535 Oldal V  « < 158 159 160 161 162 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> Enjoy The Silence!
Mode93
post 2010.07. 05. - 19:04:35
Létrehozva: #3181

devotee

öhm...XD Ott ...xD

heheeee azért segítesz rajta mi? adjak tippeket? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Tuti jobb lesz neki, ha olyat kap amit múltkor Alan..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.07. 05. - 19:09:38
Létrehozva: #3182

devotee

Mindig a pia.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) és egy pöcsfogdosós kép.... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Idézet (Mode93 @ 2010.07. 05. - 20:04:35) *
öhm...XD Ott ...xD

heheeee azért segítesz rajta mi? adjak tippeket? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Tuti jobb lesz neki, ha olyat kap amit múltkor Alan..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Tudod nem csak egy lyuk van rajtam amivel segíteni tudok rajta... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Csatolt állományok
Mellékelt állomány:  091ch1.jpg ( 54.08K ) Letöltések száma: 4
Mellékelt állomány:  1980_1990_197.jpg ( 15.65K ) Letöltések száma: 2
Mellékelt állomány:  400_3263633031376339.jpg ( 13.81K ) Letöltések száma: 2
Mellékelt állomány:  0124ch.jpg ( 18.15K ) Letöltések száma: 4

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
DevotedViolator-...
post 2010.07. 05. - 19:12:13
Létrehozva: #3183

devotee

Hehehe, lol (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A húgom ad ungibungi tippet a nővéremnek... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Vica, úristeeenXD Hát igen hátul is van egy..XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.07. 05. - 19:12:14
Létrehozva: #3184

devotee

váááá ez jóóóó XD Nem csak egy lyuk XD
Orrlik ugrott be aztán elkezdtem röhögni XXXDDDDDDDD

Nekem mindegy, de egyszer ki kell próbálnod Dave-en azt amit én Alanen végrehajtottam..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
gejzír lesz belőle..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

veehehee na megyek. Legyetek jók, Vica hajrá XD
Nekem most....nagyon jó lesz XD azt hiszem..huhu XD

Na jóóóóó éjszakáááááááááááááááááááááááááááááááááááá
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.07. 05. - 19:14:57
Létrehozva: #3185

devotee

hehe azért megoldom a dolgot..... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) de jöhetnek a tippek Mode (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) majd mondom apádnak,hogy te mondtad ,hogy úgy csináljam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Idézet (DevotedViolator- girl @ 2010.07. 05. - 20:12:13) *
Hehehe, lol (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A húgom ad ungibungi tippet a nővéremnek... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Vica, úristeeenXD Hát igen hátul is van egy..XD

nem szeretnék seggbe kukit.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) a számra gondoltam konkrétan (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Idézet (Mode93 @ 2010.07. 05. - 20:12:14) *
váááá ez jóóóó XD Nem csak egy lyuk XD
Orrlik ugrott be aztán elkezdtem röhögni XXXDDDDDDDD

Nekem mindegy, de egyszer ki kell próbálnod Dave-en azt amit én Alanen végrehajtottam..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
gejzír lesz belőle..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

veehehee na megyek. Legyetek jók, Vica hajrá XD
Nekem most....nagyon jó lesz XD azt hiszem..huhu XD

Na jóóóóó éjszakáááááááááááááááááááááááááááááááááááá

oké majd mondd el hogy érted el a gejzírkitörést.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

nincs most hajrá....XD

Jó éjt.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.07. 05. - 19:16:41
Létrehozva: #3186

devotee

Ok Vica, gyorsan mondok egy tippet. használd a fogad és a nyelved, hol külön-külön , hol pedig egyszerre...én olyat csináltam hogy az alsó fogsorommal lentről fölfelé...vagy hát úgy na XDDD
na pááá

gejzíííír XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.07. 05. - 19:17:36
Létrehozva: #3187

devotee

Én is mentem.Jó éjszakát mindenkinek. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Idézet (Mode93 @ 2010.07. 05. - 20:16:41) *
Ok Vica, gyorsan mondok egy tippet. használd a fogad és a nyelved, hol külön-külön , hol pedig egyszerre...én olyat csináltam hogy az alsó fogsorommal lentről fölfelé...vagy hát úgy na XDDD
na pááá

gejzíííír XD

Gondolod,hogy nem szoktam használni a nyelvem? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De azért köszi.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
DevotedViolator-...
post 2010.07. 05. - 19:19:53
Létrehozva: #3188

devotee

A seggbe kukit én se szeretem, meg ha szaros lesz a kuki és azt teszi be, fúúj (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Meg egyéb hátránya is van (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Jó éjt Vica!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.07. 05. - 19:21:12
Létrehozva: #3189

devotee

Idézet (DevotedViolator- girl @ 2010.07. 05. - 20:19:53) *
A seggbe kukit én se szeretem, meg ha szaros lesz a kuki és azt teszi be, fúúj (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Meg egyéb hátránya is van (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Jó éjt Vica!

