![]() ![]() |
2010.06. 30. - 11:47:18
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
És hogy fogom megfűzni....? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) na ne nem hallottál még a lebbencsről? (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Kocka alkú tészta csak először meg kell olajon pirítani aztán felönteni vízzel és megfőzni.Lehet hozzá rakni borsót,krumplit,kolbászkát.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) a süti olyan,hogy kakaós tészta és a tetején felvert tojásfehérje a hab.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mit kell azon segíten,hogy felvedd a fürdőruhád?Alan inkább majd levenni segíti... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát még nem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nem tudom, majd beveted a .... XD "Légyszi Daaaave" heheheheee (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) úúúú finom lehet, olyat én is tudnék csinálni. Na majd egyszer anyámnak szólok..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát hátul be kell kapcsolni azt a izét..XD Közben kicsit előre is nyúl..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hahahaa XD XD Levenni majd a strandon segít XDD Nem, ez mostani kép, Ő nem Paris (IMG:http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs511.snc3/26830_425163767924_634547924_5312973_4966028_n.jpg) Én is akartam ilyet de nem voltam magamnááááááááááááááááál : ( (IMG:http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs434.snc3/24989_432469117924_634547924_5494588_1463306_n.jpg) (IMG:http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs279.snc1/10628_1248078728774_1433610392_30714319_6982514_n.jpg) |
|
|
|
2010.06. 30. - 11:48:45
Létrehozva:
|
|
|
ha gondolod elküldhetem a süti pontos receptjét..... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
hehe szerintem a légyszi Dave-től nem fog hatódni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) a strandon minek akarod levenni a fürdőruhád? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nudizni akarsz? Ja és ha valamelyik testrészedre írta volna Alan a nevét akkor azóta nem fürdenél.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.06. 30. - 11:51:59
Létrehozva:
|
|
|
Oké jöhet (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
nem úúgy ..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Fölveszel egy szexis ruhát..az ölébe ülsz..aztán mondod (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nem kell mindenki előtt..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Van öltöző..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Az biztos (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Vagy elmentem volna egy tetoválószalonba kerül amibe kerül..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.06. 30. - 12:04:50
Létrehozva:
|
|
|
akkor majd elküldöm e-mailbe a receptet. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Igen csak,hogy Alan nem mehet be a női öltözőbe......nem csak te vagy ott hanem más csajok is ott öltöznek.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szóval az ölébe ülök.... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Majd kipróbálom amit mondasz Kölcsön kérném a sálját..... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Csatolt állományok
y1pc6fqdefd5Fx1I80rlE6o5gXLQuimnpqG_L7_hKAt499qk2wg31dTALglm3jgNpzJ7REJyOF5X2Y.jpg ( 50.84K )
Letöltések száma: 6 |
|
|
|
2010.06. 30. - 12:07:07
Létrehozva:
|
|
|
De ott kinn a medencék mellett is van öltöző..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ilyen spirál alakú, csak be kell sétálni..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) és csak a lábainkat látni..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Oké várom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Aha próbáld csak ki (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) óóó ezt a képet még nem is láttam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.06. 30. - 12:11:02
Létrehozva:
|
|
|
Nem láttad még ezt a képet? (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif)
Jaaaa ,hogy a kinti öltözőben fogtok prütykölni.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát ha nem tudom rávenni a költözésre akkor maradunk....könyörögni nem fogok.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Küldöm csak el ne felejtsem.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Csatolt állományok
|
|
|
|
2010.06. 30. - 12:11:47
Létrehozva:
|
|
|
Nem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Persze, tavaly is láttam egy fiatal csajt meg hapsit ott...jól érezhették magukat XD XD Illetve csak a lábaikat láttam XD (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.06. 30. - 12:16:02
Létrehozva:
|
|
|
Honnan tudod,hogy a hapsi és a csaj jól érezték magukat az öltözőbe? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ha csak a lábaikat láttad....
(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Csatolt állományok
|
|
|
|
2010.06. 30. - 12:16:28
Létrehozva:
|
|
|
Hát látszott a lábaikon, hogy mit csinálnak..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.06. 30. - 12:18:40
Létrehozva:
|
|
|
Neo a jó előbb olvastam az iwiw-en,hogy a lánykádnak szülinapja volt......Szóval boldog szülinapot neki. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szia Fru. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) na én megyek a konyhába....... Köszönöm Vicuska! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Aranyos vagy! facebook-on az jött ki,hogy Miami-ba kéne élnem...majd szólok Dave-nek,hogy költözzünk oda..... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Tegnap sok minden kijött a facebook-on! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Többek között az is hogy a szeretőm vagy! XD |
|
|
|
2010.06. 30. - 12:19:10
Létrehozva:
|
|
|
Szia Neo. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Igazán nincs mit csak egy gesztus volt. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Olyanra nem emlékszem,hogy az jött volna ki,hogy a szeretőd vagyok. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A Miami pedig ma jött ki.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.06. 30. - 12:20:31 |
|
|
|
2010.06. 30. - 12:21:02
Létrehozva:
|
|
|
örülök,hogy jól vagy hugi.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) sok a kérdés egyszerre..... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) süti csokis-habos kocka...nyammi ebéd lebbencs..... Holnap aztán nehogy ráugorj mindenki előtt Alanre amikor meglátod fürdőgatyába (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) csak az a baj,hogy Dave szereti New York-ot és a nyüzsit én meg inkább a kevesebb embert szeretem magam körül ....szóval nem biztos,hogy Dave eljönne velem Miamiba (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én elmegyek veled Majamiba drága! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szia Neo. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Igazán nincs mit csak egy gesztus volt. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Olyanra nem emlékszem,hogy az jött volna ki,hogy a szeretőd vagyok. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A Miami pedig ma jött ki.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na, én is elfelejtettem köszönni! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Sziasztok! XD |
|
|
|
2010.06. 30. - 12:22:07
Létrehozva:
|
|
|
Én elmegyek veled Majamiba drága! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Köszi de Dave a férjem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) őt kell meggyőznöm..... Jöhetsz ha akarsz legalább nem kell lemondanom rólad... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.06. 30. - 12:22:45
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.06. 30. - 12:23:51
Létrehozva:
|
|
|
jesszus szegény Alan...hallgathatja (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Szóval Neo hol volt,hogy a szeretőd vagyok....? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.06. 30. - 12:25:28
Létrehozva:
|
|
|
Jajj Vica XDD Amikor éneklős kedvemben vagyok, akkor tudok énekelni, és nem is rosszul (szerintem XD ) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.06. 30. - 12:26:18
Létrehozva:
|
|
|
Mode majd megkérdezem a sógit ami a hangodat illeti.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.06. 30. - 12:27:55
Létrehozva:
|
|
|
hehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Oké...de rajta kívül senki sem hallott még énekelni..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Annak idején énekkaron amikor osztályozni kellett akkor meg sme szólaltam a tanár előtt...mégis 4-est kaptam XDD |
|
|
|
2010.06. 30. - 12:28:55
Létrehozva:
|
|
|
Oké jöhet (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nem úúgy ..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Fölveszel egy szexis ruhát..az ölébe ülsz..aztán mondod (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nem kell mindenki előtt..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Van öltöző..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Az biztos (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Vagy elmentem volna egy tetoválószalonba kerül amibe kerül..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Egyik régi ismerősöm aki ott volt a januári koncerten (egy csajszi), ott állt legelöl a kifutó végénél, és amikor Dave odajött hozzánk és ott énekelt egy csepp izzadsága a csajszi alkarjára esett, és most ott egy csepp alakú tetoválás van már neki. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.06. 30. - 12:31:09
Létrehozva:
|
|
|
A fene én nem voltam annyira közel Dave-hez,hogy az izzadsága rajtam kössön ki.....mázlista a csaj.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Mode elhiszem,hogy szép hangod van...apádtól örökölted. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |