![]() ![]()  | 

2010.07. 03. - 18:35:58

Létrehozva:

| 
	|
| 

devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  | 

Neo: De (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)  

Van az rtl-en ez a Hidalgo, abban játszik, csak én mindig Aragornnak hívom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A hozzászólást -Mode93- szerkesztette a következő időpontban: 2010.07. 03. - 18:36:20  | 

| 

| 
	|

2010.07. 03. - 18:36:07

Létrehozva:

| 
	|
| 

Aragorn? Az nem a gyűrűk urában volt? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)  De (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)  | 

| 

| 
	|

2010.07. 03. - 18:41:52

Létrehozva:

| 
	|
| 

Szia Vica! Már kezdtelek hiányolni nővérkém (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)  Van egy oldal, a hotdog. hu, ahol jó pár éve tag vagyok és a profilom háttere dm-es (meglepő modeon:D) és 1x az egyik illető aki megnézte a profilom, elkezdi: ki ez a ronda nő ott oldalt? Mondom neki miféle ronda nő? Mondja h hát az ott, szélen. Ekkor esett le h Martinra célzott (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)  Mondom neki h akire te gondolsz, nem nő, hanem férfi, és Martin Gore-nak hívják bár tény, nőnek elég ronda (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)   Meg az első külföldi srác, akit angoltáborban megismertem, 6 éve, szintén Martinnak hívták, szőke volt ő is és zöld szemű, igaz, ez az illető szlovák volt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ezek után mondja nekem valaki, hogy Istennek nincs humorérzéke (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Fru örülök,hiányoltál.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A hotdog.hu-n már jártam de nem a te profilodon. PM-es Dave (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Ó te jó ég.....jáááj nadon cép (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)  | 

| 

| 
	|

2010.07. 03. - 18:45:23

Létrehozva:

| 
	|
| 

Fru szaggassa nem bánom.... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)   (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) 

A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.07. 03. - 18:45:48  | 

| 

| 
	|

2010.07. 03. - 18:47:04

Létrehozva:

| 
	|
| 

Fru szaggassa nem bánom.... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)   (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)  Azt rögtön sejtttem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)  | 

| 

| 
	|

2010.07. 03. - 18:48:42

Létrehozva:

| 
	|
| 

heheheee (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) 

| 

| 

| 
	|

2010.07. 03. - 18:50:11

Létrehozva:

| 
	|
| 

Kül Fru melyik képre gondoltál,hogy úgy néz? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)  A PM-esre?Mert szerintem a másikon amire írtam,hogy szép ott olyan kedvesen néz. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)  

Azt rögtön sejtttem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)  Majd vesz helyette másikat ha már leszaggatja.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Neooooo szólalj már meg..... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Fru kaptál választ a tegnapi privát üzenetedre?  | 

| 

| 
	|

2010.07. 03. - 18:52:16

Létrehozva:

| 
	|
| 

Ja tényleg, kaptál választ?

| 

| 

| 
	|

2010.07. 03. - 18:52:54

Létrehozva:

| 
	|
| 

Kül Fru melyik képre gondoltál,hogy úgy néz? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)  A PM-esre?Mert szerintem a másikon amire írtam,hogy szép ott olyan kedvesen néz. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)  Majd vesz helyette másikat ha már leszaggatja.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Neooooo szólalj már meg..... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Fru kaptál választ a tegnapi privát üzenetedre? Nem a PM-esre gondoltam, hanem ott, ahol olyan aranyosan néz.. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nem, még nem kaptam választ.  | 

| 

| 
	|

2010.07. 03. - 18:53:16

Létrehozva:

| 
	|
| 

|
| 

| 
	|

2010.07. 03. - 18:55:20

Létrehozva:

| 
	|
| 

Fru szóval akkor aranyosan néz de azért bugyiszaggatóan is? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)  

Értem szóval nem. A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.07. 03. - 18:55:58  | 

| 

| 
	|

2010.07. 03. - 18:58:09

Létrehozva:

| 
	|
| 

Itt vagyok ragyogok, csak közben benyomtam egy songoku pizzát (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) 

| 

| 

| 
	|

2010.07. 03. - 19:00:46

Létrehozva:

| 
	|
| 

Neo egészségedre. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)  Az meg milyen? 

hehe tudsz élni ...pizza....nyammi ...szeressem.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én is éppen vacsiztam.Májkrémes kenyér paradicsommal.....a pizza klasszisokkal jobb lett volna.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szóval ezért nem tudtál megszólalni mert tele volt a szád.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.07. 03. - 19:01:20  | 

| 

| 
	|

2010.07. 03. - 19:04:16

Létrehozva:

| 
	|
| 

Neo egészségedre. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)  Az meg milyen? hehe tudsz élni ...pizza....nyammi ...szeressem.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én is éppen vacsiztam.Májkrémes kenyér paradicsommal.....a pizza klasszisokkal jobb lett volna.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szóval ezért nem tudtál megszólalni mert tele volt a szád.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hogy hogy milyen? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) SONka-GOmba-KUkorica Vagyis SONGOKU! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Neked is egészségedre Vicuska!  | 

| 

| 
	|

2010.07. 03. - 19:04:45

Létrehozva:

| 
	|
| 

Fru szóval akkor aranyosan néz de azért bugyiszaggatóan is? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)  Értem szóval nem. Igen, aranyosan és bugyiszaggatóan is, ahogy megláttam, azonnal olvadni kezdtem.. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Olyan csodaszép szeme van ááá... Nem ám, de sajnos ez van (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) Egyébként tegnap az eset után Black and blue again-t és Condemnationt hallgattam. Ha kapok választ, privát üziben megírom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)  | 

| 

| 
	|

2010.07. 03. - 19:06:14

Létrehozva:

| 
	|
| 

jaaaa Neo oké már értem.Nem tudtam,hogy mi a rövidítés értelme. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)   

Köszi. Azért küldhettél volna a pizzából. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Majd ha megyek hozzád akkor eszünk. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De majd csak AZ után.... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)  | 

| 

| 
	|

2010.07. 03. - 19:08:10

Létrehozva:

| 
	|
| 

jaaaa Neo oké már értem.Nem tudtam,hogy mi a rövidítés értelme. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)   Köszi. Azért küldhettél volna a pizzából. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Majd ha megyek hozzád akkor eszünk. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De majd csak AZ után.... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Rendben! És természetes hogy csak AZ után eszünk! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Előbb ledolgozzuk amit le kell dolgozni! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)  | 

| 

| 
	|

2010.07. 03. - 19:08:52

Létrehozva:

| 
	|
| 

Pizzaaaaaaa (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)  

Na vaze....nekem mondjátok, hogy ne csaljam meg Alant, erre Vica itt kacérkodik..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs578.snc3/31509_128672073814603_100000154344672_342996_3433591_n.jpg)  | 

| 

| 
	|

2010.07. 03. - 19:11:26

Létrehozva:

| 
	|
| 

Igen, aranyosan és bugyiszaggatóan is, ahogy megláttam, azonnal olvadni kezdtem.. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)  Olyan csodaszép szeme van ááá... Nem ám, de sajnos ez van (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) Egyébként tegnap az eset után Black and blue again-t és Condemnationt hallgattam. Ha kapok választ, privát üziben megírom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Condemnation....nem szeretem annyira azt a dalt de azért szép..... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Megvígasztalt gondolom..... Én is hallgattam DM-et este villanyoltás után sötétben...tök jó volt. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) hehe a kép láttán én is olvadoztam. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Tényleg szépek a szemei,olyan kifejezőek. Oké de nem muszály ám csak annyi is elég,hogy volt reagálás..... Rendben! És természetes hogy csak AZ után eszünk! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)  Előbb ledolgozzuk amit le kell dolgozni! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)  Teli hassal különben sem tudok.....meg te sem tudnál ráfeküdni mert nyomódna a teli pocid. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Oké akkor majd utána.Kényelmesen elnyúlúnk és falatozunk.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)  | 

| 

| 
	|
![]() ![]()  |