![]() ![]() |
2010.06. 29. - 17:42:38
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ment a levél Neo
|
|
|
|
2010.06. 29. - 17:43:11
Létrehozva:
|
|
|
Neo nem láttam.... (IMG:style_emoticons/default/blink.gif)
Mode elolvastam....értem amit mondasz...mármint amin érdekes fejet vágtál.... |
|
|
|
2010.06. 29. - 17:44:45
Létrehozva:
|
|
|
Akkor okés.
Nekem eléggé szar érzés lenne, aztán ki tudja.....Nem mindenki engedheti meg magának anyagilag a Martin izét is mellé. |
|
|
|
2010.06. 29. - 17:45:44
Létrehozva:
|
|
|
Neo megnéztem és megjegyeztem.... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Akkor okés. Nekem eléggé szar érzés lenne, aztán ki tudja.....Nem mindenki engedheti meg magának anyagilag a Martin izét is mellé. Mode akkor te most mész Martin koncertjére? |
|
|
|
2010.06. 29. - 17:48:40
Létrehozva:
|
|
|
Neo te is jössz akk a Martin bulira? Dejóó, legalább megismerem személyesen is a nővérem szeretőjét (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.06. 29. - 17:49:39
Létrehozva:
|
|
|
Nem hiszem. Tegnap szóltam anyámnak, de egyetértett velem, hogy felesleges lenne kifizetni annyit. Martint láttam már 2-szer, még ha nem is olyan közelről...
Meg egyedül nem engedne el, és hiába jönnének azzal a szöveggel, hogy ott lesz xy ember aki vigyáz rám.... Alan megért mindent, de Martin nem, ennyit nem. Neo te is jössz akk a Martin bulira? Dejóó, legalább megismerem személyesen is a nővérem szeretőjét (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) XDDD |
|
|
|
2010.06. 29. - 17:50:10
Létrehozva:
|
|
|
Nem hiszem. Tegnap szóltam anyámnak, de egyetértett velem, hogy felesleges lenne kifizetni annyit. Martint láttam már 2-szer, még ha nem is olyan közelről... Meg egyedül nem engedne el, és hiába jönnének azzal a szöveggel, hogy ott lesz xy ember aki vigyáz rám.... Alan megért mindent, de Martin nem, ennyit nem. Jó neked, én sajna még 1x se...Na nem baj, majd mesélek (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.06. 29. - 17:51:31
Létrehozva:
|
|
|
Fruzsi, neked azért éri meg elmenni..(IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
|
2010.06. 29. - 17:51:33
Létrehozva:
|
|
|
Ment a levél Neo Köszönöm! Elolvastam... van egy kis igazad, biztos nem lenne nagy fáradtság ha kicsit többen is dedikáltathatnának, viszont aki nem fizeti ki a magasabb jegy árat az tényleg ne jöhessen be a rendezvény azon részébe... ha már vannak pár százan akik kiszorították a jegy árát és kifizették... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Remélem nincs harag hogy megmondtam a véleményem... |
|
|
|
2010.06. 29. - 17:51:36
Létrehozva:
|
|
|
Neo te is jössz akk a Martin bulira? Dejóó, legalább megismerem személyesen is a nővérem szeretőjét (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.06. 29. - 17:52:18
Létrehozva:
|
|
|
Ez olyan dolog, hogy melyikünknek melyik dM tag mennyit ér.
Vagy hát valami ilyesmi. Aki még nem látta Martint menjen. A hozzászólást -Mode93- szerkesztette a következő időpontban: 2010.06. 29. - 17:52:54 |
|
|
|
2010.06. 29. - 17:52:35
Létrehozva:
|
|
|
Jó neked, én sajna még 1x se...Na nem baj, majd mesélek (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) helyes várjuk majd a beszámolót. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Én csak egyszer láttam még Martint..... |
|
|
|
2010.06. 29. - 17:54:00
Létrehozva:
|
|
|
Neo megnéztem és megjegyeztem.... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mode akkor te most mész Martin koncertjére? Na és mi az amit megjegyeztél? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Neo te is jössz akk a Martin bulira? Dejóó, legalább megismerem személyesen is a nővérem szeretőjét (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) LOOOOOOOOOOOOOOOOOL (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.06. 29. - 17:55:49
Létrehozva:
|
|
|
Neo hát azt amit a facebook-on olvastam. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.06. 29. - 17:56:30
Létrehozva:
|
|
|
Ja egyébként látjátok, pl. Trixx-nek megéri Martint látni. Neki Ő a szerelme, természetes, hogy nem hagy ki egy ilyen alkalmat. Én meg az én szerelmem koncertjét nem hagytam ki és kész (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.06. 29. - 17:57:29
Létrehozva:
|
|
|
Ez olyan dolog, hogy melyikünknek melyik dM tag mennyit ér. Vagy hát valami ilyesmi. Aki még nem látta Martint menjen. Nem kell félreérteni... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ... de nekem Martin a favorit... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ezért is megyek mindenképp! Én is örülök hogy megismerhetem Vicuskám hugicáját... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.06. 29. - 17:59:01
Létrehozva:
|
|
|
Fru mik ki nem derülnek rólad a facebook-on.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
|
2010.06. 29. - 17:59:05
Létrehozva:
|
|
|
Látod Neo hát ezt mondom aki Martin rajongó az menjen (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Annak megéri..(IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
|
2010.06. 29. - 17:59:10
Létrehozva:
|
|
|
Meg én azért is megyek, mert én Martint is kedvelem, és tök jó lesz őt látni élőben, nekem nagy élmény lesz hisz egy mode koncertre se tudtam menni sajna.. :S Bár az abszolút kedvenc Dave marad mindigis. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.06. 29. - 17:59:41
Létrehozva:
|
|
|
Neo hát azt amit a facebook-on olvastam. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) DE MI AZ????? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |