![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Létrehozva:
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ne csak kukkantsd azt répát használd is. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A nézéstől ne fog neki felállni. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
jáááá mekkorát visítottam (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) XD XD
oké, teszek vele valamit (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Szegény Alan nem tudja eltalálni mi baja a feleségének,hogy állandóan azt hallja,hogy röhögsz meg sikongatsz. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Helyes tegyél is valamit....kézzel,szájjal ahogy jól esik. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Szegény Alan nem tudja eltalálni mi baja a feleségének,hogy állandóan azt hallja,hogy röhögsz meg sikongatsz. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Helyes tegyél is valamit....kézzel,szájjal ahogy jól esik. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) "Kézzel, szájjal ahogy jól esik" na ezen megint akkorát visítottam!!! XDD Lehet, hogy azt gondolja, hogy gyakorlok estére XDDDDD |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Igen gyakorolsz de akkor azt kell gyakorolnod hogy ahhh meg mééég (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Szegényt nem hagyod alkotni az örökös sikítozásoddal. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na jó páááá kis időre. Ha csak nézed akkor az azt jelenti hogy a szemeddel bűvölöd a kígyót. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
heheheheee (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Oké gyakorlok olyat is XD De akkor Alan majd egyből jön, nem hagy gyakorolni, utána alkalmazni is kell (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Pá Vica majd gyere (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Vicát egy komolyan néző Dave fogadja..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
(IMG:http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash1/hs508.ash1/30004_1495036497943_1294980867_1356281_5623931_n.jpg) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Vicát egy komolyan néző Dave fogadja..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash1/hs508.ash1/30004_1495036497943_1294980867_1356281_5623931_n.jpg) jaj hirtelen de meglepődtem.....az a nézés.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) na megállj csak majd keresek neked valami jó szexis Alan képet és felrakom. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Olyat amin feszülős gatyába van |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Hehe felröhögtem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ez olyan aranyos volt D
"na megállj csak majd keresek neked valami jó szexis Alan képet és felrakom." heheheee (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Azért itt is ki lehet venni mit rejt a csini farmer rajta. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A másikon pedig a szexi lábak.....csorgasd a nyálad (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.06. 11. - 17:10:28
Csatolt állományok
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ lááááábaaaaaaaaaaaaaaaaak (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
Eszméletlen lábai vannak, ezt akkor is felfedeztem amikor ott állt előttem (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Meg már előtte klipekből... (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
hehe hosszú nadrágon keresztül is felfedezted,hogy milyenek a lábai? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Igen (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Látszik neki..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jó kis formája van..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mondjuk nem egy képem van, ahol rövid gatya van rajta, és kivirul a husi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Hihi ott is van feszülős naci.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ( és most ördögien vigyorgok...muhaha (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) )
Igen (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Látszik neki..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jó kis formája van..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mondjuk nem egy képem van, ahol rövid gatya van rajta, és kivirul a husi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) És a rövid gatyás képek láttán el szoktál csöppenni.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.06. 11. - 17:16:52
Csatolt állományok
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Jesszus, de fiatal volt itt xD
És hogy domborodik XXXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Meg ez a felső ami rajta van ez az a izé és ott pont nem látszik a mellbimbója ... fenébe XD Igen, természetesen el szoktam csöppenni..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A hozzászólást -Mode93- szerkesztette a következő időpontban: 2010.06. 11. - 17:20:33 |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
na akkor kereshetek olyan képet amin látszik a mellbimbója..... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
de addig is....nézegesd a lábát.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Csatolt állományok
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Leendő lakhelyem, és Alan meztelen lába..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
nyaammmmmm na akkor kereshetek olyan képet amin látszik a mellbimbója..... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) de addig is....nézegesd a lábát.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) júúúúúúúúúúújjj ezt nagyon szeretem, csak hát megint ugyanaz a kérdés.. minek a gatya? XDDD
Csatolt állományok
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Minek-minek?Hát pucéran csak nem ülhetett oda. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Mi van a leendő lakhellyel?E? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ja már értem..... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szép házba fogsz lakni....oda szülhetsz egy rakás kis Alant.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.06. 11. - 17:28:45 |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Hát de úgy kellett volna XD XD XD
Illetve egy kép, ahol meztelen, aztán a többin már öltözzön fel, azt az egy képet meg csak nekem elküldeni..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hogyhogy mi? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na akkor ok XDDD heheheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee megint de jót röhögtem XDD Van egy halom képem Alan házáról. Medence is van XDD És hát egy szép ágy is van az egyik képen ami pont megfelelne a kis Alanek csinálására..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mondjuk szerintem azok a kék izék feketébe jobbak lennének, vagy mit tudom én, valamilyne más színben, de azt majd én kicseréltetem..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Bakker az ágyas képet pont nem raktam be XD Na itt van
Csatolt állományok
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
nem kell feltétlenül ágyban csinálni a kis Alan-eket. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A medencébe lehet pancsizni csak aztán ott is nehogy rátok jöjjön a hatnék.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Minden nagyon szép Alan-nél. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.06. 11. - 17:37:01 |
|
|
![]() ![]() |