![]() ![]() |
2010.06. 30. - 12:31:18
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Egyik régi ismerősöm aki ott volt a januári koncerten (egy csajszi), ott állt legelöl a kifutó végénél, és amikor Dave odajött hozzánk és ott énekelt egy csepp izzadsága a csajszi alkarjára esett, és most ott egy csepp alakú tetoválás van már neki. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) óóóóóó issstenem de jó nekiiiiiiii és legalább őrjöngött amikor észrevette, hogy rácsöppent? XDDD A hozzászólást -Mode93- szerkesztette a következő időpontban: 2010.06. 30. - 12:31:42 |
|
|
|
2010.06. 30. - 12:31:19
Létrehozva:
|
|
|
jesszus szegény Alan...hallgathatja (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szóval Neo hol volt,hogy a szeretőd vagyok....? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Kérdezd csak meg Bettikét, ő is látta, meg asszem Fru is! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.06. 30. - 12:34:03
Létrehozva:
|
|
|
Neo szerintem ilyet nem láttak a lányok. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A szerető szó tuti nem volt a facebook-on.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
óóóóóó issstenem de jó nekiiiiiiii és legalább őrjöngött amikor észrevette, hogy rácsöppent? XDDD Hát én biztos megdöbbentem volna egy pillanatra... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.06. 30. - 12:35:29
Létrehozva:
|
|
|
óóóóóó issstenem de jó nekiiiiiiii és legalább őrjöngött amikor észrevette, hogy rácsöppent? XDDD Gondolhatod, körberohant minden ismerőshöz és mutogatta! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.06. 30. - 12:35:53
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.06. 30. - 12:36:00
Létrehozva:
|
|
|
Nekem majd egyszer a szívem fölött lesz egy pici Alan fej...de ez nem biztos xD
Viszont tuti lesz nem egy dM-es tetkóm. Meg a bokámon lesz egy Michael Jackson felirat. Méghozzá BAĐ stílusban XDD |
|
|
|
2010.06. 30. - 12:36:28
Létrehozva:
|
|
|
Neo szerintem ilyet nem láttak a lányok. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A szerető szó tuti nem volt a facebook-on.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát én biztos megdöbbentem volna egy pillanatra... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Bocsánat, nem szerető hanem példakép! De végül is egyre megy! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.06. 30. - 12:36:31
Létrehozva:
|
|
|
Gondolhatod, körberohant minden ismerőshöz és mutogatta! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) És mire mindenkihez odaért elpárolgott az izzadtság csepp.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.06. 30. - 12:37:20
Létrehozva:
|
|
|
Gondolhatod, körberohant minden ismerőshöz és mutogatta! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) le se törölte csak ott hagyta, és végig a koncert végéig ott maradt?? Utána meg mindenkihez odament?? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) XD |
|
|
|
2010.06. 30. - 12:38:59
Létrehozva:
|
|
|
Bocsánat, nem szerető hanem példakép! De végül is egyre megy! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Egy frászt megy egyre...... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) a szerető és a példakép két különböző fogalom.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nekem majd egyszer a szívem fölött lesz egy pici Alan fej...de ez nem biztos xD Viszont tuti lesz nem egy dM-es tetkóm. Meg a bokámon lesz egy Michael Jackson felirat. Méghozzá BAĐ stílusban XDD Miért nem lesz DM-es tetkód? És édesanyád mit szól a tetkós terveidhez? |
|
|
|
2010.06. 30. - 12:40:47
Létrehozva:
|
|
|
Hűűű már ennyi idő van (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif)
Hát nekem mennem kellene. Lemosom az elhibázott feliratot a vállamról, aztán ráfestem újra. és utána leviszem a kutyit XD Jók legyetek, kéőbb jövök Vica, azt írtam hogy nem egy dM-es tetkóm, vagyis több (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Anyámat nem érdekli, de ő nem fizeti ki azt mondta. majd lesz saját pénzem megyek is csináltatni. Nagyon régóta szeretnék, nem tudom, miért vagyok ennyire oda érte, de már tényleg nagyon régóta pályázok tetkóra. A hozzászólást -Mode93- szerkesztette a következő időpontban: 2010.06. 30. - 12:41:14 |
|
|
|
2010.06. 30. - 12:42:28
Létrehozva:
|
|
|
És mire mindenkihez odaért elpárolgott az izzadtság csepp.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nem nagyon párolgott ott semmi, hisz olyan meleg volt... szakadt a víz mindenkiről! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) le se törölte csak ott hagyta, és végig a koncert végéig ott maradt?? Utána meg mindenkihez odament?? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) XD Hú te, hát nagyon vigyázott rá, hogy nehogy letörlődjön! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.06. 30. - 12:42:41
Létrehozva:
|
|
|
Áhá bocsi félreolvastam.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Hát nekem is megfordult a fejembe a tetkó de az a baj,hogy félek a tűktől. Pááááááá |
|
|
|
2010.06. 30. - 12:43:46
Létrehozva:
|
|
|
Egy frászt megy egyre...... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) a szerető és a példakép két különböző fogalom.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A lényegen nem változtat... akkor is az vagy! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) XD |
|
|
|
2010.06. 30. - 12:45:31
Létrehozva:
|
|
|
Nem nagyon párolgott ott semmi, hisz olyan meleg volt... szakadt a víz mindenkiről! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hú te, hát nagyon vigyázott rá, hogy nehogy letörlődjön! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Akkor lehet,hogy összekeveredett Dave cseppje a többikével. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ..elvégre meleg volt.....én is emlékszem rólam is szakadt a víz.... Neo hogy lehet vigyázni egy izzadtság cseppre annyi ember között? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A lényegen nem változtat... akkor is az vagy! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) XD Jól van már nem kell annyira hangoztatni.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.06. 30. - 12:44:55 |
|
|
|
2010.06. 30. - 12:50:31
Létrehozva:
|
|
|
nya akkor én is eltűnök majd még bekukk...
|
|
|
|
2010.06. 30. - 12:54:39
Létrehozva:
|
|
|
Akkor lehet,hogy összekeveredett Dave cseppje a többikével. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ..elvégre meleg volt.....én is emlékszem rólam is szakadt a víz.... Neo hogy lehet vigyázni egy izzadtság cseppre annyi ember között? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mondjuk úgy hogy a korláton könyökölve a kezét átlógatva senki nem érhetet hozzá. De végül is, nem az a lényeg, hanem a tudat, hogy ott volt az a csepp! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.06. 30. - 12:57:51
Létrehozva:
|
|
|
Mondjuk úgy hogy a korláton könyökölve a kezét átlógatva senki nem érhetet hozzá. De végül is, nem az a lényeg, hanem a tudat, hogy ott volt az a csepp! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ja értem.....ja az a lényeg,hogy mázlista volt a csaj. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Neo majd a legközelebbi koncerten egymás mellett állunk... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.06. 30. - 13:57:42
Létrehozva:
|
|
|
Neo majd a legközelebbi koncerten egymás mellett állunk... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Remélem is ! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.06. 30. - 15:03:57
Létrehozva:
|
|
|
Kicsit én is félek attól, hogy fáj, vagy valami, de én az összes vérvételemet végig néztem, és kemény csaj vagyok tényleg, úgyhogy nem hiszem, hogy bömbölnék...(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
![]() ![]() |