![]() ![]() |
2010.06. 28. - 13:52:14
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"Ennyi volt!" - ezt mondta az a büdös köcsög osztályvezető, aztán aláíratta velem a papírt és már jöhettem is... (IMG:style_emoticons/default/angry.gif)
|
|
|
|
2010.06. 28. - 14:05:55
Létrehozva:
|
|
|
"Ennyi volt!" - ezt mondta az a büdös köcsög osztályvezető, aztán aláíratta velem a papírt és már jöhettem is... (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) Mert, mi történt? (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) |
|
|
|
2010.06. 28. - 15:13:24
Létrehozva:
|
|
|
Itt vagyok, eddig dolgoztam drága! De most egy darabig nem fogok... felmondtak nekem... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Ez komoly? (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) a bunkója... |
|
|
|
2010.06. 28. - 15:23:33
Létrehozva:
|
|
|
Itt vagyok, eddig dolgoztam drága! De most egy darabig nem fogok... felmondtak nekem... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Tessék?Na ne.... (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) "Ennyi volt!" - ezt mondta az a büdös köcsög osztályvezető, aztán aláíratta velem a papírt és már jöhettem is... (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) A szemétje (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) ......felháborító,hogy egy embert csak úgy egyik napról a másikra kitesznek az utcára......Neo nagyon sajnálom bár tudom nem sokra mész vele.Megy neked egy baráti vígyasztaló ölelés és cupp.... Sziasztok, ha vagytok még...Ohh, azok a Dave-es képek, nagyon fincsik! Nyamm... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Am örülök, hogy hiányoltál, Vica! Úgy fest a dolog, hogy megyek márc. 19-én, te jössz? Szívesen látnám élőben a nővérkém búráját. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Válaszolt Kesik, és leírta az instrukciókat már csak meg kell vennem a jegyet. Este majd leszek, de mivel már anya itthon lesz jó ideig, délelőtt nem tudok feljönni ide csak este meg am se akarok egész nap gép előtt kockulni. Ja, mielőtt elfelejtem: júli 9-19 nem leszek itthon, mert Horvátországban fogok nyaralni. Szia Fru. Hát persze,hogy hiányolom a hugocskámat. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nem leszek ott Martin koncertjén.De azért örülök ,hogy szívesen találkoznál velem. Fru drága nem kötelező délelőtt is írni ide ha nincs időd vagy kedved akkor jössz amikor akarsz. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A nyaraláson pedig érezd jól magad. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.06. 28. - 15:28:18 |
|
|
|
2010.06. 28. - 15:26:00
Létrehozva:
|
|
|
Köszönöm az együttérzést nektek! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Vicuska! Egyem a szíved... a baráti ölelés jól jött most! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De most jöhet egy baráti szeretkezés! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.06. 28. - 15:27:47
Létrehozva:
|
|
|
találtam pár képet.....hogy egy kicsit nevessetek.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Köszönöm az együttérzést nektek! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Vicuska! Egyem a szíved... a baráti ölelés jól jött most! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De most jöhet egy baráti szeretkezés! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Neo neked ilyenkor is az izélésen jár az eszed....? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát az együtt érzés természetes ha már másképpen segíteni nem tudunk.Szóval akkor megérkezett az ölelés...érezted? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Csatolt állományok
vlcsnap_280668.jpg ( 21.67K )
Letöltések száma: 1
vlcsnap_280719.jpg ( 27.35K )
vlcsnap_281004.jpg ( 25.67K )
vlcsnap_281246.jpg ( 26.4K )
vlcsnap_281342.jpg ( 16.53K )
vlcsnap_281832.jpg ( 26.08K )
Letöltések száma: 1 |
|
|
|
2010.06. 28. - 15:29:14
Létrehozva:
|
|
|
Itt vannak a tikok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.06. 28. - 15:30:06
Létrehozva:
|
|
|
találtam pár képet.....hogy egy kicsit nevessetek.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Neo neked ilyenkor is az izélésen jár az eszed....? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát az együtt érzés természetes ha már másképpen segíteni nem tudunk.Szóval akkor megérkezett az ölelés...érezted? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Megérkezett! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ha meglátlak még szép hogy az izélés jut eszembe egyből! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.06. 28. - 15:31:45
Létrehozva:
|
|
|
Húú, gyerekek...már látom, hogy nem ez lesz életem legszebb és legjobb nyara...
|
|
|
|
2010.06. 28. - 15:32:25
Létrehozva:
|
|
|
Neo na köszi mást már nem juttatok az eszedbe csak azt? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Húú, gyerekek...már látom, hogy nem ez lesz életem legszebb és legjobb nyara... Miért is? |
|
|
|
2010.06. 28. - 15:34:31
Létrehozva:
|
|
|
Húú, gyerekek...már látom, hogy nem ez lesz életem legszebb és legjobb nyara... Na! Mi történt? (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) Neo na köszi mást már nem juttatok az eszedbe csak azt? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De, más is eszembe jut... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ilyenkor örülni kell ám, ez dicséret egy Nőnek, azt jelenti nagyon csini és szexi! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.06. 28. - 15:38:01
Létrehozva:
|
|
|
Akkor köszi Neo dícséretnek veszem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.06. 28. - 15:38:24
Létrehozva:
|
|
|
Mert nem tudok elmenni sehova.
A barátnőmet alig tudom elérni, alig van msn-en, de ha meg akarnék beszélni valamit vele, akkor is csak az lenne, hogy hogyan meg hova, mert a pasija is ott van meg mit tudom én.. Ma is tök jó idő van, jó lett volna elmenni valahova, de tegnap nem tudtam elérni... |
|
|
|
2010.06. 28. - 15:40:53
Létrehozva:
|
|
|
Itt vannak a tikok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehe tikok. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mert nem tudok elmenni sehova. A barátnőmet alig tudom elérni, alig van msn-en, de ha meg akarnék beszélni valamit vele, akkor is csak az lenne, hogy hogyan meg hova, mert a pasija is ott van meg mit tudom én.. Ma is tök jó idő van, jó lett volna elmenni valahova, de tegnap nem tudtam elérni... Ettől még alakulhat jól a nyár. A családom meg a medencében viháncol..... |
|
|
|
2010.06. 28. - 15:41:02
Létrehozva:
|
|
|
De mitől alakulna jól? (IMG:style_emoticons/default/blink.gif)
|
|
|
|
2010.06. 28. - 15:42:31
Létrehozva:
|
|
|
Kül ezt a tikos vidit még nem láttam.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
De mitől alakulna jól? (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) nem tudom de benne van a pakliban. |
|
|
|
2010.06. 28. - 15:45:12
Létrehozva:
|
|
|
Akkor köszi Neo dícséretnek veszem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na azért! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.06. 28. - 15:45:47
Létrehozva:
|
|
|
Nem?? Hát a See You egyik klipje azt hiszem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Hát...nem tudom, még van idő a nyárból, de annyira biztos nem lesz jó, mint mondjuk tavaly |
|
|
|
2010.06. 28. - 15:48:10
Létrehozva:
|
|
|
Kül ezt a tikos vidit még nem láttam.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Még nem láttad? (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) Akkor meg se nézted a dvd-t amit küldtem neked, mert a klippek között ott van ez is! Csak nézd végig, és ha megtaláltad kérem a klipp címét! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nem?? Hát a See You egyik klipje azt hiszem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na paffffff...... lelőtted a poént! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.06. 28. - 15:48:26
Létrehozva:
|
|
|
Azt tudom ,hogy a See you klippje de még ezt nem láttam. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Épp nézem,hogy csirkeólba vették fel vagy mi az pajta? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
![]() ![]() |