![]() ![]() |
2010.06. 29. - 18:01:09
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nem kell félreérteni... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ... de nekem Martin a favorit... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ezért is megyek mindenképp! Én is örülök hogy megismerhetem Vicuskám hugicáját... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Neo jó tudni,hogy a szőke pasikra buksz..... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na látod az egyik hugommal majd találkozol..... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) DE MI AZ????? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) tudod te.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.06. 29. - 18:01:36
Létrehozva:
|
|
|
Fruzsi: Na látod (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Az menjen aki még nem látta, és szereti. Annak kell lehetőséget adni..
|
|
|
|
2010.06. 29. - 18:02:19
Létrehozva:
|
|
|
Fru mik ki nem derülnek rólad a facebook-on.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Csak valóságtartalma annyi, mint annak h én vok az angol királynő (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.06. 29. - 18:03:03
Létrehozva:
|
|
|
XD
|
|
|
|
2010.06. 29. - 18:05:02
Létrehozva:
|
|
|
Fru... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Neoról is kiderült nekem valami.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.06. 29. - 18:07:00
Létrehozva:
|
|
|
Fru... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Neoról is kiderült nekem valami.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Bár elég szar lehet szegénynek h h a titkát minden facebookos ismerőse tudja, nem csak teXD |
|
|
|
2010.06. 29. - 18:07:36
Létrehozva:
|
|
|
Neo jó tudni,hogy a szőke pasikra buksz..... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na látod az egyik hugommal majd találkozol..... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) tudod te.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Sajnos nem tudom melyikre gondoltál... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Csak egy kis utalást kérhetek? |
|
|
|
2010.06. 29. - 18:12:25
Létrehozva:
|
|
|
Neo hát Martinra.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
utalás... fül.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Bár elég szar lehet szegénynek h h a titkát minden facebookos ismerőse tudja, nem csak teXD hehe.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.06. 29. - 18:14:16
Létrehozva:
|
|
|
Neo, te biszex vagy? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ezt nem is tudtam eddig... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.06. 29. - 18:16:19
Létrehozva:
|
|
|
Neo hát Martinra.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) utalás... fül.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehe.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Akkor nem egyre gondolunk! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én arra gondoltam amit Bettike írt ki, vagyis az ő hírei között van... XD (utalás: kaka) XD Neo, te biszex vagy? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ezt nem is tudtam eddig... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ???????????????????? (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) |
|
|
|
2010.06. 29. - 18:18:39
Létrehozva:
|
|
|
1x volt olyan h felállítottam magamban azt a hülye teóriát h na hosszú hajú pasiba tuti nem tudnék szerelmes lenni, mert előtte ugyanis ronda hosszú hajú csávókat láttam. Ehhez képest gólyatáborban volt egy srác, aki hosszú hajú volt, és nagyon jól nézett ki, mondanom se kell, a teóriám fala azonnal ledőlt, mert belezúgtam a srácba (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Sajnos a srác foglalt. Am. nem vagyok úgy h milyen pasik jönnek be, ez nálam változó. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.06. 29. - 18:25:23
Létrehozva:
|
|
|
Nyugi Neo, csak vicceltem!
|
|
|
|
2010.06. 29. - 18:26:44
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.06. 29. - 18:26:44
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.06. 29. - 18:30:29
Létrehozva:
|
|
|
Vica mondta h a szőke pasikra buksz-e én meg erre a perverz fantáziámmal egyből erre asszociáltam, de csak vicc volt, nyugi!!! Nyugiba vagyok... semmi baj! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.06. 29. - 18:38:36
Létrehozva:
|
|
|
Jah am beteszek egy képet magamról ami mostanság készült, ha sikerül mert a fb-on lévő már régi. Legalább te is megismered a fejem majd, Neo! XD
Eddig sajna nem jött össze, a képfeltöltés is vacakol...fuck.. Nyugiba vagyok... semmi baj! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Akkor jó, csak mert nagyon megrémültél..XD |
|
|
|
2010.06. 29. - 18:40:46
Létrehozva:
|
|
|
Jah am beteszek egy képet magamról ami mostanság készült, ha sikerül mert a fb-on lévő már régi. Legalább te is megismered a fejem majd, Neo! XD Eddig sajna nem jött össze, a képfeltöltés is vacakol...fuck.. Akkor jó, csak mert nagyon megrémültél..XD "Legalább te is megismered a fejem" XD Ez jó! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.06. 29. - 18:48:10
Létrehozva:
|
|
|
Neo, te biszex vagy? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ezt nem is tudtam eddig... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) felröhögtem.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Akkor nem egyre gondolunk! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én arra gondoltam amit Bettike írt ki, vagyis az ő hírei között van... XD (utalás: kaka) XD ???????????????????? (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) De én arra gondoltam,hogy írtad nálad Martin a favorit ezért kérdeztem,hogy a szőkékre buksz? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mi az,hogy kaka?....na most megsértődtem..... (IMG:style_emoticons/default/ninja.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) 1x volt olyan h felállítottam magamban azt a hülye teóriát h na hosszú hajú pasiba tuti nem tudnék szerelmes lenni, mert előtte ugyanis ronda hosszú hajú csávókat láttam. Ehhez képest gólyatáborban volt egy srác, aki hosszú hajú volt, és nagyon jól nézett ki, mondanom se kell, a teóriám fala azonnal ledőlt, mert belezúgtam a srácba (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Sajnos a srác foglalt. Am. nem vagyok úgy h milyen pasik jönnek be, ez nálam változó. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ezért tetszik neked a devos Dave is..... Vica mondta h a szőke pasikra buksz-e én meg erre a perverz fantáziámmal egyből erre asszociáltam, de csak vicc volt, nyugi!!! hehehe |
|
|
|
2010.06. 29. - 18:48:17
Létrehozva:
|
|
|
Na itt a kép, remélem sikerül berakni..
http://kepfeltoltes.hu/view/100629/cowgirl...ltoltes.hu_.jpg A kalap NEM az enyém, egyik haveromé. Egy szintén mode fan hölgyemény, Szilvi csinálta a képet. Ez nem mai kép, de a fejem ilyen (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.06. 29. - 18:50:29
Létrehozva:
|
|
|
Fru szép vagy mint a rózsa szál..... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
![]() ![]() |