. Abban a hangszerboltban vettem, ahol az előzőt kaptam, mert a másik helyen ismerősömet átbaszták. Vett 80-ért elektromosat de széthullott az egész, nagy rakás szar volt.

Hát asszem még várok a gitár vásárlással! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
DevotedViolator-...
post 2010.06. 26. - 21:20:06
Létrehozva: #1982

devotee

Idézet (Neo71 @ 2010.06. 26. - 22:14:16) *
Hát asszem még várok a gitár vásárlással! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Szeretnék menni és lehet h fogok menni márc. 19-én. Am a jegyet a bulira hogy és hol lehet szerezni?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Neo71
post 2010.06. 26. - 21:50:50
Létrehozva: #1983

devotee

Idézet (DevotedViolator- girl @ 2010.06. 26. - 22:20:06) *
Szeretnék menni és lehet h fogok menni márc. 19-én. Am a jegyet a bulira hogy és hol lehet szerezni?

Ismered Kesik-et? Ha nem, szólj Angelusnak, ő biztos ismeri. Tőle kell rendelni. Én is csak közvetítőn keresztül tudtam szerezni jegyet. 6000 pénz, szerintem nem drága.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
DevotedViolator-...
post 2010.06. 26. - 22:57:16
Létrehozva: #1984

devotee

Jóéjt Neo!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.06. 27. - 06:59:27
Létrehozva: #1985

devotee

Idézet (Neo71 @ 2010.06. 26. - 21:17:25) *
Jaj, hát most miért mondtad el hogy itt voltál? Jó hogy nem írtad le azt is hogy egész éjjel szeretkeztünk és majdnem kevés volt a 10-es csomag óvszer! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

-huppsz, most meg véletlenül én mondtam el-

Sziasztok.

Neo hűűű majdnem 10 menetet lenyomtunk?Én az ötödik után mivel felgyorsultak az események nem számoltam mert már nem tudtam követni..... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Nekem mondod,hogy minek mondtam el,hogy nálad voltam erre te szólód el magad.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Idézet (Neo71 @ 2010.06. 26. - 21:25:37) *
Remélem nem miattam fáj! Ugye nem a sok szeretkezéstől vagy rosszul?

Neeem Neo.A sok katy-matytól max a lábam köze sajog.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Idézet (Neo71 @ 2010.06. 26. - 21:28:09) *
Már elárultad hogy nálam voltál! :S

Na igen....de védekeztünk úgyhogy tőled nem lehet a gyerek..... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) de egyébként sincs senki a zsákomba....mint mondottam volt sok volt a kaja az volt a bibi

Idézet (Neo71 @ 2010.06. 26. - 21:31:59) *
Sajnos nem akarok hazudni, így nem mondhatom hogy nem amikor itt voltál egész éjjel! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Köszi ahelyett,hogy tagadnál a végletekig,hogy nem csináltunk semmit rád jött az őszinteségi roham..... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mi lesz ha Dave megtudja,hogy félreléptem veled.....

Szóval elértük a 100.oldalt....

Neo tetszik a DeVi becézés amit Frunak írtál:D

Idézet (Neo71 @ 2010.06. 26. - 21:39:52) *
Jó éjt Vicuskám! Pihend ki a tegnapi éjszakát! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Megtettem és jót aludtam.Szerencsére nem fájt a hasam.....(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Fru nem semmi azok a hangszer árak amit leírtál......

A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.06. 27. - 07:05:47
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Neo71
post 2010.06. 27. - 09:03:22
Létrehozva: #1986

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.06. 27. - 07:59:27) *
Sziasztok.

Neo hűűű majdnem 10 menetet lenyomtunk?Én az ötödik után mivel felgyorsultak az események nem számoltam mert már nem tudtam követni..... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Nekem mondod,hogy minek mondtam el,hogy nálad voltam erre te szólód el magad.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Neeem Neo.A sok katy-matytól max a lábam köze sajog.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Na igen....de védekeztünk úgyhogy tőled nem lehet a gyerek..... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) de egyébként sincs senki a zsákomba....mint mondottam volt sok volt a kaja az volt a bibi

Köszi ahelyett,hogy tagadnál a végletekig,hogy nem csináltunk semmit rád jött az őszinteségi roham..... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mi lesz ha Dave megtudja,hogy félreléptem veled.....

Szóval elértük a 100.oldalt....

