![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Létrehozva:
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mode hehe kísért téged mindenfelé Alan neve. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
(IMG:http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs657.snc3/32469_129008990462034_100000588003682_233733_4729624_n.jpg)
(IMG:http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs617.snc3/32469_129008973795369_100000588003682_233730_6556350_n.jpg) Mode hehe kísért téged mindenfelé Alan neve. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Igen, nagyon XD Meg fagyievés közben mit látok az egyik üzlet fölött? italy MODE ...na mondom XD |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
a két cekci csávó (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Még jó,hogy nem Depeche Mátyásba botlottál .... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
háháháááá most elképzeltem, ahogy Mátyás király napszemüvegben meg hosszú fekete köpenyben sétál felém és mondja.
"Hol van egy Depeche Mode rajongó? Hopp, itt egy. Alattvaló!!!" heheheeee xD Sőt, ha Dave sétálna jobb lenne (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) cekci (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Mode de lökött vagy.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Hát ja ha Dave sétálna felém az utcán lehet hanyatt dobnám magam a meglepetéstől. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Elájulnál az amúgy is nagy melegben (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Hát nem? Mekkora lenne már (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) "Hol vannak az alattvalóim?" |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
hehe elájulnék Dave meg elkapna és szájból-szájba lélegeztetéssel térítene észhez. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
"Hol vannak az alattvalóim"....hehehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Annyira röhögök a facebook-os hozzászólásodon...."töktartó" (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
heheheee
hát az..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mindjárt mutatom a videót ahol az van rajta...(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Igen-igen szájból -szájba lélegeztetés..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ooh hát én is azt akartam Alan mellett bakker pedig ha konkrétan mellette esek össze tuti elkapott volna XDDD |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Hihi mikor találkoztál vele jó,hogy nem ájultál el. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Muti azt a vidit....de sejtem melyik lehet... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Pontosan erre a videóra gondoltam. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jól ki van hangsúlyozva a dudor.
Jahhhhaj félmeztelen Dave ennyire közelibe....lefolyok a székből... (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.06. 11. - 14:02:01 |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
nehogy... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Heheee ez az egyik kedvenc videóm..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Alan itt igazán...hogyan is mondjam XD |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
szerintem számodra Alan mindenhol olyan "hogy is mondjam" (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Háát azért nem mindenhol, ezen nagyon olyan..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Jól van felöltözve, meg olyan jó kis pózban ül (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Meg a haja is jó (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Olyna videót is tudok ahol Alannek van nagyon kinyomva XDDDDDDDDDDD A hozzászólást -Mode93- szerkesztette a következő időpontban: 2010.06. 11. - 14:08:25 |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Hát azt sejtettem,hogy tudsz olyan vidit ahol Alan-ek nagyon ki van nyomodva a répa. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Jó kis pózban ül...te meg jó kis pózban ülnél rá... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
áááááááááááááááááááááá
háháháháháháhááá jó kis pózban ülnék rá (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ez jóóó (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) de hát igaz..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) répa XDDD |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
És a jó kis pózban lovagolnál rajta... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
xxxDDD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD
júúújjj XD XD de olyat...(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) A hozzászólást -Mode93- szerkesztette a következő időpontban: 2010.06. 11. - 14:19:38 |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Elképzelted mi? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Lassan majd elkúszok a Petráért és később benézek. |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Hát már órák óta jár az agyam ilyeneken ..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Okés, én addig leviszem a kutyámat (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Meg rákukkantok a répára XD XD |
|
|
![]() ![]() |