![]() ![]() |
2010.07. 09. - 09:55:02
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
neked is szia. bocsika, nem láttam este, hogy írtál, nem nagyon szoktam olvasgatni, a képek miatt nézek be néha (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szia! Jó reggelt Neked is meg a többieknek is! Mindenkinek! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.07. 09. - 10:16:45
Létrehozva:
|
|
|
neked is szia. bocsika, nem láttam este, hogy írtál, nem nagyon szoktam olvasgatni, a képek miatt nézek be néha (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szia Usi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szia! Jó reggelt Neked is meg a többieknek is! Mindenkinek! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jó napokat kedves Neo. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na akkor szia kedves vendég! Ha mindent elolvastál, oltsd le a villanyt magad után! Neo mondd csak mit csinálsz te még fent 00:21-kor? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na ha én ott lennék veled tuti nem üldögélnél a net előtt még olyankor is. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.07. 09. - 12:11:15
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Nos, ha nem lettem volna elüldözve a "seregből" , akár oda is betehetnék nem egy képet....... A hozzászólást -Mode93- szerkesztette a következő időpontban: 2010.07. 09. - 13:31:31 |
|
|
|
2010.07. 09. - 12:22:15
Létrehozva:
|
|
|
Vica:
Azért itt nem olyan ronda a képen Jeri szerintem. irigylem amiért a fiatal Alan az övé lehetett, de még mindig inkább, mint Britt xD |
|
|
|
2010.07. 09. - 12:53:35
Létrehozva:
|
|
|
Vica: Azért itt nem olyan ronda a képen Jeri szerintem. irigylem amiért a fiatal Alan az övé lehetett, de még mindig inkább, mint Britt xD Hát nem tudom Alan-ek mi tetszett azon a nőn? (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) ne már...... (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif) Amúgy szia. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.07. 09. - 13:20:55
Létrehozva:
|
|
|
Fene se tudja, én inkább azt kérdezem, mi tetszik neki Britt-en...(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
|
2010.07. 09. - 13:22:31
Létrehozva:
|
|
|
Fene se tudja, én inkább azt kérdezem, mi tetszik neki Britt-en...(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ezt neki kell tudni... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.07. 09. - 13:25:20
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.07. 09. - 13:25:52
Létrehozva:
|
|
|
na jó majd még jövök.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Fru neked pedig kellemes nyaralást. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hát ez az..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én jobban mutatnék mellette xD xD xD hehe jól is mutattál mellette.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.07. 09. - 13:28:16
Létrehozva:
|
|
|
Majd még gyere (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Én benyomok pár palacsintát azt hiszem XD Fruzsi nyaral? jajj de jó neki xD xD Igen? ohh de jó XD De ha jobban összebújnánk akkor esetleg még jobban.. XD |
|
|
|
2010.07. 09. - 15:31:49
Létrehozva:
|
|
|
Majd még gyere (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én benyomok pár palacsintát azt hiszem XD Fruzsi nyaral? jajj de jó neki xD xD Igen? ohh de jó XD De ha jobban összebújnánk akkor esetleg még jobban.. XD csintalan picsa hehe sógornőm így szokta hívni a palacsintát (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) a lányom meg palincsának.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nyammi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Igen Fru nyaralni megy holnap,egy hétig nem lesz. |
|
|
|
2010.07. 09. - 15:37:41
Létrehozva:
|
|
|
Ja, hogy holnap? Jó neki (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
hehee (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én simán palacsintának (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) khm |
|
|
|
2010.07. 09. - 15:48:59
Létrehozva:
|
|
|
Ja, hogy holnap? Jó neki (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) hehee (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én simán palacsintának (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) khm na igen lehet ilyen-olyan neveket adni a kajáknak..... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Azt mondja ma a lányom mikor néztük az I feel you klippjét "vetkőzik a csávó"...mármint Dave (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ....hehe sosem mondta mág Dave-re,hogy csávó.... |
|
|
|
2010.07. 09. - 15:54:33
Létrehozva:
|
|
|
heheheeeeee (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A hozzászólást -Mode93- szerkesztette a következő időpontban: 2010.07. 09. - 15:54:41 |
|
|
|
2010.07. 09. - 15:54:50
Létrehozva:
|
|
|
heheheeeeee (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hát én is így reagáltam amikor meghallottam..... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.07. 09. - 15:57:26
Létrehozva:
|
|
|
Micsoda kiscsaj...(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Van egy szövege az biztos..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Mondjuk én is tudok néha olyanokat mondani amikor pl. nézem a 101-et és akkor megjelenik Alan XD XD Anyám csak néz rám XD XD |
|
|
|
2010.07. 09. - 16:04:27
Létrehozva:
|
|
|
hehe de,hogy honnan vette ezt a vetkőzik a csávót ..... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) csak lesek....
Ja csöpögsz mikor a 101-et nézed mi? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.07. 09. - 16:06:50
Létrehozva:
|
|
|
"Úgy hallottam hogy még Kermit, a Béka is volt itt. Mélyen átérzem Kermit üzenetét, mely szerint nem könnyű zöldnek lenni."
Nekem érthető, mire akar kilukadni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hát, lehet, hogy hallja a tv-ben, vagy akárhol, aztán megjegyzi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Csöpögök bizony (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A hozzászólást -Mode93- szerkesztette a következő időpontban: 2010.07. 09. - 16:06:23 |
|
|
|
2010.07. 09. - 16:07:51
Létrehozva:
|
|
|
"Úgy hallottam hogy még Kermit, a Béka is volt itt. Mélyen átérzem Kermit üzenetét, mely szerint nem könnyű zöldnek lenni." Nekem érthető, mire akar kilukadni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hát, lehet, hogy hallja a tv-ben, vagy akárhol, aztán megjegyzi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Csöpögök bizony (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mi van? (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Mi ez a békás izé? hehe mikor nézem a 101-et és látom Alant vigyorogni azonnal te jutsz az eszembe..... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.07. 09. - 16:09:16
Létrehozva:
|
|
|
heheheeee (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Az idézet azt akarja kifejezni.. "nem könnyű zöldnek lenni"...vagyis nem könnyű másnak lenni, kitűnni a tömegből olyanért, ha olyanod van ami másnak nincs. Legalábbis én így értelmeztem |
|
|
|
![]() ![]() |