Neo tetszik a DeVi becézés amit Frunak írtál:D

Megtettem és jót aludtam.Szerencsére nem fájt a hasam.....(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Fru nem semmi azok a hangszer árak amit leírtál......

Jó reggelt mindenkinek!
Kipihented magad szivi? Nekem kellemes hasizomlázam van! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Mit ne mondjak tudsz élvezni, imádom amikor egy Nő így sikongat szeretkezés közben! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.06. 27. - 09:09:42
Létrehozva: #1987

devotee

Sziasztok!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Idézet (Mode93 @ 2010.06. 26. - 21:24:15) *

Azta, milyen jó kép!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Lehet, hogy perverzitás, de a fekete-fehér képeket ezereszer jobban szeretem, mint a színeseket. Sokkal kontrasztosabbak, kifejezőbbek. Szerintem.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Neo71
post 2010.06. 27. - 10:11:27
Létrehozva: #1988

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.06. 27. - 10:09:42) *

Azta, milyen jó kép!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Lehet, hogy perverzitás, de a fekete-fehér képeket ezereszer jobban szeretem, mint a színeseket. Sokkal kontrasztosabbak, kifejezőbbek. Szerintem.

Szia Angyalka! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Én is szeretem a fekete-fehér képeket, szoktam is úgy fényképezni, különleges hangulatot ad egy képnek! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.06. 27. - 10:24:22
Létrehozva: #1989

devotee

Idézet (Neo71 @ 2010.06. 27. - 10:03:22) *
Jó reggelt mindenkinek!
Kipihented magad szivi? Nekem kellemes hasizomlázam van! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Mit ne mondjak tudsz élvezni, imádom amikor egy Nő így sikongat szeretkezés közben! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Neooooooo most muszály ilyen kulissza titkokat elmondani rólam? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Te sem panaszkodhatsz....micsoda kanos csávó vagy...aki képes majdnem 10-szer is egymás után..... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jó sok muníciód van.....
egyébként pedig a nyögéseid elnyomták az én sikoltásaimat..... XD

Idézet (Angelus @ 2010.06. 27. - 10:09:42) *

Szia Angie. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Mondasz valamit a fekete-fehér képekkel kapcsolatban....

jaj Mode-nak elfelejtettem elmesélni,hogy vele(is) álmodtam az éjszaka...... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Na én megyek is tovább csak gondoltam benézek..... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.06. 27. - 10:25:45
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Neo71
post 2010.06. 27. - 10:32:46
Létrehozva: #1990

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.06. 27. - 11:24:22) *
Neooooooo most muszály ilyen kulissza titkokat elmondani rólam? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Te sem panaszkodhatsz....micsoda kanos csávó vagy...aki képes majdnem 10-szer is egymás után..... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jó sok muníciód van.....
egyébként pedig a nyögéseid elnyomták az én sikoltásaimat..... XD

Szia Angie. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Mondasz valamit a fekete-fehér képekkel kapcsolatban....

jaj Mode-nak elfelejtettem elmesélni,hogy vele(is) álmodtam az éjszaka...... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Na én megyek is tovább csak gondoltam benézek..... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Mode-al "IS" álmodtál? Tehát velem is! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.06. 27. - 12:44:15
Létrehozva: #1991

devotee

Idézet (Neo71 @ 2010.06. 27. - 11:32:46) *

Hát Neo ki kell,hogy ábrándítsalak de veled nem álmodtam. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Több álmom is volt éjszaka és azért írtam,hogy Mode-al is álmostam. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Kül én meg itt dícsérem a férfiasságod te meg csak vigyorogsz rajta.Egyébként ami a sikoltást illeti te mondtad,hogy nyugodtan eresszem ki a hangom,ne fojtsak vissza semmit. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Legalább abból tudtad,hogy jól csináltad amit csináltál. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.06. 27. - 13:02:40
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.06. 27. - 12:48:18
Létrehozva: #1992

devotee

Idézet (Neo71 @ 2010.06. 27. - 11:11:27) *
Szia Angyalka! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Én is szeretem a fekete-fehér képeket, szoktam is úgy fényképezni, különleges hangulatot ad egy képnek! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Yes, a fekete-fehér király (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.06. 27. - 13:46:03
Létrehozva: #1993

devotee

Mivel egyedül vagyok itt akkor rakok be pár képet. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Csatolt állományok
Mellékelt állomány:  199889.jpg ( 22.05K ) Letöltések száma: 3
Mellékelt állomány:  18DM1985.jpg ( 92.04K ) Letöltések száma: 2
Mellékelt állomány:  Band_201987_97_20Pic_No_20022.jpg ( 201.39K ) Letöltések száma: 2
Mellékelt állomány:  1985_01.jpg ( 19.74K ) Letöltések száma: 2
Mellékelt állomány:  117526.jpg ( 34.19K ) Letöltések száma: 3
Mellékelt állomány:  157811jjjjjjjj.jpg ( 7.64K ) Letöltések száma: 2

