![]() ![]() |
2010.07. 08. - 17:21:17
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Szia. Nálam meg amikor feküdtem a kádban féloldalas lett a hasam mert a Petra az egyik oldalon kidugta a fejét.Fixen ki lehetett venni a feje formáját és amikor megsímogattam azonnal arrébb ment. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jaaaj (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
|
2010.07. 08. - 17:22:12
Létrehozva:
|
|
|
Jaja. Sőt, már tízévesen perverz voltam. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A Barbiejaim feszt pucérak voltak, és valahogy vetkőztetni jobban szerettem őket, mint öltöztetni, máig se értem, miért. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Akár csak az én lányom.Állandóan leszedi a babái ruháját. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.07. 08. - 17:23:15
Létrehozva:
|
|
|
Én imádtam öltöztetni a babáimat XD
Még ma is eljátszogatnék velük, csak azért hogy válogathassam a ruháikat XD |
|
|
|
2010.07. 08. - 17:25:02
Létrehozva:
|
|
|
Jaaaj (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) A kis tökfejke nappal aludt bent de miest lefeküdtem este azonnal kezdte a dancing-et. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) gondoltam is,hogy na mikor én akarnék aludni akkor aktívkodik.... Én imádtam öltöztetni a babáimat XD Még ma is eljátszogatnék velük, csak azért hogy válogathassam a ruháikat XD Én meg egyáltalán nem szerettem babázni.Kisautókkal játszottam.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.07. 08. - 17:26:53 |
|
|
|
2010.07. 08. - 17:26:40
Létrehozva:
|
|
|
Vica, nem lehet, hogy mode dalt hallgattál este lefekvés előtt? Lehet az indította be (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.07. 08. - 17:27:24
Létrehozva:
|
|
|
Én is kisautóztam, amíg pici voltam, amikor nagyobb lettem, jöttek a Barbie babák XD
hehee (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Éjjeli bagoly volt XD |
|
|
|
2010.07. 08. - 17:27:34
Létrehozva:
|
|
|
Vica, nem lehet, hogy mode dalt hallgattál este lefekvés előtt? Lehet az indította be (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nem akkor még nem voltam Mode rajongó. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.07. 08. - 17:28:22
Létrehozva:
|
|
|
Neo hehe azért mondtam.Jól lefárasztottalak. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Te se voltál olyan fitt utána! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.07. 08. - 17:29:30
Létrehozva:
|
|
|
Én is kisautóztam, amíg pici voltam, amikor nagyobb lettem, jöttek a Barbie babák XD hehee (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Éjjeli bagoly volt XD hát azért szerencsére éjszaka nyugton volt.Csak este steppelt bent de nyilván azért vettem észre jobban mert nyugalmi helyzetben voltam. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Te se voltál olyan fitt utána! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) hehehehe együtt szuszogtunk utána...... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) és ki voltunk nyúlva (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.07. 08. - 17:29:55
Létrehozva:
|
|
|
A kis tökfejke nappal aludt bent de miest lefeküdtem este azonnal kezdte a dancing-et. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) gondoltam is,hogy na mikor én akarnék aludni akkor aktívkodik.... Én meg egyáltalán nem szerettem babázni.Kisautókkal játszottam.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én is kisautókkal játszottam! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.07. 08. - 17:30:48
Létrehozva:
|
|
|
Fú én meg délután milyen oldalon jártam ha tudnátok...illetve milyen kérdéseket olvastam..... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Én is kisautókkal játszottam! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) de én lány létemre játszottam kisautókkal.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.07. 08. - 17:30:52
Létrehozva:
|
|
|
A babázás mellett bátyám játékaival is szívesen játszottam néha, meg számítógépen játszottam a Kean4-et meg a Prehistorik2-t. Néha még fociztam is az udvaron. Emlékszek, hogy a focimeccseket, forma1et apával néztem a tvben. A 2002-es vb-t a szobámban néztem, és felsorakoztattam a csokinyuszikat a tv-vel szemben nézték ők is a vb-t (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.07. 08. - 17:30:57
Létrehozva:
|
|
|
hhehehehe együtt szuszogtunk utána...... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) és ki voltunk nyúlva (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Egy cseppet! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.07. 08. - 17:32:35
Létrehozva:
|
|
|
Milyen kérdéseket olvastál Vica? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.07. 08. - 17:35:38
Létrehozva:
|
|
|
Mode hát kényes témákkal kapcsolatos kérdéseket. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Egy cseppet! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Te csak egy cseppet szuszogtál?Én nagyon.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.07. 08. - 17:37:10
Létrehozva:
|
|
|
Nem tudja valamelyikőtök, hogy honnan lehetne letölteni a Bonanza Banzáj összes klipjét?
Mode hát kényes témákkal kapcsolatos kérdéseket. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Te csak egy cseppet szuszogtál?Én nagyon.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na ja, nem csodálom, olyan vágtát csináltál... de hát aki szeret lovagolni... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.07. 08. - 17:37:36
Létrehozva:
|
|
|
Bonanzában sajnos nem vagyok jó (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Vica... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.07. 08. - 17:37:36
Létrehozva:
|
|
|
Én is azt akartam kérdezni, amit Mode..úgy látszik be vagyok lassulva (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A hozzászólást -DevotedViolator- girl- szerkesztette a következő időpontban: 2010.07. 08. - 17:38:38 |
|
|
|
2010.07. 08. - 17:37:42
Létrehozva:
|
|
|
passz Neo.
|
|
|
|
2010.07. 08. - 17:38:07
Létrehozva:
|
|
|
Nem tudja valamelyikőtök, hogy honnan lehetne letölteni a Bonanza Banzáj összes klipjét? Na ja, nem csodálom, olyan vágtát csináltál... de hát aki szeret lovagolni... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) XD XD XD XD XD XD |
|
|
|
![]() ![]() |