![]() ![]() |
2010.07. 07. - 17:53:55
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fru hát lehet én is letáboroztam volna Dave-ék háza előtt. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Bár én annó nem voltam nagyon odáig a fiúkért de Dave kedvéért kivételt tettem volna. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.07. 07. - 17:56:05 |
|
|
|
2010.07. 07. - 18:05:43
Létrehozva:
|
|
|
Fru hát lehet én is letáboroztam volna Dave-ék háza előtt. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Bár én annó nem voltam nagyon odáig a fiúkért de Dave kedvéért kivételt tettem volna. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Elképzeltem az anyja arcát, amikor meglátta a sok kiscsajt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Érdeklődve kérdezte Dave-től, hogy fiam, hogy kerül ide ez a sok lány? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.07. 07. - 18:08:57
Létrehozva:
|
|
|
Na k*va net lefagyott a nyomtató miatt XD
Fruzsi akartam írni, hogy helyes, egy férfi sem ér annyit, hogy sírj érte. Na jó, van aki ér annyit, de nagyon kevés... |
|
|
|
2010.07. 07. - 18:14:35
Létrehozva:
|
|
|
Hehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Elképzeltem az anyja arcát, amikor meglátta a sok kiscsajt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Érdeklődve kérdezte Dave-től, hogy fiam, hogy kerül ide ez a sok lány? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.07. 07. - 18:17:25
Létrehozva:
|
|
|
Te hogy reagálnál Vica, ha mondjuk a lányod idősebb lenne pár évvel, és fiúk táboroznának a házatok előtt? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.07. 07. - 18:20:36
Létrehozva:
|
|
|
Hoppá, mit nyomtattam (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Kicsit ferde lett, de azt meg tudom oldani (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Csatolt állományok
|
|
|
|
2010.07. 07. - 18:26:26
Létrehozva:
|
|
|
Hoppá, mit nyomtattam (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Kicsit ferde lett, de azt meg tudom oldani (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jó lett (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Én a szobám falára nem merek kitenni Dave-es képeket, pedig szívesen kitennék, mert régebben anya régebben már így is okvetlenkedett, miért van annyi pasi kitéve a szobám falára (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jelenleg két netről nyomtatott DM kép, WTC, Bob Marley, Harry Potteres és Gyűrűk Urás poszter van kitéve (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Régen a két kedvenc focistám, Michael Owen és David Beckham , meg a kedvenc vízilabdázóm, Kásás Tamás volt kitéve. |
|
|
|
2010.07. 07. - 18:29:01
Létrehozva:
|
|
|
Nekem sem engedte anyám egy ideig, hogy kirakosgassak ilyeneket, de most már nem érdekli. Most az ajtóm tele van dM képekkel, az íróasztal feletti rész is, kinn van a közös kép Alannel, az autogramm, most helyet keresek ennek, és egy Jacksonnak is...szóval nekem van bőven xD
Meg egy másik szekrény oldala is tele van Depeche, Jackson.......más nincs xD Ja meg ugye az íróasztalomon is van kép Alanről, a mode-ról... xD oda is lesz még egy Jackson is (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Az üvegasztalomon is van egy ahol Alan meg én... xD A hozzászólást -Mode93- szerkesztette a következő időpontban: 2010.07. 07. - 18:31:18 |
|
|
|
2010.07. 07. - 18:33:57
Létrehozva:
|
|
|
Nekem sem engedte anyám egy ideig, hogy kirakosgassak ilyeneket, de most már nem érdekli. Most az ajtóm tele van dM képekkel, az íróasztal feletti rész is, kinn van a közös kép Alannel, az autogramm, most helyet keresek ennek, és egy Jacksonnak is...szóval nekem van bőven xD Meg egy másik szekrény oldala is tele van Depeche, Jackson.......más nincs xD Ja meg ugye az íróasztalomon is van kép Alanről, a mode-ról... xD oda is lesz még egy Jackson is (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Fú, hát ha én kitennék innen származó fincsi DM-es, Dave-es képet, anya tuti azt hinné h belezúgtam, ami nem igaz, csak néha jó a nyálam csorgatni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Meg különben is, addig éljem ki magam, amíg szingli vagyok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.07. 07. - 18:35:55
Létrehozva:
|
|
|
heheheeeee XD xD xD
Ezek az anyák..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Az én anyám tökéletesen képben van, tudja, hogy bele vagyok zúgva Alan-be, és azt is tudja, hogy ha tiltaná a képek kirakását, csak még jobban csinálnám..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ha napi 10-szer ki nem ejtem előtte a számon Alan nevét akkor egyszer sem..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát ez az, meg amíg lehet (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Vica szerintem hercsulát tisztít xD A hozzászólást -Mode93- szerkesztette a következő időpontban: 2010.07. 07. - 18:36:36 |
|
|
|
2010.07. 07. - 18:36:17
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok!
Gondoltam ide is beköszönök!!:) Mode,akartam írni neked,h a Thriller nekem is nagy kedvencem,imádom benne a koreográfiát!! Kiskoromban én a Black or White-ot láttam sokszor! A Remember the time-ról meg azt mesélte apukám,h a tánc karban egy magyar táncos is volt! Ja,múltkor apukám mesélte,h látta a This is it-et a tvben,és tetszett neki nagyon! Én még moziban láttam,de engem is nagyon megfogott...tudnék még regélni erről,de hirtelen ezek jöttek:) |
|
|
|
2010.07. 07. - 18:39:38
Létrehozva:
|
|
|
Szia Macsus, üdv körünkben!
|
|
|
|
2010.07. 07. - 18:42:21
Létrehozva:
|
|
|
Szia Macsus (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
This is it tv-ben????????????? Azt a p*csa...hol??? (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) Bár megvan dvd-n, de jó lett volna megnézni. na mindegy. Hatalmas koncert lett volna. Én is moziban láttam, a végén faszán elbőgtem magam (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Thriller koreográfia..bizony, én már meg is tanultam (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Nem nehéz, csak néha belekeveredek XD Magyar táncos? hmm ezt még nem hallottam. Na majd egy szakértőbb embertől megkérdezem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ohh hát még én mennyit tudnék regélni ...de kevés a hely XD Most is Jacksont hallgatok egyébként (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Úristen, ha tényleg volt ott egy magyar táncos..úristen meg kell keresnem és szét kell tapogatnom, hátha Michael hozzáért..úristeeeeeeeeeeeeeeen Na ezentúl figyelni fogom a klipet jobban, hátha meglátok valami magyarnak kinéző embert XXXXDDDDD A hozzászólást -Mode93- szerkesztette a következő időpontban: 2010.07. 07. - 18:40:28 |
|
|
|
2010.07. 07. - 18:44:16
Létrehozva:
|
|
|
régen engem is zavart,ha anyukám azt gondolta,h bele vagyok zúgva vkibe,akit mondjuk a falamra kitettem,de én ezt már régóta leszarom:D Már régóta tele van a falam mindenfélével:D Johnny Deppel,Keanu Reeves-szel,Julian MCMahonnal meg Karib poszterekkel kezdődött az egész:D Miért ne raghatnád tele velük a szobádat,ha neked úgy tetszik? Nem bűn nézegetni őket!
|
|
|
|
2010.07. 07. - 18:48:12
Létrehozva:
|
|
|
Nem hát, nem bűn!!!
Engem is szekáltak sokszor, ha kitettem valami új hapsit, hogy biztos a szerelmem. Meg hogy alacsonyra tegyem, mert nem tudok akkor vele csókolózni XD XD XD heheheee mennyit röhögtünk XD Ma már anyám tisztában van a dolgokkal, tudja, ki az az Alan Wilder számomra (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) igaz, hogy azt hiszi, bele vagyok esve Michael Jackson-ba, de téved....(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) xD hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem jön be a Bad - Dangerous - History korszakos izéje, de azért az túlzás, hogy bele vagyok esve na XD A hozzászólást -Mode93- szerkesztette a következő időpontban: 2010.07. 07. - 18:49:46 |
|
|
|
2010.07. 07. - 18:56:30
Létrehozva:
|
|
|
Te hogy reagálnál Vica, ha mondjuk a lányod idősebb lenne pár évvel, és fiúk táboroznának a házatok előtt? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát biztos lesnék.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hoppá, mit nyomtattam (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Kicsit ferde lett, de azt meg tudom oldani (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Kinyomtattad a szomorú szemű képet.? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) heheheeeee XD xD xD Ezek az anyák..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Az én anyám tökéletesen képben van, tudja, hogy bele vagyok zúgva Alan-be, és azt is tudja, hogy ha tiltaná a képek kirakását, csak még jobban csinálnám..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ha napi 10-szer ki nem ejtem előtte a számon Alan nevét akkor egyszer sem..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát ez az, meg amíg lehet (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Vica szerintem hercsulát tisztít xD igen.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.07. 07. - 18:57:14
Létrehozva:
|
|
|
Mondtam én..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Már megfigyeltem, hogy minden nap eltűnsz ilyenkor, és akkor hercsulamosás van (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A hozzászólást -Mode93- szerkesztette a következő időpontban: 2010.07. 07. - 18:57:46 |
|
|
|
2010.07. 07. - 18:57:29
Létrehozva:
|
|
|
Hát még mikor néztük a klippet,akkor mondta apukám,h nem is tudom,hány fordulós volt a casting,és h Michael megmutatta a lépéseket,meg a mozdulatokat,és amit a táncosok letudtak utánozni,azok a mozdulatok kerültek be a klippbe...hát azért kérdezd meg,hátha vki többet tud,v mást!
Asszem a film vmelyik német adón ment,de már nem tudom melyiken,majd megkérdezem apukámat. |
|
|
|
2010.07. 07. - 18:59:29
Létrehozva:
|
|
|
Jó lett (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Én a szobám falára nem merek kitenni Dave-es képeket, pedig szívesen kitennék, mert régebben anya régebben már így is okvetlenkedett, miért van annyi pasi kitéve a szobám falára (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jelenleg két netről nyomtatott DM kép, WTC, Bob Marley, Harry Potteres és Gyűrűk Urás poszter van kitéve (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Régen a két kedvenc focistám, Michael Owen és David Beckham , meg a kedvenc vízilabdázóm, Kásás Tamás volt kitéve. nekem annó kedvenc színésznőm képe volt kitéve meg a kedvenc autóversenyzőm képe(sajnos már nem él) de anyám nem hitte,hogy bele vagyok zúgva legalább is nem mondta.Meg voltak képek kitéve filmszínészekről... Sziasztok! Gondoltam ide is beköszönök!!:) Mode,akartam írni neked,h a Thriller nekem is nagy kedvencem,imádom benne a koreográfiát!! Kiskoromban én a Black or White-ot láttam sokszor! A Remember the time-ról meg azt mesélte apukám,h a tánc karban egy magyar táncos is volt! Ja,múltkor apukám mesélte,h látta a This is it-et a tvben,és tetszett neki nagyon! Én még moziban láttam,de engem is nagyon megfogott...tudnék még regélni erről,de hirtelen ezek jöttek:) Szia Macsus. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.07. 07. - 19:01:43
Létrehozva:
|
|
|
Jah hát Michael táncban verhetetlen, gyorsan tanulja meg a mozdulatokat.
óóóó én is szívesen táncolnék az oldalán (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Akár még a The way you make me feel -nél is vonaglottam volna mellette, de legalább mellette lehettem volna. Sőt, az I Just Can't stop loving you-t is szívesen elénekeltem volna vele. jaja, majd megkérdezem (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) óó és én lemaradtam róla..francba. Na sebaj, 5-ször biztos láttam már nekem annó kedvenc színésznőm képe volt kitéve meg a kedvenc autóversenyzőm képe(sajnos már nem él) de anyám nem hitte,hogy bele vagyok zúgva legalább is nem mondta.Meg voltak képek kitéve filmszínészekről... Szia Macsus. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Senna? lehet, hogy hülyeséget mondok, javíts ki..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) de a halott autóversenyzőkről mindig Senna jut eszembe A hozzászólást -Mode93- szerkesztette a következő időpontban: 2010.07. 07. - 19:03:48 |
|
|
|
![]() ![]() |