![]() ![]() |
2010.06. 27. - 19:27:14
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ja nem is mondtam,hogy tegnapi baleset amit meséltem azzal kapcsolatban megtudtam,hogy egy 23 éves srác vezette a kocsit aki a helyszínen meghalt és a további 3 sérült súlyos sérült került kórházba(közűlük az egyik 17 éves) (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Bnőm tesója meg a pasija szemtanúi voltak az öngyilkosságnak. A srác a nyolcadik emeleti ablak párkányán guggolt, és leköszönt nekik, majd kiugrott. A csaj kihívta a mentőket meg a zsarukat. A srác meghalt, kiderült, h 22 éves volt és drogos, szerelmi bánat miatt ugrott. |
|
|
|
2010.06. 27. - 19:27:22
Létrehozva:
|
|
|
Kedves vagy....azt hittem minnél előbb akarod annyira jó volt velem.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Persze hogy minél előbb akarom hogy szeretkezzünk... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.06. 27. - 19:29:59
Létrehozva:
|
|
|
na jellemző, ezen nem vagyok meglepődve.. állítólag versenyeztek az úton egy másik autóval kb.150 km/h-ás sebességgel esőben..... (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) |
|
|
|
2010.06. 27. - 19:30:23
Létrehozva:
|
|
|
Vica: Felhúzott szemöldökkel mosolyogva annyit mondott: "Köszi"
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.06. 27. - 19:30:45
Létrehozva:
|
|
|
Bnőm tesója meg a pasija szemtanúi voltak az öngyilkosságnak. A srác a nyolcadik emeleti ablak párkányán guggolt, és leköszönt nekik, majd kiugrott. A csaj kihívta a mentőket meg a zsarukat. A srác meghalt, kiderült, h 22 éves volt és drogos, szerelmi bánat miatt ugrott. istenem..... (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif) |
|
|
|
2010.06. 27. - 19:31:12
Létrehozva:
|
|
|
állítólag versenyeztek az úton egy másik autóval kb.150 km/h-ás sebességgel esőben..... (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) na ezért mondom, hogy nem vagyok meglepődve...idióták...soha nem fogok beülni olyna ember autójába, aki fiatal és tapasztalatlan.. |
|
|
|
2010.06. 27. - 19:31:32
Létrehozva:
|
|
|
Persze hogy minél előbb akarom hogy szeretkezzünk... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) megint készüljek a 10 menetre? |
|
|
|
2010.06. 27. - 19:31:38
Létrehozva:
|
|
|
állítólag versenyeztek az úton egy másik autóval kb.150 km/h-ás sebességgel esőben..... (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Jesszusom...Mivel mentek ezek Ferrarival, hogy 150 km/h-val száguldoztak? (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) |
|
|
|
2010.06. 27. - 19:32:13
Létrehozva:
|
|
|
Vica: Felhúzott szemöldökkel mosolyogva annyit mondott: "Köszi" (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) akkor nem rendezett jelenetet (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.06. 27. - 19:33:30
Létrehozva:
|
|
|
Ugyan Fruzsi, nem köll ahhoz Ferrari..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mi is tudnánk annyival, de ddig csak 130-cal mentünk max XD
akkor nem rendezett jelenetet (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Dehogy rendezett (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Tisztában van vele, hogy senkiért nem hagynám el. meg ezek nem gyakoriak nálam, nagyon ritka ha egy jó pasit látok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Egyikük sem jobb Alannél amúgy sem (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.06. 27. - 19:34:45
Létrehozva:
|
|
|
Jesszusom...Mivel mentek ezek Ferrarival, hogy 150 km/h-val száguldoztak? (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) audi volt azt mondja a férjem. A baon .hu-n fent van a baleset.....Tragédia régi E-5 ösön azt hiszem az a cikk címe. Ugyan Fruzsi, nem köll ahhoz Ferrari..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mi is tudnánk annyival, de ddig csak 130-cal mentünk max XD Dehogy rendezett (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Tisztában van vele, hogy senkiért nem hagynám el. meg ezek nem gyakoriak nálam, nagyon ritka ha egy jó pasit látok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Egyikük sem jobb Alannél amúgy sem (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) meg aztán ő is nézegeti a csajokat..... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.06. 27. - 19:35:41
Létrehozva:
|
|
|
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) megint készüljek a 10 menetre? Majdnem 10... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.06. 27. - 19:36:03
Létrehozva:
|
|
|
Persze, megnézi a jó nőket (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
|
2010.06. 27. - 19:36:50
Létrehozva:
|
|
|
akkor nem rendezett jelenetet (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jó neki. Bezzeg amikor pasimmal még együtt voltunk és először mentünk hozzájuk és megcsodáltam a pasim rajzait a szekrényén, féltékeny lett. Azt mondta, hogy őt nézzem, és ne a rajzot. Mi lett volna, ha akkor egy különösen szexi Dave képre csorgatom a nyálam? Akkor milyen féltékeny lett volna... Am összejönni is aznap jöttünk össze, amikor vizsgaidőszak volt és elsősök voltunk a fősulin (csoptársam volt) és előtte én is majdnem öngyilkos lettem, ő tartott vissza attól, h megtegyem. Annyira kikészültem idegileg ugyanis, h majdnem én is kiugrottam a fősuli ablakán a másodikról. |
|
|
|
2010.06. 27. - 19:38:06
Létrehozva:
|
|
|
Jó neki. Bezzeg amikor pasimmal még együtt voltunk és először mentünk hozzájuk és megcsodáltam a pasim rajzait a szekrényén, féltékeny lett. Azt mondta, hogy őt nézzem, és ne a rajzot. Mi lett volna, ha akkor egy különösen szexi Dave képre csorgatom a nyálam? Akkor milyen féltékeny lett volna... Am összejönni is aznap jöttünk össze, amikor vizsgaidőszak volt és elsősök voltunk a fősulin (csoptársam volt) és előtte én is majdnem öngyilkos lettem, ő tartott vissza attól, h megtegyem. Annyira kikészültem idegileg ugyanis, h majdnem én is kiugrottam a fősuli ablakán a másodikról. Na én erre meg azt mondom, hogy egy ilyen pasit abban a pillanatban kellett volna kib*ni.. A hozzászólást -Mode93- szerkesztette a következő időpontban: 2010.06. 27. - 19:38:18 |
|
|
|
2010.06. 27. - 19:40:26
Létrehozva:
|
|
|
Neo ne lovagolj a szavaimon...majd én lovagolok .....rajtad.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
jó akkor majdnem 10..... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) te kész vagyon az óvszer.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na én erre meg azt mondom, hogy egy ilyen pasit abban a pillanatban kellett volna kib*ni.. egyet értek. A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.06. 27. - 19:39:50 |
|
|
|
2010.06. 27. - 19:41:28
Létrehozva:
|
|
|
Jó neki. Bezzeg amikor pasimmal még együtt voltunk és először mentünk hozzájuk és megcsodáltam a pasim rajzait a szekrényén, féltékeny lett. Azt mondta, hogy őt nézzem, és ne a rajzot. Mi lett volna, ha akkor egy különösen szexi Dave képre csorgatom a nyálam? Akkor milyen féltékeny lett volna... Am összejönni is aznap jöttünk össze, amikor vizsgaidőszak volt és elsősök voltunk a fősulin (csoptársam volt) és előtte én is majdnem öngyilkos lettem, ő tartott vissza attól, h megtegyem. Annyira kikészültem idegileg ugyanis, h majdnem én is kiugrottam a fősuli ablakán a másodikról. Most mondjam azt hogy engem a lányom tart még életben? Ha ő nem lenne már én se... |
|
|
|
2010.06. 27. - 19:42:33
Létrehozva:
|
|
|
megyek mert a gyerekem vinnyog,hogy anyus gyere..... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Jó éjt mindenkinek. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Most mondjam azt hogy engem a lányom tart még életben? Ha ő nem lenne már én se... Uh te jó ég.......kár lenne ha nem lennél..... A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.06. 27. - 19:43:00 |
|
|
|
2010.06. 27. - 19:42:40
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.06. 27. - 19:42:57
Létrehozva:
|
|
|
Neo ne lovagolj a szavaimon...majd én lovagolok .....rajtad.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) jó akkor majdnem 10..... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) te kész vagyon az óvszer.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát.. amúgy se nagyon csipázom az óvszert... elhagyhatjuk... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |