![]() ![]() |
2010.07. 04. - 20:30:35
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hát ez az....ahogy magamat ismerem, állandóan váltogattam a "pasijaimat" Alannél viszont megálltam. Hiába láttam meg egy másik embert akinek...ki kell mondanom, de - jobb segge van, mint Alannek, és mégis Alant imádom XDDDDD bár az ember addig váltogat, amíg meg nem találja az igazit... Hát igen, aki keres, találXD |
|
|
|
2010.07. 04. - 20:31:51
Létrehozva:
|
|
|
De én nem kerestem egyiket sem, az ölembe pottyantak csak XDDDD
|
|
|
|
2010.07. 04. - 20:39:46
Létrehozva:
|
|
|
De én nem kerestem egyiket sem, az ölembe pottyantak csak XDDDD XD Egyébként nem bántásképp mondom, de amikor kiírtad, h i'm the a slave to the Alan ott ugye tisztában voltál a slave jelentésével? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.07. 04. - 20:44:58
Létrehozva:
|
|
|
őőő.......igen....? XDDD
Miért, mi vele a baj? XD Tökömbe, tiszta éhes lettem most meg. Megyek eszek valamit. El is búcsúzom xD nem örökre XD De ha szeretnétek, akár azt is XDDDDD Úgysem vagyok hűséges a férjemhez állítólag. XD Na pááá A hozzászólást -Mode93- szerkesztette a következő időpontban: 2010.07. 04. - 20:46:26 |
|
|
|
2010.07. 04. - 21:08:40
Létrehozva:
|
|
|
őőő.......igen....? XDDD Miért, mi vele a baj? XD Tökömbe, tiszta éhes lettem most meg. Megyek eszek valamit. El is búcsúzom xD nem örökre XD De ha szeretnétek, akár azt is XDDDDD Úgysem vagyok hűséges a férjemhez állítólag. XD Na pááá Csak azért kérdezem, mert a slave rabszolgát jelent (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.07. 04. - 22:17:29
Létrehozva:
|
|
|
Jó éjt mindenkinek! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.07. 05. - 06:26:00
Létrehozva:
|
|
|
ááá azt mondja mamám, hogy hűtlen vagyok az Alanhez, mert most mindenhol Jackson van...bakker csak Alant imádhatom??? XDDDDDDD Egyébként is, attól még nem vagyok hozzá hűtlen, mert folyik a nyálam más után is na.... Különben meg Jacksonka után addig folyik a nyálam amíg a History korszakáig látom. Illetve olyan...Thriller-től History korszakig...(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) És főleg BAĐ XD Majdnem, mert valamit mondtam, erre írta Vica, hogy most kulisszatitkokat olvashatnak a Wilder házaspár nemi életéből XDDD Sziasztok. hehe felröhögtem... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) őőő.......igen....? XDDD Miért, mi vele a baj? XD Tökömbe, tiszta éhes lettem most meg. Megyek eszek valamit. El is búcsúzom xD nem örökre XD De ha szeretnétek, akár azt is XDDDDD Úgysem vagyok hűséges a férjemhez állítólag. XD Na pááá de lökött vagy....egyáltalán nem szertné itt senki,hogy örökre elbúcsúzz. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jó éjt mindenkinek! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Neo te jó éjt kívántál én pedig jó reggelt. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.07. 05. - 06:58:17 |
|
|
|
2010.07. 05. - 06:52:03
Létrehozva:
|
|
|
Akkor én is jó reggelt! Remélem ma időben! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Bettike, el ne köszönj már végleg, én se szeretném! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.07. 05. - 06:57:33
Létrehozva:
|
|
|
Akkor én is jó reggelt! Remélem ma időben! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Bettike, el ne köszönj már végleg, én se szeretném! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) hehe Neo időben kívánsz jó reggelt. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) de korán,de korán? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nem tudsz aludni? A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.07. 05. - 06:57:55 |
|
|
|
2010.07. 05. - 07:03:11
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.07. 05. - 10:39:16
Létrehozva:
|
|
|
hehe Neo időben kívánsz jó reggelt. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) de korán,de korán? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nem tudsz aludni? Nem lehet minden nap 10-11-ig aludni! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Holnap már úgy is megyek reggel maszekolni egy kicsit, kell a pénz. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.07. 05. - 12:36:40
Létrehozva:
|
|
|
Nem lehet minden nap 10-11-ig aludni! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Holnap már úgy is megyek reggel maszekolni egy kicsit, kell a pénz. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én reggel nem bírtam vissza aludni miután elment a férjem a melóba.Úgyhogy elég korán fent evett a nyavalya. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mit maszekolsz? |
|
|
|
2010.07. 05. - 12:46:37
Létrehozva:
|
|
|
Na sziasztok!
Fruzsi, tudom, hogy rabszolgát jelent a slave..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Azért írtam ki XD Azön filóztam fél órát, hogy süssek-e sütit, vagy ne, mert ha sütök, olyat csinálnék amit anyámnak mindenképp meg kell kóstolnia, de akkor meg lehet, hogy bajára lesz amiért úgy sütögetek hogy nincs itthon... Na jól van hát nekiálltam, már sül a kakaós piskóta, mellé meg már kész van a ribizliből csinált öntet. Finom lesz (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Ja és anyám nem kap belőle mert mind megeszem XD Hát na, nem tehetek róla, hogy ilyen édes szájú vagyok XD A hozzászólást -Mode93- szerkesztette a következő időpontban: 2010.07. 05. - 12:47:23 |
|
|
|
2010.07. 05. - 12:49:04
Létrehozva:
|
|
|
Na sziasztok! Fruzsi, tudom, hogy rabszolgát jelent a slave..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Azért írtam ki XD Azön filóztam fél órát, hogy süssek-e sütit, vagy ne, mert ha sütök, olyat csinálnék amit anyámnak mindenképp meg kell kóstolnia, de akkor meg lehet, hogy bajára lesz amiért úgy sütögetek hogy nincs itthon... Na jól van hát nekiálltam, már sül a kakaós piskóta, mellé meg már kész van a ribizliből csinált öntet. Finom lesz (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Ja és anyám nem kap belőle mert mind megeszem XD Hát na, nem tehetek róla, hogy ilyen édes szájú vagyok XD Szia. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Öcsém felkajálod az egész sütit egyedül? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) te bélpoklos..... |
|
|
|
2010.07. 05. - 12:51:09
Létrehozva:
|
|
|
Nem nagy tepsibe raktam ám (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Ilyen picibe, de most néztem rá az előbb, nagyon szépen feljött, remélem nem esik össze. Most5 raktam bele szódabikarbónát, azt mondta anyám még últkor, hogy azért esett eddig mindig össze mert nem raktam bele |
|
|
|
2010.07. 05. - 12:52:33
Létrehozva:
|
|
|
Kül azt hittem az előbb,hogy egyedül vagyok itt...gondoltam szabadon garázdálkodhatok itt.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Csatolt állományok
|
|
|
|
2010.07. 05. - 12:53:10
Létrehozva:
|
|
|
Egyébként meg Alan is kap..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Jajj az előbb anyám..... Néztük a Várandós Tiniket az MTV-n. Erre anyám megszólal: "te nehogy teherbe ess az Alantől" úgy röhögtem..... Meg egy másik adón nézem, mi lezs következő műsor... na mi? "Britt." áááááá You are not alone..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) XXXXDDDDDDDDDDDDDDD |
|
|
|
2010.07. 05. - 12:54:57
Létrehozva:
|
|
|
Egyébként meg Alan is kap..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jajj az előbb anyám..... Néztük a Várandós Tiniket az MTV-n. Erre anyám megszólal: "te nehogy teherbe ess az Alantől" úgy röhögtem..... Meg egy másik adón nézem, mi lezs következő műsor... na mi? "Britt." áááááá You are not alone..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) XXXXDDDDDDDDDDDDDDD igaza van anyukádnak (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nem nagy tepsibe raktam ám (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ilyen picibe, de most néztem rá az előbb, nagyon szépen feljött, remélem nem esik össze. Most5 raktam bele szódabikarbónát, azt mondta anyám még últkor, hogy azért esett eddig mindig össze mert nem raktam bele meg rá ne nyiss...az a piskóta halálát okozza.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.07. 05. - 12:55:48
Létrehozva:
|
|
|
Jajj istenem, tudom XD XD
Nem leszek terhes XD A hozzászólást -Mode93- szerkesztette a következő időpontban: 2010.07. 05. - 12:59:25 |
|
|
|
2010.07. 05. - 12:57:07
Létrehozva:
|
|
|
Mode ráérsz még..... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) mondjuk emberpajti nem annyira (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
![]() ![]() |