![]() ![]() |
2010.07. 05. - 13:20:55
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hehe, ez de édes.. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Pár év múlva, ha a lányod nagyobb lesz, ő fog Dave-től megszédülni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Remélem nem olyan őrült tyúk lesz belőle, mint én (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) de szerintem olyan lesz pláne ha majd látja,hogy Dave milyen jó pasi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Az a legjobb és még olcsó is.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Egyem meg, de cukorfalat.. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Anyja lánya (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Köszi... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát sok klippet elnevezett már arról amit látott benne. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Personal Jesus "pacikás", Leave silence "labdás" (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.07. 05. - 13:22:08
Létrehozva:
|
|
|
Ez még csak a kezdet...(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Később már tudni fogja rendesen (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.07. 05. - 13:24:56
Létrehozva:
|
|
|
Kidolgoztam az előtörténetét Zoénak, a szappanoperám hősének, azt is, h mióta dm fan (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Zoé is 3 évesen lett Mode fan, 4 évesen ment el először koncertre anyjával és nagynénjével de szegény a tömegben elkeveredett és egyenesen Alan karjaiba rohant sírva h nem találja az anyját, Alan meg visszavitte az anyjához (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Tiniként keresztanyjával együtt csorgatták a nyálukat a régi dm-es dvd-ket nézve, az anyja is meg a keresztanyja is fanatikus dm fan (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Egyébként ha nekem gyerekem lesz amikor már elég idős lesz hozzá, meg fogom ismertetni a dm-mel, igaz, addigra már szerintem vége lesz a bandának, de nem baj, hadd tudja, hogy ilyen is volt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.07. 05. - 13:27:21
Létrehozva:
|
|
|
Ez még csak a kezdet...(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Később már tudni fogja rendesen (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De ha a kocsiban hallotta mondjuk valamelyik DM dalt pl.PJ akkor azonnal rávágta,hogy "pacikás" pedig a képet nem látta. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Kidolgoztam az előtörténetét Zoénak, a szappanoperám hősének, azt is, h mióta dm fan (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Zoé is 3 évesen lett Mode fan, 4 évesen ment el először koncertre anyjával és nagynénjével de szegény a tömegben elkeveredett és egyenesen Alan karjaiba rohant sírva h nem találja az anyját, Alan meg visszavitte az anyjához (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Tiniként keresztanyjával együtt csorgatták a nyálukat a régi dm-es dvd-ket nézve, az anyja is meg a keresztanyja is fanatikus dm fan (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Egyébként ha nekem gyerekem lesz amikor már elég idős lesz hozzá, meg fogom ismertetni a dm-mel, igaz, addigra már szerintem vége lesz a bandának, de nem baj, hadd tudja, hogy ilyen is volt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ez jó és mikor lehet majd olvasni? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) hehe én már megismertettem a gyerekem velük.Egy időben apának hívta Dave-et a Petra ha meglátta a képét. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.07. 05. - 13:28:29
Létrehozva:
|
|
|
Nem is mondtam, mit álmodtam. Kesiktől kaptam egy fényképezőgépet kölcsönbe, de olyat, ami ilyen profi. Szóval ilyen hosszú akármije volt. Azért adta, hogy fényképezzek egy rendezvényen vele. Nem tudom, milyen rendezvény volt, de a végén ültünk valamelyikőtökkel és néztük a képeket amiket csináltam. Aztán hirtelen betoppant az ajtón Alan. Tátott szájjal fölálltam a helyemről és odamentem hozzá, de csak néztem XD XD Olyan jól nézett ki...úúúú...aztán mire visszaértem, valami hülye gyerek szétszedte a fényképezőgépet. Leordítottam a fejét rendesen. Aztán kesik úgy eltűnt, hogy tiszta boldog voltam amiért vissza se kell adnom a gépet XD
AAAAHHH FRUZSIIIIIII NEM ÉN VOLTAM AZ A KISLÁÁNY????????????????????? XXXXDDDDDDDDDDDDD |
|
|
|
2010.07. 05. - 13:29:42
Létrehozva:
|
|
|
Mode te folyton Alan-el álmodsz?Az én álmomban Dave toppant volna be. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.07. 05. - 13:31:28
Létrehozva:
|
|
|
Látnotok kellett volna ma délután, egész nap le se tudtam vakarni a vigyort az arcomról.. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Amikor a Kossuth téren ballagtam hazafelé, megláttam, hogy banán fagylalt még szélesebbre húzódott a szám, mert eszembe jutott Andy a banánról (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Vica, a Leave in silence klip ugrálós részét el is játszhatjátok a lányoddal, kerítesz színes gumilasztit, kimázoljátok magatokat és ugráltok a lakásban (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
De ha a kocsiban hallotta mondjuk valamelyik DM dalt pl.PJ akkor azonnal rávágta,hogy "pacikás" pedig a képet nem látta. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ez jó és mikor lehet majd olvasni? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) hehe én már megismertettem a gyerekem velük.Egy időben apának hívta Dave-et a Petra ha meglátta a képét. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jujuj...XD A férjed nem kapott szívrohamot? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.07. 05. - 13:32:14
Létrehozva:
|
|
|
hehe Fru nem rossz ötlet (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.07. 05. - 13:33:09
Létrehozva:
|
|
|
Banááán XD
Vica, éhes disznó makkal álmodik..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Erre az álmomra különösen igaz. Fényképezőgép, fotózás, Alan..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jézusom, tökre be van göndörödve a hajam xD |
