![]() ![]() |
2010.07. 02. - 19:13:04
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Én is szeretnék bokám fölé is. Meg vállamra is.
Jaaaajjj hogy zabáljam szét azt a mosolygós imádni való pofiját (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) .wub: (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Kis tündérmaci (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash1/hs257.ash1/18444_306786256263_147390011263_4583599_4817622_n.jpg) |
|
|
|
2010.07. 02. - 19:15:07
Létrehozva:
|
|
|
Mode nálam kimarad a tetkó de majd kivi leszek a tiédre. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
hehe tündérmaci (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Vica: Az egyszer biztos (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Le se tudná vakarni a vigyort az arcáról (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) de nem csak vigyorogna hanem mást is csinálna.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.07. 02. - 19:14:06 |
|
|
|
2010.07. 02. - 19:16:50
Létrehozva:
|
|
|
Fruzsi XD "Akkor nem vagyunk egyedül" You are not alone...but i'am here with you" XD Azt jelenti nem vagy egyedül XD XD heheheee de bolond vagyok XD De egyébként nem hát. Niki sem érti. Tényleg azt jelenti egyébként, fejlődsz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Egész pontosan azt jelenti, hogy Nem vagy egyedül, de itt vagyok veled. Hát ha itt vagypok veled, akkor tényleg nem vagy egyedül, mert ketten vagyunk (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mode nálam kimarad a tetkó de majd kivi leszek a tiédre. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) hehe tündérmaci (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) de nem csak vigyorogna hanem mást is csinálna.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hehe, na igen, ez tény és való (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.07. 02. - 19:17:02
Létrehozva:
|
|
|
Mode ügyesedik az angolban. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.07. 02. - 19:17:41
Létrehozva:
|
|
|
Fruzsi: nem nehéz lefordítani, ha egy Michael Jackson számról van szó XD XD XD XD XD
hehehehehheheheeeeeeeeee (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.07. 02. - 19:18:33
Létrehozva:
|
|
|
Mode ügyesedik az angolban. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Angol férje van, még jó hogy (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.07. 02. - 19:19:03
Létrehozva:
|
|
|
Mode mire reagáltál úgy,hogy hehehehehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Angol férje van, még jó hogy (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ez igaz.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.07. 02. - 19:19:47
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.07. 02. - 19:21:00
Létrehozva:
|
|
|
ja Mode még a........ is angol..... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2013.01. 27. - 11:26:09 |
|
|
|
2010.07. 02. - 19:22:07
Létrehozva:
|
|
|
Íme, nem volt nehéz megjegyeznem..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Another day has gone I'm still all alone How could this be You're not here with me You never said goodbye Someone tell me why Did you have to go And leave my world so cold Everyday I sit and ask myself How did love slip away Something whispers in my ear and says That you are not alone For I am here with you Though you're far away I am here to stay You are not alone I am here with you Though we're far apart You're always in my heart You are not alone All alone Why, alone Just the other night I thought I heard you cry Asking me to come And hold you in my arms I can hear your prayers Your burdens I will bear But first I need your hand Then forever can begin Everyday I sit and ask myself How did love slip away Something whispers in my ear and says That you are not alone For I am here with you Though you're far away I am here to stay You are not alone I am here with you Though we're far apart You're always in my heart You are not alone Whisper three words and I'll come runnin' And girl you know that I'll be there I'll be there You are not alone I am here with you Though you're far away I am here to stay You are not alone I am here with you Though we're far apart You're always in my heart You are not alone For I am here with you Though you're far away I am here to stay You are not alone I am here with you Though we're far apart You're always in my heart You are not alone For you are not alone Not alone, oh Alone You are not alone You are not alone You are not alone Not alone Not alone If you reach out to me, girl In the morning In the evening Not alone Not alone You and me Not alone Together Together Nem vagy egyedül Egy újabb nap telt el S én még mindig töprengek Hogy lehet az Hogy nem vagy már velem? Sohasem búcsúztál Valaki mondja el, miért Kellett elmenned S világomat így kihûtened Mindennap megkérdem magamtól Hogyan tûnt el a szerelem? S valaki azt súgja a fülembe Hogy nem vagy egyedül Mert itt vagyok veled Bár most messze vagy Én ott vagyok benned Nem vagy egyedül Itt vagyok veled Bár most nem vagyunk együtt Én a szívembe zártalak örökre Nem vagy egyedül Egyedül, egyedül Miért egyedül? Egyik éjjel Hallani véltem kiáltásod Kérvén hogy menjek És átöleljelek Hallom az imáidat Átveszem a gondjaidat De elõbb add a kezed S aztán kezdõdhet az örökkévalóság Mindennap megkérdem magamtól Hogyan tûnt el a szerelem? S valaki azt súgja a fülembe Hogy nem vagy egyedül Mert itt vagyok veled Bár most messze vagy Én ott vagyok benned Mert nem vagy egyedül És én itt vagyok veled Bár most nem vagyunk együtt Én szívembe zártalak örökre Mert nem vagy egyedül Csak súgd hogy szeretsz S én repülök hozzád És kedves, tudod, ott termek Ott termek Nem vagy egyedül Én itt vagyok veled Bár most nem vagyunk együtt Én szívembe zártalak örökre Nem vagy egyedül Én itt vagyok veled Bár most nem vagyunk együtt Én szívembe zártalak örökre Nem vagy egyedül Én itt vagyok veled Bár most nem vagyunk együtt Én szívembe zártalak örökre Ha hívsz kedvesem Reggel, vagy Este Nem egyedül Nem egyedül Te és én Nem egyedül Nem egyedül Együtt |
|
|
|
2010.07. 02. - 19:22:27
Létrehozva:
|
|
|
Ha nekem angol pasim lenne, egy idő után úgy meg tanulnék angolul, hogy magyarul akcentussal beszélnék, és anyám rám se ismerne (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Bogival egyszer beszélgettünk és kérdezte h tudsz róla, hogy mert helyett because-t mondtál? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én meg észre se vettem, csak mikor szóltak (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A because a mert angol változata (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.07. 02. - 19:25:44
Létrehozva:
|
|
|
Vicaaaa XDDDD
Én a németet meg az angolt keverem néha XD Lányok, nekem mennem kellene (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) A nunim azért angol mert angol pasi dugja XDDDD |
|
|
|
2010.07. 02. - 19:28:25
Létrehozva:
|
|
|
Mode szép a dal szövege. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Fru jó neked,hogy ilyen jól tudsz angolul.Én attól tartok hülye vagyok hozzá. Nekem is mennem kell.Jó éjszakát mindenkinek.Neonak is ha erre jár. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Vicaaaa XDDDD Én a németet meg az angolt keverem néha XD Lányok, nekem mennem kellene (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) A nunim azért angol mert angol pasi dugja XDDDD hehe így van....angol kuki dug... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.07. 02. - 19:29:08
Létrehozva:
|
|
|
Igen, az, én ezért is szeretem nagyon régóta már.
Akkor menjünk (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jó éjszakát (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) angol kuki dug XDDDDDDDD |
|
|
|
2010.07. 02. - 19:31:13
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.07. 02. - 19:32:39
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok!
|
|
|
|
2010.07. 02. - 21:13:28
Létrehozva:
|
|
|
Na ezt meg most. Természetesen a Bad kép nem maradhatott ki XD XD Fúúúj most jut eszembe álmomban Peter Gordeno-val csókolóztam fuuuuujjj XD Na de Mode!! Fúúúúúúúúúj szerintem olyan gusztustalan az a pali. Brrrrrrrrr Gyorsan verd ki a fejedből!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Különben is megmondalak Alannek! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ma ment a Who is it a rádióban, egyből eszembe jutottál. Szeretem ezt a számot és a klipjét is. Vicusom, köszi ezt a sok Martint. Olyan cuki a kutyussal. És persze hogy szereti az állatokat. Ő törkéletes. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.07. 02. - 21:43:06
Létrehozva:
|
|
|
Na de Mode!! Fúúúúúúúúúj szerintem olyan gusztustalan az a pali. Brrrrrrrrr Gyorsan verd ki a fejedből!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Különben is megmondalak Alannek! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ma ment a Who is it a rádióban, egyből eszembe jutottál. Szeretem ezt a számot és a klipjét is. Vicusom, köszi ezt a sok Martint. Olyan cuki a kutyussal. És persze hogy szereti az állatokat. Ő törkéletes. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szia Trixx! Igen, látszik, hogy szereti az állatokat. Először tyúkokkal haverkodott, most meg kutyussal (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szerintem Babszim is szeretné Martint (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Tényleg, vajon van valamilyen állata? |
|
|
|
2010.07. 02. - 21:44:29
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.07. 02. - 21:56:03
Létrehozva:
|
|
|
Szia Trixx! Igen, látszik, hogy szereti az állatokat. Először tyúkokkal haverkodott, most meg kutyussal (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szerintem Babszim is szeretné Martint (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Tényleg, vajon van valamilyen állata? Szia Fru! Bocs hogy ilyen későn válaszolok, és látom már ki is léptél, de olyan lassú most a net eddig tartott visszaolvasnom, mert fél és alatt tölt be egy oldalt. Grrrr Ja tényleg tyúkokkal he-he. A Bibszid a cicád ugye? Talán van egy kutyája. Egy vidin láttam mikor a Left hand Luke-ot énekelte, akkor ott volt vele egy kutyus, szeritnem az övé. Én lennék a háziállata. A dorombolós kiscicája. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jó éjt Neo! Imádom az ikonod! |
|
|
|
![]() ![]() |