![]() ![]() |
2010.06. 27. - 19:07:01
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Andy milyen aranyos az utolsó képen. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Oké majd agyalok rajta. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) lehet perverz is? Csak az lehet! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.06. 27. - 19:08:42
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.06. 27. - 19:09:27
Létrehozva:
|
|
|
Csak óvatosan a perverzkedéssel, Bettike a múltkor is megivott egy kád vizet zavarában (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.06. 27. - 19:09:39
Létrehozva:
|
|
|
Csak az lehet! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hűűűűha....gondolkodom rajta (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.06. 27. - 19:10:18
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.06. 27. - 19:10:22
Létrehozva:
|
|
|
Basszus, olyan jó képek vannak itt, és hát ha úgy adódott volna, nem tudtam volna eldönteni, h a 3 pasi közül melyik hányjon kardélre engem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Martin és Andy is jó csávó volt Dave-ről már nem is beszélve ugyebár.. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.06. 27. - 19:11:11
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.06. 27. - 19:11:25
Létrehozva:
|
|
|
Hűűűűha....gondolkodom rajta (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De ne sokáig, a találka idejére legyen meg! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.06. 27. - 19:13:31
Létrehozva:
|
|
|
Azon gondolkodtam,hogy a képen ki az a csaj Dave-el?De azt hiszem Alison Moyet. megnéztem. Nem kizárt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Délután, amikor mentünk ki a kertbe, volt egy kert, ahol egy félmeztelen hapsi autót mosott... bakker olyan jó teste volt, ott kezdtem el kiabálni az autóban (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) A hozzászólást -Mode93- szerkesztette a következő időpontban: 2010.06. 27. - 19:13:52 |
|
|
|
2010.06. 27. - 19:14:53
Létrehozva:
|
|
|
Basszus, olyan jó képek vannak itt, és hát ha úgy adódott volna, nem tudtam volna eldönteni, h a 3 pasi közül melyik hányjon kardélre engem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Martin és Andy is jó csávó volt Dave-ről már nem is beszélve ugyebár.. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hát nekem Martin nem zsánerem most sem és régebben sem...Andy hát inkább bátyámnak fogadnám el (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Dave na ő már jöhetett volna a kardjával.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Alan is helyes de nekem akkor sem kellett volna,meghagytam volna Mode-nak (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De ne sokáig, a találka idejére legyen meg! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) De mikor fogunk találkozni? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.06. 27. - 19:15:44
Létrehozva:
|
|
|
megnéztem. Nem kizárt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Délután, amikor mentünk ki a kertbe, volt egy kert, ahol egy félmeztelen hapsi autót mosott... bakker olyan jó teste volt, ott kezdtem el kiabálni az autóban (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Hehehe! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nem nézett az ürge? |
|
|
|
2010.06. 27. - 19:15:55
Létrehozva:
|
|
|
megnéztem. Nem kizárt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Délután, amikor mentünk ki a kertbe, volt egy kert, ahol egy félmeztelen hapsi autót mosott... bakker olyan jó teste volt, ott kezdtem el kiabálni az autóban (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) hehe félmeztelen pasit stíröltél? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.06. 27. - 19:16:47
Létrehozva:
|
|
|
hát nekem Martin nem zsánerem most sem és régebben sem...Andy hát inkább bátyámnak fogadnám el (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Dave na ő már jöhetett volna a kardjával.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Alan is helyes de nekem akkor sem kellett volna,meghagytam volna Mode-nak (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De mikor fogunk találkozni? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mikor találkozzunk? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.06. 27. - 19:18:00
Létrehozva:
|
|
|
Hehehe! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nem nézett az ürge? nem, nem hallotta (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) hehe félmeztelen pasit stíröltél? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Visszafelé a popsiját is láttam XD de jó teste volt na (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.06. 27. - 19:19:17
Létrehozva:
|
|
|
Neo kérdésre kérdés? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
nem, nem hallotta (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Visszafelé a popsiját is láttam XD de jó teste volt na (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Alan is kocsiban volt mikor bámultad a pasit? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.06. 27. - 19:22:27
Létrehozva:
|
|
|
Neo kérdésre kérdés? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Alan is kocsiban volt mikor bámultad a pasit? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Gondoltam meghagyom neked az időpont kiválasztásához... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.06. 27. - 19:23:05
Létrehozva:
|
|
|
Neo kérdésre kérdés? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Alan is kocsiban volt mikor bámultad a pasit? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Igen (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.06. 27. - 19:24:16
Létrehozva:
|
|
|
ja nem is mondtam,hogy tegnapi baleset amit meséltem azzal kapcsolatban megtudtam,hogy egy 23 éves srác vezette a kocsit aki a helyszínen meghalt és a további 3 súlyos sérült került kórházba(közűlük az egyik 17 éves) (IMG:style_emoticons/default/blink.gif)
A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.06. 27. - 19:24:41 |
|
|
|
2010.06. 27. - 19:25:22
Létrehozva:
|
|
|
ja nem is mondtam,hogy tegnapi baleset amit meséltem azzal kapcsolatban megtudtam,hogy egy 23 éves srác vezette a kocsit aki a helyszínen meghalt és a további 3 súlyos sérült került kórházba(közűlük az egyik 17 éves) (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) na jellemző, ezen nem vagyok meglepődve.. |
|
|
|
2010.06. 27. - 19:26:39
Létrehozva:
|
|
|
Gondoltam meghagyom neked az időpont kiválasztásához... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Kedves vagy....azt hittem minnél előbb akarod annyira jó volt velem.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Igen (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) és mit szólt? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |