![]() ![]() |
2010.07. 05. - 18:38:43
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hát az nem könnyű egy ilyen pasi esetében (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Egyszer beszélgettünk a devo korszakról egyik barátnőmmel. Mondtam neki h Dave milyen szinten volt, hogy stukkerrel a gatyájában mászkált mindenhová, annyira parázott. Erre mondja barátnőm, hogy de hát minden pasi a gatyájában hordja a stukkert. Ezen felröhögtem, mert én nem egészen arra a stukkerre gondoltam, amire ő (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) XD Fru hát a barátnőd a bőrstukkerre gondolt. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.07. 05. - 18:40:00
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.07. 05. - 18:40:41
Létrehozva:
|
|
|
most nézem,hogy tegnap enyém volt a 3000. hozzászólás.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.07. 05. - 18:42:48
Létrehozva:
|
|
|
haahahahahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Jóóóóóó mindjárt ráugrok akkor Alanreee xD Pedig nem is az ő mozgóképe volt XXDD |
|
|
|
2010.07. 05. - 18:43:14
Létrehozva:
|
|
|
Fru hát a barátnőd a bőrstukkerre gondolt. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jaja (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Általános suli, angolóra. Barátnőm volt a padtársam, az volt a téma, miben különbözik az ember meg az állat. Mondja a tanár, hogy we haven't got tail azaz nincs farkunk. Mire barátnőm: De a fiúknak van! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.07. 05. - 18:47:00
Létrehozva:
|
|
|
Fru stukker a gatyába (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Jaja (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Általános suli, angolóra. Barátnőm volt a padtársam, az volt a téma, miben különbözik az ember meg az állat. Mondja a tanár, hogy we haven't got tail azaz nincs farkunk. Mire barátnőm: De a fiúknak van! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) haahahahahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhh Jóóóóóó mindjárt ráugrok akkor Alanreee xD Pedig nem is az ő mozgóképe volt XXDD Mode mi van veled? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Az alvós kép után egy kajálós. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jesssszzzuuuus most nézem,hogy milyen alsó gatyában van....aahhhhhhhh A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.07. 05. - 18:48:03
Csatolt állományok
1980_1990_142.jpg ( 38.21K )
Letöltések száma: 2
Picture206warningcausinginsomnia.png ( 260.13K )
Letöltések száma: 3 |
|
|
|
2010.07. 05. - 18:49:11
Létrehozva:
|
|
|
Fru stukker a gatyába (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mode mi van veled? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Az alvós kép után egy kajálós. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én is pont most ettem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hehe, kösz a képet Vica (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Amúgy attól nem parázott, hogy véletlenül is tökön lőheti magát a stukkerrel és akkor a kétlövetűből egylövetű lesz? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.07. 05. - 18:49:39
Létrehozva:
|
|
|
Vica: Mi lenne? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Láttam valamit, aztán még valamit, és most Alant ...öhmm XD |
|
|
|
2010.07. 05. - 18:50:26
Létrehozva:
|
|
|
Épp Kraftwerket hallgatok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.07. 05. - 18:51:11
Létrehozva:
|
|
|
Hűűűűű micsoda segg.... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
negyedik kép:de felnyúlnék alá.... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Csatolt állományok
1980_1990_126.jpg ( 81.85K )
Letöltések száma: 1
1980_1990_132.jpg ( 32.3K )
Letöltések száma: 1
bscap0076.jpg ( 33.54K )
Letöltések száma: 3
0274ur.jpg ( 20.5K )
Letöltések száma: 3 |
|
|
|
2010.07. 05. - 18:51:40
Létrehozva:
|
|
|
Vica: Mi lenne? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Láttam valamit, aztán még valamit, és most Alant ...öhmm XD Bizsereg a nyuszikád az izgalomtól, mi? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.07. 05. - 18:52:26
Létrehozva:
|
|
|
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXDDDDDDDDDDD
"de felnyúlnék alá" XDDDD Vica (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Bizsereg a nyuszikád az izgalomtól, mi? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) úristen az nem kifejezés XDDDD |
|
|
|
2010.07. 05. - 18:52:42
Létrehozva:
|
|
|
Hűűűűű micsoda segg.... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) negyedik kép:de felnyúlnék alá.... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) HeheXD |
|
|
|
2010.07. 05. - 18:55:18
Létrehozva:
|
|
|
Én is pont most ettem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hehe, kösz a képet Vica (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Amúgy attól nem parázott, hogy véletlenül is tökön lőheti magát a stukkerrel és akkor a kétlövetűből egylövetű lesz? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szívesen. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) azt hiszem a kajálós képet sűrűbben fogom nézegetni...jó közelről... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehe Fru felröhögtem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Vica: Mi lenne? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Láttam valamit, aztán még valamit, és most Alant ...öhmm XD Az iccaka ráugrasz az embörre.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Bizsereg a nyuszikád az izgalomtól, mi? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Az enyém hiába bizsereg mert megérkezett Kramcsi. Amúgy Fru hehe :XD |
|
|
|
2010.07. 05. - 18:56:50
Létrehozva:
|
|
|
Mint az urban legend azaz városi legenda szerint egy rendőr szolgálatkor le fel sétált, pisztollyal megvakarta a fejét és fejbe lőtte magát (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Egy terrorista meg úgy halt meg, hogy eldobta a kézigránátot, de a kutyája visszahozta, és a gránát felrobbant, az ürge meghalt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.07. 05. - 18:56:59
Létrehozva:
|
|
|
Ejj-ejj Kramcsi ... xD
iccaka??? dehogyis!!!! 20 percen belül (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.07. 05. - 18:58:59
Létrehozva:
|
|
|
Fru juj.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXDDDDDDDDDDD "de felnyúlnék alá" XDDDD Vica (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) úristen az nem kifejezés XDDDD Mi van Mode ennyire tetszik amit mondtam. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ejj-ejj Kramcsi ... xD iccaka??? dehogyis!!!! 20 percen belül (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) vigyorogsz....hát Dave nem....nem kap semmit a héten.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) 20 perc?te kis mohó (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.07. 05. - 19:00:08
Létrehozva:
|
|
|
Szegény Dave.. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De hát így járt.. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A hozzászólást -DevotedViolator- girl- szerkesztette a következő időpontban: 2010.07. 05. - 19:00:58 |
|
|
|
2010.07. 05. - 19:00:52
Létrehozva:
|
|
|
Hát már percekkel ezelőtt ráugrottam volna, de nem volt kéznél..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Aha (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) tetszik (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.07. 05. - 19:02:33
Létrehozva:
|
|
|
Az előbb evett most meg iszik... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Szegény Dave.. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De hát így járt.. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) na majd azért segítek rajta.... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát már percekkel ezelőtt ráugrottam volna, de nem volt kéznél..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Aha (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) tetszik (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát hol volt? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Csatolt állományok
|
|
|
|
![]() ![]() |