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Neo71
post 2010.06. 27. - 14:34:47
Létrehozva: #1994

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.06. 27. - 13:44:15) *
Hát Neo ki kell,hogy ábrándítsalak de veled nem álmodtam. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Több álmom is volt éjszaka és azért írtam,hogy Mode-al is álmodtam. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Kül én meg itt dicsérem a férfiasságod te meg csak vigyorogsz rajta.Egyébként ami a sikoltást illeti te mondtad,hogy nyugodtan eresszem ki a hangom,ne fojtsak vissza semmit. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Legalább abból tudtad,hogy jól csináltad amit csináltál. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Velem nem is álmodtál? (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Pedig egy ilyen éccaka után... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Asszem én is dicsértelek azzal hogy kiengedted a hangod, mert most megsúgom, de csak Neked, hogy imádom ha egy nő a hangjával jelzi hogy jó neki az ami... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
De ezt másnak el ne mond! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Ja, és köszönöm, hogy dicsértél! (IMG:style_emoticons/default/cool.gif)

Idézet (vicuska @ 2010.06. 27. - 14:46:03) *
Mivel egyedül vagyok itt akkor rakok be pár képet. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Köszönöm Bettike! Nagyon jó képek! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.06. 27. - 15:55:14
Létrehozva: #1995

devotee

Idézet (Neo71 @ 2010.06. 27. - 15:34:47) *
Velem nem is álmodtál? (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Pedig egy ilyen éccaka után... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Asszem én is dicsértelek azzal hogy kiengedted a hangod, mert most megsúgom, de csak Neked, hogy imádom ha egy nő a hangjával jelzi hogy jó neki az ami... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
De ezt másnak el ne mond! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Ja, és köszönöm, hogy dicsértél! (IMG:style_emoticons/default/cool.gif)

Köszönöm Bettike! Nagyon jó képek! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Édes kis csillagom miért a Bettikének köszönöd meg a képeket?Nem ő rakta be hanem én.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Hát már most nem azért de egész iccaka veled voltam és még álmodjak is veled miközben a karodban fekszem....? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Oh köszi a dícséretet. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Nincs mit szívesen naná,hogy én is dícsértelek.... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.06. 27. - 15:55:38
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Neo71
post 2010.06. 27. - 16:36:32
Létrehozva: #1996

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.06. 27. - 16:55:14) *
Édes kis csillagom miért a Bettikének köszönöd meg a képeket?Nem ő rakta be hanem én.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Hát már most nem azért de egész iccaka veled voltam és még álmodjak is veled miközben a karodban fekszem....? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Oh köszi a dícséretet. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Nincs mit szívesen naná,hogy én is dícsértelek.... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Annyira elvetted az eszem, hogy már nem is látom hogy ki rakta fel a képeket! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Köszönöm drága Vicuskám a képeket! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (bocsánat képen a legközelebbi szeretkezős találkánkon kérhetsz bármit, amit én meg is csinálok neked)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
DevotedViolator-...
post 2010.06. 27. - 16:58:54
Létrehozva: #1997

devotee

Sziasztok! Iszonyat szarul játszottak az angolok, nem hiszem el. (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) Ráadásul egy elég egyértelmű gólt nem adtak meg nekik (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) Hát, ez nem az ő vb-jük, 4:1-re még sose kaptak ki, nemtom mi van velük, ilyen szarul még sose játszottak...
Remélem legközelebb összekapják magukat!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
DevotedViolator-...
post 2010.06. 27. - 17:07:08
Létrehozva: #1998

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.06. 27. - 14:46:03) *

Vica, nagyon jók a képek:)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.06. 27. - 17:36:13
Létrehozva: #1999

devotee

Szasztok!

Vica mit álmodtál? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Én is álmodtam, de ti most nem voltatok benne XD
Mindjárt elmesélem
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.06. 27. - 17:51:29
Létrehozva: #2000

devotee

Hát, én jól ismerem Kesiket, de április 17 óta nem láttam...
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

535 Oldal V  « < 98 99 100 101 102 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
4 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (4 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: