![]() ![]()  | 

2010.07. 03. - 19:14:21

Létrehozva:

| 
	|
| 

devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  | 
       |
| 

| 
	|

2010.07. 03. - 19:15:22

Létrehozva:

| 
	|
| 

Pizzaaaaaaa (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)  Na vaze....nekem mondjátok, hogy ne csaljam meg Alant, erre Vica itt kacérkodik..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs578.snc3/31509_128672073814603_100000154344672_342996_3433591_n.jpg) Mi va?ÁÁá én nem is kacérkodtam.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs122.snc4/36446_135000129862920_100000588003682_265557_4536218_n.jpg)  (IMG:http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs142.snc4/36446_135000133196253_100000588003682_265558_2493535_n.jpg) Az első képen Martin kinézete valami isteni.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)  | 

| 

| 
	|

2010.07. 03. - 19:16:03

Létrehozva:

| 
	|
| 

ááá nem? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)  

na majd én is kacérkodok valaki mással, csak várjál..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)  | 

| 

| 
	|

2010.07. 03. - 19:19:21

Létrehozva:

| 
	|
| 

Mode kacérkodjál..... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)  kapd el a végét.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)  

Fru és Neo folyton eltünnek...gyanús..... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Neo még most eszed a maradékot? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Fru te pedig elolvadtál a képtől? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)  | 

| 

| 
	|

2010.07. 03. - 19:19:36

Létrehozva:

| 
	|
| 

Kapjam el a végét? az mit jelent? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)  

hehh hát kacérkodnék én, de már nincs kivel Nincs is már hapsi, akivel megérne kacérkodnom...(IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) A hozzászólást -Mode93- szerkesztette a következő időpontban: 2010.07. 03. - 19:20:10  | 

| 

| 
	|

2010.07. 03. - 19:21:35

Létrehozva:

| 
	|
| 

Mode hát a közép tájinak a végét.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)   

Hogy-hogy nincs kivel?Hol van Alan?  | 

| 

| 
	|

2010.07. 03. - 19:22:53

Létrehozva:

| 
	|
| 

Úgy értem Alanen kívül...(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)  

jaaaaa annak a végét...(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehehe...ma túl meleg van hozzá XD pedig megálmodtam, mit kell vele csinálnom A hozzászólást -Mode93- szerkesztette a következő időpontban: 2010.07. 03. - 19:23:14  | 

| 

| 
	|

2010.07. 03. - 19:23:36

Létrehozva:

| 
	|
| 

Mode kacérkodjál..... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)  kapd el a végét.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)  Fru és Neo folyton eltünnek...gyanús..... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Neo még most eszed a maradékot? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Fru te pedig elolvadtál a képtől? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Itt vagyok Vica, nyugi. Nem nyúlom le Neót (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nővérkém, hát ha überszexi képeket látok Dave-ről, naná, hogy elolvadok, nem vagyok fából, amint látod (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)  | 

| 

| 
	|

2010.07. 03. - 19:26:54

Létrehozva:

| 
	|
| 

Mode túl meleg van hozzá?Ez elég ócska kifogás..... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)  Kis páros izzadás.... 

Mit álmodtál? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Itt vagyok Vica, nyugi. Nem nyúlom le Neót (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)   Nővérkém, hát ha überszexi képeket látok Dave-ről, naná, hogy elolvadok, nem vagyok fából, amint látod (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)  Óh hát én nem is gondoltam,hogy lenyúlod.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehe én sem vagyok fából.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) az olvadás nálam is bejátszik....  | 

| 

| 
	|

2010.07. 03. - 19:27:05

Létrehozva:

| 
	|
| 

De tegnap is agyon izzadtuk magunkat aztán büdösen aludtunk el XD XD  

heheee....jót (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Játszadoztam egy kicsit...(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)  | 

| 

| 
	|

2010.07. 03. - 19:29:06

Létrehozva:

| 
	|
| 

Teli hassal különben sem tudok.....meg te sem tudnál ráfeküdni mert nyomódna a teli pocid. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)   Oké akkor majd utána.Kényelmesen elnyúlúnk és falatozunk.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) milyen jól mondtad (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)  | 

| 

| 
	|

2010.07. 03. - 19:30:08

Létrehozva:

| 
	|
| 

|
| 

| 
	|

2010.07. 03. - 19:30:10

Létrehozva:

| 
	|
| 

Mode túl meleg van hozzá?Ez elég ócska kifogás..... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)  Kis páros izzadás.... Mit álmodtál? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Óh hát én nem is gondoltam,hogy lenyúlod.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehe én sem vagyok fából.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) az olvadás nálam is bejátszik.... Ja, persze azért mondtad, hogy gyanús, hogy Neo meg én gyakran eltűnünk (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)  | 

| 

| 
	|

2010.07. 03. - 19:32:31

Létrehozva:

| 
	|
| 

Mode utána nem mentetek el zuhanyozni? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)   

Hát én tuti elmentem volna..... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szeretem magam rendbe tenni és úgy csicsikálni(Neo ezt neked is mondom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)  milyen jól mondtad (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)  Melyik részét mondtam jól? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ja, persze azért mondtad, hogy gyanús, hogy Neo meg én gyakran eltűnünk (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)  gondoltam csevegtek priviben valahol? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)  | 

| 

| 
	|

2010.07. 03. - 19:33:05

Létrehozva:

| 
	|
| 

Vica, az éjszaka közepén? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)  

Na, most mennem kell , legyetek jók (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Páá, jó éjszakát (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)  | 

| 

| 
	|

2010.07. 03. - 19:34:28

Létrehozva:

| 
	|
| 

Bár Neo ha utána eszünk akkor ébren kell tartanod amíg kihozzák a kaját mert én AZ után hamar elalszom.....mondjuk a zuhany majd felfrissít.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) 

| 

| 

| 
	|

2010.07. 03. - 19:35:25

Létrehozva:

| 
	|
| 

Vica, az éjszaka közepén? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)  Na, most mennem kell , legyetek jók (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Páá, jó éjszakát (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szia! Ha alvajáró is vagy, simán (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)  | 

| 

| 
	|

2010.07. 03. - 19:37:35

Létrehozva:

| 
	|
| 

Vica, az éjszaka közepén? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)  Na, most mennem kell , legyetek jók (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Páá, jó éjszakát (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Igen az éjszaka közepén...hát ha akkor csináltátok akkor nyilván akkor kell zuhanyozni is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jó éjszakát. Én is megyek jó éjt mindenkinek. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A holnapi viszontlátásra.  | 

| 

| 
	|

2010.07. 03. - 19:41:10

Létrehozva:

| 
	|
| 

Bár Neo ha utána eszünk akkor ébren kell tartanod amíg kihozzák a kaját mert én AZ után hamar elalszom.....mondjuk a zuhany majd felfrissít.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)  Nem fogsz elaludni! Nem engedem! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Mellesleg nem csevegek privibe Fru-val! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A tv-re kacsingatok... azért nem írok néha csak percek múlva! Jó éjt Babák! Szép álmokat! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)  | 

| 

| 
	|

2010.07. 03. - 19:45:47

Létrehozva:

| 
	|
| 

Igen az éjszaka közepén...hát ha akkor csináltátok akkor nyilván akkor kell zuhanyozni is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)   Jó éjszakát. Én is megyek jó éjt mindenkinek. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A holnapi viszontlátásra. Szia!  | 

| 

| 
	|
![]() ![]()  |