Miért lenne szaros?Tiszta az én hátsóm..... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De inkább ne rakja oda....

páááááááá
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Neo71
post 2010.07. 05. - 21:33:27
Létrehozva: #3190

devotee

Idézet (Mode93 @ 2010.07. 05. - 17:27:08) *
Neo annak a cd-nek a címe ami babáknak van...(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Jaaaaaa (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Neo71
post 2010.07. 05. - 21:38:37
Létrehozva: #3191

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.07. 05. - 18:44:33) *
Fru én nem láttam a Megasztárt úgyhogy nem tudom hogy énekelt Puskás Peti.De el tudom képzelni.

Finoman fogalmazva is szarul! :@
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Neo71
post 2010.07. 05. - 21:50:22
Létrehozva: #3192

devotee

Jó éjt mindenkinek! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

"Seggbekuki" "szaros lesz" XD
Weheheheheheheeeeeheeeeeeeeeeeee (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.07. 06. - 06:04:34
Létrehozva: #3193

devotee

Szép jó napos reggeleket mindenkinek. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.07. 06. - 12:24:48
Létrehozva: #3194

devotee

Jóóóóóó napot (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Istenem....olyan gyönyörűségesen szépet álmodtam. Valahogy úgy kezdődött, hogy mamámnál voltunk, és valahova készülődtünk. Aztán megláttam Michael Jackson-t. Teljesen el voltam varázsolva, meg akartam ölelni. Aztán arra emlékeszem ezután, hogy elé álltam aztán a nyakába borultam. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ott ölelkeztünk órákig (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Mondtam neki, hogy szeretem, meg ilyesmi, annyira jó volt...meg puszit is kapott, meg Ő is adott nekem (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
Aztán kimentünk egy ajtón, és hirtelen az iskolában voltunk. Mindenki ment le a lépcsőn, meg stb, láttam Michaelt is. Aztán kimentünk az udvarra, és akkora udvar volt, ilyen nagy fenyőfákkal a fenyőfák mögött meg volt egy hatalmas tó. És kerestük a tesi tanárt. Aztán mikor megtaláltuk, azt mondta, hogy mindenki azt csinál, amit akar. Aztán én állandóan Michael-re gondoltam. Ránéztem a tóra is, és bakker ott volt 2 ember szelleme, akiket utálok...az egyiket általánosból utálom, a másikat meg most. Tök bunkó gyerek, nem ismerjük egymást mégis néha beszólogat meg ilyenek. Na aztán tök megijedtem tőlük. És hirtelen megláttam a buszt amivel jött Michael. Elnéztem balra, és az egyik fa alatt ott beszélgetett valakivel. Oda akartam menni hozzá de nem mertem. És egyik osztálytársamat kértem meg, hogy jöjjön el velem odáig. Mentünk is, és amíg ott elsétáltunk mellette, mármint Michael mellett, végig nézett meg én is Őt. És mondtam o.társamnak, hogy láttam a szellemeket, mire odajött Michael, és azt mondta, hogy ha vele akarok lenni, akkor menjek oda, de ne kerülgessem. Aztán odamentem, megfogtam a kezét és odarángattam magam mellé. osztálytársam meg mérgesen elrohant. Aztán megint a nyakába borultam, jó szorosan magamhoz öleltem.. olyan jó volt, tiszta valóságosnak tűnt. Aztán a végén el kellett mennie. Amíg fölszállt a buszra, végig bőgtem, meg amíg elmentek addig is. Előtte meg mindenki minket bámult, hogy ott ölelkezünk (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Aztán felébredtem....
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.07. 06. - 12:30:41
Létrehozva: #3195

devotee

Veeeeeeeeeeeeeee micsoda ...uu nem mondok semmit XD
Mármint nem az álommal kapcsolatban XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.07. 06. - 12:33:40
Létrehozva: #3196

devotee

Idézet (Mode93 @ 2010.07. 06. - 13:24:48) *
Jóóóóóó napot (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Istenem....olyan gyönyörűségesen szépet álmodtam. Valahogy úgy kezdődött, hogy mamámnál voltunk, és valahova készülődtünk. Aztán megláttam Michael Jackson-t. Teljesen el voltam varázsolva, meg akartam ölelni. Aztán arra emlékeszem ezután, hogy elé álltam aztán a nyakába borultam. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ott ölelkeztünk órákig (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Mondtam neki, hogy szeretem, meg ilyesmi, annyira jó volt...meg puszit is kapott, meg Ő is adott nekem (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
Aztán kimentünk egy ajtón, és hirtelen az iskolában voltunk. Mindenki ment le a lépcsőn, meg stb, láttam Michaelt is. Aztán kimentünk az udvarra, és akkora udvar volt, ilyen nagy fenyőfákkal a fenyőfák mögött meg volt egy hatalmas tó. És kerestük a tesi tanárt. Aztán mikor megtaláltuk, azt mondta, hogy mindenki azt csinál, amit akar. Aztán én állandóan Michael-re gondoltam. Ránéztem a tóra is, és bakker ott volt 2 ember szelleme, akiket utálok...az egyiket általánosból utálom, a másikat meg most. Tök bunkó gyerek, nem ismerjük egymást mégis néha beszólogat meg ilyenek. Na aztán tök megijedtem tőlük. És hirtelen megláttam a buszt amivel jött Michael. Elnéztem balra, és az egyik fa alatt ott beszélgetett valakivel. Oda akartam menni hozzá de nem mertem. És egyik osztálytársamat kértem meg, hogy jöjjön el velem odáig. Mentünk is, és amíg ott elsétáltunk mellette, mármint Michael mellett, végig nézett meg én is Őt. És mondtam o.társamnak, hogy láttam a szellemeket, mire odajött Michael, és azt mondta, hogy ha vele akarok lenni, akkor menjek oda, de ne kerülgessem. Aztán odamentem, megfogtam a kezét és odarángattam magam mellé. osztálytársam meg mérgesen elrohant. Aztán megint a nyakába borultam, jó szorosan magamhoz öleltem.. olyan jó volt, tiszta valóságosnak tűnt. Aztán a végén el kellett mennie. Amíg fölszállt a buszra, végig bőgtem, meg amíg elmentek addig is. Előtte meg mindenki minket bámult, hogy ott ölelkezünk (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Aztán felébredtem....

Szia.

Milyen jó neked,hogy mindig a kedvenceiddel álmodsz. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Idézet (Mode93 @ 2010.07. 06. - 13:30:41) *
Veeeeeeeeeeeeeee micsoda ...uu nem mondok semmit XD
Mármint nem az álommal kapcsolatban XD

Mi van? (IMG:style_emoticons/default/blink.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.07. 06. - 12:37:26
Létrehozva: #3197

devotee

Semmi, úgyis írom e-mailbe ...(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Hát anyámnak meséltem, azt mondta kiváncsi, hogy erre mit mondana egy agyturkász XD
mert sokat álmodok tényleg. De valószínűleg azért, mert túl sokat álmodozom, és csak olyna emberekről akik elérhetetlenek.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.07. 06. - 12:41:12
Létrehozva: #3198

devotee

Jól van de ha ennyire röhögsz akkor mondhatnád itt is.....biztos valami vicces (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Hát igen lehet,hogy abból fakad,hogy sokat álmodozol.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.07. 06. - 12:49:38
Létrehozva: #3199

devotee

Inkább szánalmas..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Szerintem igen. Főleg most, több mint egy hete Jackson lázban égek, ha jól emlékszem ilyen még sosem volt. Bár lehet, hogy igen, de nekem nem rémlik.

Martin volt felesége
(IMG:http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/hs071.ash2/36936_135776729785009_100000580478011_273451_1770659_n.jpg)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.07. 06. - 13:00:35
Létrehozva: #3200

devotee

Érdekes kép.....úgy látom rajonganak érte a csajok.... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

na ha már a seregbe beraktam akkor ide is....a nadrág szíj kioldós képek..... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nyilván akarták a fiúk kicsit pukkasztani az embereket a képekkel....

A harmadik képen érdekesen áll Dave keze....nem tudom tudja-e,hogy mit mutat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

negyedik kép:hol van Alan keze? (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.07. 06. - 13:01:18
Csatolt állományok
Mellékelt állomány:  24771_384585889926_256164454926_355.jpg ( 94.8K ) Letöltések száma: 1
Mellékelt állomány:  194446.jpg ( 15.61K ) Letöltések száma: 1
Mellékelt állomány:  band16by2.jpg ( 61.4K ) Letöltések száma: 4
Mellékelt állomány:  www.tvn.hu_359094b981ec32734aa1ba6845d6429f.jpg ( 61.15K ) Letöltések száma: 4

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

535 Oldal V  « < 158 159 160 161 162 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
6 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (6 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: