![]() ![]() |
2010.06. 30. - 18:47:16
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ejj ejj Fruzsi nem szép dolog meztelenkedni...(én mondom XD) De csak félig vagyok meztelen! Eszembe jutott egy vicc: Él egy palotában egy királylány. Egyik nap megy a királyfi, a királylány szól: lépésem nesztelen, itt állok meztelen. Bejön a királyfi, megdugja a királylányt, megy tovább. Így megy ez jó ideig. A királyfinak háborúba kell menjen. Mikor visszakerül, a királylány ismét elkezdi: Lépésem nesztelen, itt állok meztelen. Mire a királyfi: Kérésed hasztalan itt állok f...talan |
|
|
|
2010.06. 30. - 18:47:45
Létrehozva:
|
|
|
Hova lettél Vicuska? Akartam facebookon privibe valamit mondani! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) itten vagyok. jaj mit..... (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Szerelmet vallasz? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.06. 30. - 18:49:59
Létrehozva:
|
|
|
xD
(IMG:http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs406.snc3/24566_112693485428110_100000623781131_134828_3107806_n.jpg) De csak félig vagyok meztelen! Eszembe jutott egy vicc: Él egy palotában egy királylány. Egyik nap megy a királyfi, a királylány szól: lépésem nesztelen, itt állok meztelen. Bejön a királyfi, megdugja a királylányt, megy tovább. Így megy ez jó ideig. A királyfinak háborúba kell menjen. Mikor visszakerül, a királylány ismét elkezdi: Lépésem nesztelen, itt állok meztelen. Mire a királyfi: Kérésed hasztalan itt állok f...talan ÁÁÁÁÁÁ ezt fogom mondani Alannek XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Lépésem nesztelen, itt állok meztelen LOL LOL XDDD Vica (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) XD (IMG:http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs332.snc3/29218_119737151390410_100000623781131_159502_2997253_n.jpg) |
|
|
|
2010.06. 30. - 18:55:41
Létrehozva:
|
|
|
Hát a gyerek sosem hazudik (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Aki meg nekem nem hiszi el fölrúgom XD Végig mi???? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Felrúgod mint a lószart. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) végig naná....különös tekintettel középtájon (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) De csak félig vagyok meztelen! Eszembe jutott egy vicc: Él egy palotában egy királylány. Egyik nap megy a királyfi, a királylány szól: lépésem nesztelen, itt állok meztelen. Bejön a királyfi, megdugja a királylányt, megy tovább. Így megy ez jó ideig. A királyfinak háborúba kell menjen. Mikor visszakerül, a királylány ismét elkezdi: Lépésem nesztelen, itt állok meztelen. Mire a királyfi: Kérésed hasztalan itt állok f...talan (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.06. 30. - 19:00:08
Létrehozva:
|
|
|
Vica: Fel bizony (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
hahahaa azt elhiszem..én is végignyalnék egy testet XD 2-t is XDDD És ma este az egyiket végig is nyalom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) XD Lassan el kellene indulnom..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Előbb még leviszem a kuytit, aztán le kéne szednem magamről néhány szőrt XDD |
|
|
|
2010.06. 30. - 19:00:22
Létrehozva:
|
|
|
Mode én is....a férjemét..... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.06. 30. - 19:00:57
Létrehozva:
|
|
|
Holnap meg strand..ééés az öltöző..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Mode én is....a férjemét..... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hűha hűha melyikét? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) XD Gahan Dave vagy Gahan Géza? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A hozzászólást -Mode93- szerkesztette a következő időpontban: 2010.06. 30. - 19:01:20 |
|
|
|
2010.06. 30. - 19:03:01
Létrehozva:
|
|
|
Mode a valóságban Gahan Géza,álmaimban pedig Gahan Dave.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.06. 30. - 19:04:16
Létrehozva:
|
|
|
Jajj hát nekem sajnos mindkét férfiét álmaimban kell végig nyalnom XD a fenéket XDDDD
Na megyek is. Holnap nem tudo, jövök-e mert hát ugye starnd....háháá Legyetek jók (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Páááááááááá |
|
|
|
2010.06. 30. - 19:04:52
Létrehozva:
|
|
|
Szívesen Neoka (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szép az a nő ugye..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szép ám! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
|
2010.06. 30. - 19:05:45
Létrehozva:
|
|
|
Szép ám! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Bizony...gyönyörű (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Na megyek pááá XD Azoknak meg üzenem hogy.......* XDD |
|
|
|
2010.06. 30. - 19:06:52
Létrehozva:
|
|
|
itten vagyok. jaj mit..... (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Szerelmet vallasz? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Valami olyasmi... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.06. 30. - 19:07:15
Létrehozva:
|
|
|
Jajj hát nekem sajnos mindkét férfiét álmaimban kell végig nyalnom XD a fenéket XDDDD Na megyek is. Holnap nem tudo, jövök-e mert hát ugye starnd....háháá Legyetek jók (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Páááááááááá Szép estét neked is! |
|
|
|
2010.06. 30. - 19:07:25
Létrehozva:
|
|
|
Bizony...gyönyörű (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Na megyek pááá XD Azoknak meg üzenem hogy.......* XDD Jó éjt Bettike! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.06. 30. - 19:09:08
Létrehozva:
|
|
|
Jajj hát nekem sajnos mindkét férfiét álmaimban kell végig nyalnom XD a fenéket XDDDD Na megyek is. Holnap nem tudo, jövök-e mert hát ugye starnd....háháá Legyetek jók (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Páááááááááá A fenekét nyalnád? (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) Pááááá jó strandolást holnap. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) csak te legyél jó.....öltözős huncutkodás.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Valami olyasmi... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehe és jól otthagytál.....én meg ott dumáltam neked.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.06. 30. - 19:11:31
Létrehozva:
|
|
|
A fenekét nyalnád? (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) Pááááá jó strandolást holnap. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) csak te legyél jó.....öltözős huncutkodás.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehe és jól otthagytál.....én meg ott dumáltam neked.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) VicaXD Lol!:DDDDDDDDDDD Fenéket mondott nem azt h fenekét de először én is azt olvastam h fenekét (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Fenéket, azaz bosszankodott (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.06. 30. - 19:13:16
Létrehozva:
|
|
|
Ja tényleg, lépjünk csak ide be és legyünk csendben nézzük egymást.
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.06. 30. - 19:13:31
Létrehozva:
|
|
|
Fru heheheh most nézem tényleg fenéket írt.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.06. 30. - 19:13:47
Létrehozva:
|
|
|
A fenekét nyalnád? (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) Pááááá jó strandolást holnap. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) csak te legyél jó.....öltözős huncutkodás.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehe és jól otthagytál.....én meg ott dumáltam neked.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én nem hagytalak ott drága, most is várom hogy mit írsz, már kezdtem azt hinni hogy valami regényt! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.06. 30. - 19:14:55
Létrehozva:
|
|
|
Ja tényleg, lépjünk csak ide be és legyünk csendben nézzük egymást. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehe Niki a humorzsák. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én nem hagytalak ott drága, most is várom hogy mit írsz, már kezdtem azt hinni hogy valami regényt! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) cica azt jelezte nekem ,hogy nem vagy elérhető.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |