![]() ![]() |
2010.06. 28. - 18:48:45
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tényleg az a csaj aki a klippben volt? (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Jól néz ki......nagyon is....Neo mereszgesd a szemed.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.06. 28. - 18:49:16
Létrehozva:
|
|
|
(IMG:http://i131.photobucket.com/albums/p311/ammia/swimtrunksgm0.gif)
Igen Vica (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) hehee (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.06. 28. - 18:50:43
Létrehozva:
|
|
|
Azok a képek huhú huhú...Huhogok, mint akit tökön rúgtak (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.06. 28. - 18:51:24
Létrehozva:
|
|
|
Mégpedig Phil Gahan (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Oh hát név szerint nem voltam képben,hogy melyik. Azok a képek huhú huhú...Huhogok, mint akit tökön rúgtak (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehehe Fruzsi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nincs is tököd.... |
|
|
|
2010.06. 28. - 18:51:41
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.06. 28. - 18:51:56
Létrehozva:
|
|
|
(IMG:http://i131.photobucket.com/albums/p311/ammia/swimtrunksgm0.gif) Igen Vica (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) hehee (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Az a gatya.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.06. 28. - 18:53:50
Létrehozva:
|
|
|
Azért mondom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Valamit akartok, csak kérdezzetek.(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:http://i154.photobucket.com/albums/s278/EuF_101/1986m.gif) Az a gatya.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) xD Gahan Family (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:http://img177.imageshack.us/img177/7109/gahanfamilygo2.jpg) |
|
|
|
2010.06. 28. - 18:55:21
Létrehozva:
|
|
|
Egyébként legutóbb eszembe jutott Usiék Island című fickje (amihez írtam kiegészítő novit Goodbye Lovers címmel és amit Usi fel is tett az oldalára) amikor lakatlan szigeten kötöttek ki. Eltöprengtem azon, hogy mi lenne, ha mondjuk te, Vica és én rekednénk a fiúkkal egy lakatlan szigeten. Ha onnan mondjuk pár év múlva szabadulnánk, igen csak megszaporodva jönnénk haza (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.06. 28. - 18:55:51
Létrehozva:
|
|
|
Oké Mode kérdezünk a családodról. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Honnan a fenéből szedted azt a Gahan family-s képet?Csak azt ne mondd,hogy az albumból? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Kérdés az Dave nevelőapukája?Hát biztos az....nem az igazi..... |
|
|
|
2010.06. 28. - 18:57:58
Létrehozva:
|
|
|
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
nem, ezt nem albumból, ezt sima fényképek közül XD XD Nem ám XD Ezt is egy fórumról (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.06. 28. - 18:57:59
Létrehozva:
|
|
|
Oké Mode kérdezünk a családodról. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Honnan a fenéből szedted azt a Gahan family-s képet?Csak azt ne mondd,hogy az albumból? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Kérdés az Dave nevelőapukája?Hát biztos az....nem az igazi..... Hát mivel az igazi apja lelépett, amikor Dave csak 6 hónapos volt, ezért valószínű h a nevelőapja.. |
|
|
|
2010.06. 28. - 18:59:27
Létrehozva:
|
|
|
Egyébként legutóbb eszembe jutott Usiék Island című fickje (amihez írtam kiegészítő novit Goodbye Lovers címmel és amit Usi fel is tett az oldalára) amikor lakatlan szigeten kötöttek ki. Eltöprengtem azon, hogy mi lenne, ha mondjuk te, Vica és én rekednénk a fiúkkal egy lakatlan szigeten. Ha onnan mondjuk pár év múlva szabadulnánk, igen csak megszaporodva jönnénk haza (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Fru hehe élénk a fantáziád. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Azt hittem meg akarod írni. Olvastam Usiék fickjét és a kiegészítésedet is ami nekem nagyon tetszett. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Meg Usiék fickje is. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) És te kivel párosodnál Fru? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nem, ezt nem albumból, ezt sima fényképek közül XD XD Nem ám XD Ezt is egy fórumról (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát én ilyeneket nem találok. Hát mivel az igazi apja lelépett, amikor Dave csak 6 hónapos volt, ezért valószínű h a nevelőapja.. Én is arra gondoltam. |
|
|
|
2010.06. 28. - 19:00:48
Létrehozva:
|
|
|
És te kivel párosodnál Fru? Ezen felröhögtem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Vica, tudod, hogy én képmániás vagyok, azért találok mindig mindent..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.06. 28. - 19:00:55
Létrehozva:
|
|
|
Fru hehe élénk a fantáziád. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Azt hittem meg akarod írni. Olvastam Usiék fickjét és a kiegészítésedet is ami nekem nagyon tetszett. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Meg Usiék fickje is. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) És te kivel párosodnál Fru? Hát én ilyeneket nem találok. Én is arra gondoltam. Hát igen, élénk a fantáziám, de még mennyire, hujuj.. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hátöhm, kettőt találhatsz, kivel ungibungiznék ott (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.06. 28. - 19:01:25
Létrehozva:
|
|
|
Mode hát csak azért kérdeztem Frut,hogy tudjam már kire pályázik...én Dave-re.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.06. 28. - 19:01:38
Létrehozva:
|
|
|
Jajj Istenem, Billy idol fellép a Volt fesztiválon. Lola tud róla? XD
|
|
|
|
2010.06. 28. - 19:02:27
Létrehozva:
|
|
|
Ezen felröhögtem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Vica, tudod, hogy én képmániás vagyok, azért találok mindig mindent..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én is képmániás vagyok de hiába keresgélek ilyen jó képeket nem találok. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.06. 28. - 19:03:19
Létrehozva:
|
|
|
Mode hát csak azért kérdeztem Frut,hogy tudjam már kire pályázik...én Dave-re.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) eeheheheheheh (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én is képmániás vagyok de hiába keresgélek ilyen jó képeket nem találok. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Rossz helyen keresed (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.06. 28. - 19:03:58
Létrehozva:
|
|
|
Hát igen, élénk a fantáziám, de még mennyire, hujuj.. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hátöhm, kettőt találhatsz, kivel ungibungiznék ott (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) sejtem.... azzal akivel én is.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) szóval neki kéne döntenie,hogy melyikünket választja eeheheheheheh (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Rossz helyen keresed (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nem hinném...talán nincs annyi türelmem keresgélni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.06. 28. - 19:05:05
Létrehozva:
|
|
|
sejtem.... azzal akivel én is.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) szóval neki kéne döntenie,hogy melyikünket választja nem hinném...talán nincs annyi türelmem keresgélni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Naná h neki kéne döntenie... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |