![]() ![]() |
2010.06. 29. - 16:42:21
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Szevasztook! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.06. 29. - 16:42:23
Létrehozva:
|
|
|
Biztos azért, mert nem vagy benne a Nyugat M.o-i dm rajongók köre klubban, én onnan kaptam.
Hát az... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.06. 29. - 16:43:39
Létrehozva:
|
|
|
Szia Fru. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Biztos azért, mert nem vagy benne a Nyugat M.o-i dm rajongók köre klubban, én onnan kaptam. Hát az... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ja értem..... legfeljebb kap a kutyu egy kis fosatót.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Csatolt állományok
|
|
|
|
2010.06. 29. - 16:48:21
Létrehozva:
|
|
|
Jajj délután amikor jött haza anyám, meséli, hogy keresztapámék egyik kutyája begyógyszerezte magát. Az a kutya egy ördögm, tényleg nagyon rossz. És meséli anyám, hogy a dédinek valami gyógyszereit ette meg aztán vihették az orvoshoz...XD Vica a köv. e-mailbe megírom, hogy miért vágok furcsa fejet ehhez a Martin dologhoz. Pff...XD |
|
|
|
2010.06. 29. - 16:48:58
Létrehozva:
|
|
|
Hát azt mondja mamám, hogy a kutyának még a seggéből is vér folyt, szóval nem tudom. De senki sem tudja, mitől ilyen rossz a kutya, mert keresztapám neveli rendesen...
A hozzászólást -Mode93- szerkesztette a következő időpontban: 2010.06. 29. - 16:49:51 |
|
|
|
2010.06. 29. - 16:50:02
Létrehozva:
|
|
|
Biztos azért, mert nem vagy benne a Nyugat M.o-i dm rajongók köre klubban, én onnan kaptam. Hát az... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mert, mi baj van a márciusi cuccal? Nekem is írd már meg h mi van, tudnom kéne róla, ha már megyek... |
|
|
|
2010.06. 29. - 16:55:06
Létrehozva:
|
|
|
Hát azt mondja mamám, hogy a kutyának még a seggéből is vér folyt, szóval nem tudom. De senki sem tudja, mitől ilyen rossz a kutya, mert keresztapám neveli rendesen... Oh...szegényke... (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) reméljük minden rendben lesz a kutyussal.... Mert, mi baj van a márciusi cuccal? Nekem is írd már meg h mi van, tudnom kéne róla, ha már megyek... hát én is kíváncsi vagyok ....bár én nem megyek... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
Csatolt állományok
1984_strangers_10b_5B1_5D.jpg ( 72.4K )
Letöltések száma: 4
Band_201981_86_20Pic_No_20021.jpg ( 165.53K )
Letöltések száma: 4
Get_the_balance_right.jpg ( 20.87K )
Letöltések száma: 2
user_11026519_1234201418649.jpg ( 25.9K )
Letöltések száma: 4 |
|
|
|
2010.06. 29. - 16:55:49
Létrehozva:
|
|
|
Szegény kutya.. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Az én cicámnak meg télen vmi letépte a lábujjánál lévő kis talppárnácskát, amikor bebújt valahová. A sebből ömlött a genny, szegény jószág olyan keservesen nyávogott, három lábon ugrált annyira fájt szegénykének...Szinte könyörgött h segítsünk rajta. A doki kitisztította a sebet, meg összevarrta. Szerencsére semmi baja már a lábának, szépen begyógyult.
|
|
|
|
2010.06. 29. - 16:56:42
Létrehozva:
|
|
|
Mindjárt jövök (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.06. 29. - 16:57:54
Létrehozva:
|
|
|
Mindjárt jövök (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Okés (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.06. 29. - 16:58:51
Létrehozva:
|
|
|
Fru akkor jó vége lett a cica lábsérülésének...szegényke el tudom képzelni hogy fájhatott neki....
nekem pár éve pusztult el a gyönyörű fekete kandúrom...azóta nincs macskám..... Mindjárt jövök (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jól van.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.06. 29. - 17:14:59
Létrehozva:
|
|
|
Eszti barátnőmnek meg fogom említeni, hogy csatlakozzon hozzánk ha nem gond, ő egy másik hugim és lesz még egy hugod, Vica ugye nem gond? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Egyszer poénkodtunk, hogy melyikőnk milyen zenekarokat hallgatott régebben és most miket kedvelünk. Megnéztük h hány pasi van az általunk kedvelt bandákban és úgy fejeztük ki h a mostani, általunk kedvelt bandáért megcsaltuk a régi kedvencünket(esetemben ez a gyerekkori kedvenc, a Kraftwerk volt, de volt még Eiffel 65, Faithless, Nightwish (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) Eszti még diagramot is csinált h arról h mi hány pasit csaltunk meg az általunk kedvelt zenekarért (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Kiderült h jókora ribik vagyunk mindketten (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A Mode-nál lehorgonyoztam, eddig még nem volt banda, akit jobban szeretnék a Mode-nál de sztem nem is lesz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ez a megvsalás úgy jött, hogy volt a reklám a tv-ben mikor a csajok szappanoperát néztek és a szereplők mondták h megcsaltál x-szel, megcsaltál y-nal ezt még elviselném, de hogy tehetted meg legjobb barátnőmmel, z-vel? Ez nálam zenekarnál úgy jött ki h a gyerekkori kedvenc bandám(Kraftwerk) panaszkodik: Megcsaltál Eiffel65-val, megcsaltál Faithlessel, megcsaltál Nigtwishsal, ezt még elviselném, de hogy tehetted meg legnagyobb konkurenciámmal, Dave Gahannel? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.06. 29. - 17:23:35
Létrehozva:
|
|
|
Na itt vagyok. Mindjárt elküldöm nektek e-mailbe amit kaptam iwiwen. Fruzsi mondd az email címed
|
|
|
|
2010.06. 29. - 17:26:25
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.06. 29. - 17:27:29
Létrehozva:
|
|
|
Köszi, mindjárt megy (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.06. 29. - 17:35:20
Létrehozva:
|
|
|
Szólj, ha elment a mail!
Vica csak hallgat, mint nyúlszar a fűben (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.06. 29. - 17:35:58
Létrehozva:
|
|
|
Mi a baj a Martin koncerttel? Tudhatom én is? (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif)
|
|
|
|
2010.06. 29. - 17:38:31
Létrehozva:
|
|
|
Eszti barátnőmnek meg fogom említeni, hogy csatlakozzon hozzánk ha nem gond, ő egy másik hugim és lesz még egy hugod, Vica ugye nem gond? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Egyszer poénkodtunk, hogy melyikőnk milyen zenekarokat hallgatott régebben és most miket kedvelünk. Megnéztük h hány pasi van az általunk kedvelt bandákban és úgy fejeztük ki h a mostani, általunk kedvelt bandáért megcsaltuk a régi kedvencünket(esetemben ez a gyerekkori kedvenc, a Kraftwerk volt, de volt még Eiffel 65, Faithless, Nightwish (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) Eszti még diagramot is csinált h arról h mi hány pasit csaltunk meg az általunk kedvelt zenekarért (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Kiderült h jókora ribik vagyunk mindketten (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A Mode-nál lehorgonyoztam, eddig még nem volt banda, akit jobban szeretnék a Mode-nál de sztem nem is lesz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ez a megvsalás úgy jött, hogy volt a reklám a tv-ben mikor a csajok szappanoperát néztek és a szereplők mondták h megcsaltál x-szel, megcsaltál y-nal ezt még elviselném, de hogy tehetted meg legjobb barátnőmmel, z-vel? Ez nálam zenekarnál úgy jött ki h a gyerekkori kedvenc bandám(Kraftwerk) panaszkodik: Megcsaltál Eiffel65-val, megcsaltál Faithlessel, megcsaltál Nigtwishsal, ezt még elviselném, de hogy tehetted meg legnagyobb konkurenciámmal, Dave Gahannel? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Fru természetesen nem gond,nyugodtan jöjjön a barátnőd ha akar ,akkor három hugom lesz. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehe jó sztori ami mondasz Szólj, ha elment a mail! Vica csak hallgat, mint nyúlszar a fűben (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nyugi már itt vagyok. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szia Neo. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.06. 29. - 17:39:21
Létrehozva:
|
|
|
Na elvileg elmentek a levelek
Neo mondd az email címed XDD Elküldöm neked is XD Írtam a levélben, hogy lehet, hogy csak én reagálom túl.. |
|
|
|
2010.06. 29. - 17:40:31
Létrehozva:
|
|
|
Szia Vicuska! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Láttad hogy milyen hírek terjengenek facebook-on? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A hozzászólást -Neo71- szerkesztette a következő időpontban: 2010.06. 29. - 17:44:11 |
|
|
|
![]() ![]() |