|
|
|
2010.07. 05. - 13:34:41
Létrehozva:
|
|
|
Látnotok kellett volna ma délután, egész nap le se tudtam vakarni a vigyort az arcomról.. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Amikor a Kossuth téren ballagtam hazafelé, megláttam, hogy banán fagylalt még szélesebbre húzódott a szám, mert eszembe jutott Andy a banánról (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Vica, a Leave in silence klip ugrálós részét el is játszhatjátok a lányoddal, kerítesz színes gumilasztit, kimázoljátok magatokat és ugráltok a lakásban (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jujuj...XD A férjed nem kapott szívrohamot? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mondtam neki,hogy a gyerek összekeverte Dave Gahan-el... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Banááán XD Vica, éhes disznó makkal álmodik..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Erre az álmomra különösen igaz. Fényképezőgép, fotózás, Alan..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jézusom, tökre be van göndörödve a hajam xD hehe hátha végre én is álmodok Dave-el valami izgit... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mitől van begöndörödve? nem sokára jön az emberem,úgyhogy majd később benézek..... |
|
|
|
2010.07. 05. - 13:38:33
Létrehozva:
|
|
|
Banááán XD Vica, éhes disznó makkal álmodik..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Erre az álmomra különösen igaz. Fényképezőgép, fotózás, Alan..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jézusom, tökre be van göndörödve a hajam xD Akkor ezután fürtösnek hívjalak? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ha Vica visszajön, majd mutatok vidit, ami szilveszterkor készült, barátnőimmel playbackeltünk (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.07. 05. - 13:39:18
Létrehozva:
|
|
|
Mert a biológiai apámtól örököltem ezt a csodás "ajándékot" , hogy a hajam félig göndör XDD
Fruzsi...NEM XD Jól van, nem bírtam tovább várni, kivettem a sütit és kivágtam belőle 2 szeletet, de még visszaraktam picit, mert egy kicsikét nyers XD de amit kivágtam megeszem XD |
|
|
|
2010.07. 05. - 13:40:32
Létrehozva:
|
|
|
XD
|
|
|
|
2010.07. 05. - 13:46:09
Létrehozva:
|
|
|
XDD
Na, játszok egyet a Moonwalker játékkal, és Michael-lel szétrúgjuk a köcsögök seggét XD |
|
|
|
2010.07. 05. - 14:55:29
Létrehozva:
|
|
|
Én reggel nem bírtam vissza aludni miután elment a férjem a melóba.Úgyhogy elég korán fent evett a nyavalya. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mit maszekolsz? Festek egy konyhát meg egy nagyobb előszobát. Nem sok pénz, de sok kicsi sokra megy! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Egyébként meg Alan is kap..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jajj az előbb anyám..... Néztük a Várandós Tiniket az MTV-n. Erre anyám megszólal: "te nehogy teherbe ess az Alantől" úgy röhögtem..... Meg egy másik adón nézem, mi lezs következő műsor... na mi? "Britt." áááááá You are not alone..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) XXXXDDDDDDDDDDDDDDD Jó fej anyukád lehet! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.07. 05. - 15:10:00
Létrehozva:
|
|
|
Kidolgoztam az előtörténetét Zoénak, a szappanoperám hősének, azt is, h mióta dm fan (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Zoé is 3 évesen lett Mode fan, 4 évesen ment el először koncertre anyjával és nagynénjével de szegény a tömegben elkeveredett és egyenesen Alan karjaiba rohant sírva h nem találja az anyját, Alan meg visszavitte az anyjához (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Tiniként keresztanyjával együtt csorgatták a nyálukat a régi dm-es dvd-ket nézve, az anyja is meg a keresztanyja is fanatikus dm fan (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Egyébként ha nekem gyerekem lesz amikor már elég idős lesz hozzá, meg fogom ismertetni a dm-mel, igaz, addigra már szerintem vége lesz a bandának, de nem baj, hadd tudja, hogy ilyen is volt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Sose lehet elég korán kezdeni! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nekem van olyan DM cd-m, ami direkt gyerekeknek van csinálva, olyan hangszeren vannak számok lejátszva aminek a hangja olyan mint azoknak az ágy fölé akasztható macis-nyuszis zenélő bizbaszoknak. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) XDD Na, játszok egyet a Moonwalker játékkal, és Michael-lel szétrúgjuk a köcsögök seggét XD XD Mikkel nem játszol te! Én épp a gyűrűk ura játékkal játszok, nagyon faintos! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.07. 05. - 15:50:01
Létrehozva:
|
|
|
Neo, a Dm for babies nekem is megvan (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
heheee Michael Jackson játéka (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nagyon király, imádom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ilyen ni: MW game |
|
|
|
2010.07. 05. - 16:11:31
Létrehozva:
|
|
|
Hali újra (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.07. 05. - 16:13:18
Létrehozva:
|
|
|
Neo, a Dm for babies nekem is megvan (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) heheee Michael Jackson játéka (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nagyon király, imádom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ilyen ni: MW game Ezt ismerem! Megvan emulátoron nekem is! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mi az a DM for babies? (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) Hali újra (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hali! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na hol is van az a videó ahol karaokéztok? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.07. 05. - 16:22:29
Létrehozva:
|
|
|
Úgy látszik sehol. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
|
![]() ![]() |