535 Oldal V  « < 17 18 19 20 21 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> Enjoy The Silence!
vicuska
post 2010.06. 11. - 19:37:03
Létrehozva: #361

devotee

na-na csak ne tessék megalázni a fiúkat nehogy egyszer visszakapd. (IMG:style_emoticons/default/happy.gif)

Még nem zuhanyoztál soha?Na ne.....Akkor majd vidd magaddal Alant is és játszadozzatok kicsit. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én nem szeretek zuhanyozni.

Lassan elpályázok.

Mossátok meg Alan-el egymás hátát a zuhany alatt. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Meg más testrészeiteket is...csak aztán csendbe legyetek ha nem csak fürödtök nehogy a szomszédok hallgassák a nyögéseiteket. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Jó éjt. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Mode jól eltüntél...hancúroztok a zuhany alatt? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Pááááá

Ungi-bungis éjszakát ha máshogy nem álmodban. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.06. 11. - 19:34:01
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.06. 11. - 19:38:39
Létrehozva: #362

devotee

Hát az a helyzet, hogy én már kaptam fiúktól megalázást, nem is egyszer, ezért most ők kapják vissza tőlem. (IMG:style_emoticons/default/ninja.gif)

Még nem zuhanyoztam soha, mert én sem szeretem. kramcsák nénikor sem szoktam, viszont most muszály.

Hehehehheeeeeeee (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Csendben leszünk..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Majd beleharapok addig a fülébe XD XD

Jó éjt Vica (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Idézet (vicuska @ 2010.06. 11. - 19:37:03) *
Mode jól eltüntél...hancúroztok a zuhany alatt? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Pááááá

Ungi-bungis éjszakát ha máshogy nem álmodban. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

De jó is lenne (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
hahaha (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.06. 12. - 06:41:46
Létrehozva: #363

devotee

Jó reggelt Mode. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Majd délután jövök. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Alan vár rád.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Csatolt állományok
Mellékelt állomány:  alan1985.jpg ( 25.36K ) Letöltések száma: 1

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.06. 12. - 09:20:33
Létrehozva: #364

devotee

Na szép jó napot (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Óóóóó Alan vár (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
Én is várom Őt XD xD

Én lehet, hogy majd csak 7 óra körül jövök, mert barátnőmmel megyünk fotózni. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
De akkor viszont jövök (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Jajj Vica képzeld, végre megoldódik a képkeret ügy. Mert Alan óta képkeretet akarok venni, de sehol nincs, vagy túl drága. És az Aldiban június 17-től, 1300 Ft-ért kapok 2 olyat, amilyen nekem kell. Úgyhogy most örülök (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Lesz a közös képnek is meg az autogrammnak is (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

A hozzászólást -Mode93- szerkesztette a következő időpontban: 2010.06. 12. - 09:21:03
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.06. 12. - 15:47:38
Létrehozva: #365

devotee

Idézet (Mode93 @ 2010.06. 12. - 10:20:33) *
Na szép jó napot (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Óóóóó Alan vár (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
Én is várom Őt XD xD

Én lehet, hogy majd csak 7 óra körül jövök, mert barátnőmmel megyünk fotózni. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
De akkor viszont jövök (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Jajj Vica képzeld, végre megoldódik a képkeret ügy. Mert Alan óta képkeretet akarok venni, de sehol nincs, vagy túl drága. És az Aldiban június 17-től, 1300 Ft-ért kapok 2 olyat, amilyen nekem kell. Úgyhogy most örülök (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Lesz a közös képnek is meg az autogrammnak is (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Jó fotózást. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Na hát az tök jó,hogy találtál képkeretet. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.06. 12. - 19:00:51
Létrehozva: #366

devotee

Na hello (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

haza értem!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Ettem Magnumot , még le is vagyok fényképezve ahogy nyalom!!!!!!!!!!!! XDDDD

Meg annyi jó fényképet csináltunk húúúú.. Meg van egy ilyen tojás szobor. Azt mondja b.nőm:
"Betti nem akarsz ráülni Alan tojásaira?"

Én meg épp ittam, és úgy kiköptem az innivalót XDDD Feküdtem a röhögéstől XDDD

A hozzászólást -Mode93- szerkesztette a következő időpontban: 2010.06. 12. - 19:01:14
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.06. 12. - 19:11:32
Létrehozva: #367

devotee

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

(IMG:http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs617.snc3/32469_129447133751553_100000588003682_237443_4291845_n.jpg)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.06. 12. - 19:16:18
Létrehozva: #368

devotee

Idézet (Mode93 @ 2010.06. 12. - 20:00:51) *
Na hello (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

haza értem!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Ettem Magnumot , még le is vagyok fényképezve ahogy nyalom!!!!!!!!!!!! XDDDD

Meg annyi jó fényképet csináltunk húúúú.. Meg van egy ilyen tojás szobor. Azt mondja b.nőm:
"Betti nem akarsz ráülni Alan tojásaira?"

Én meg épp ittam, és úgy kiköptem az innivalót XDDD Feküdtem a röhögéstől XDDD

Szervusz Bettike. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Nyilvános helyen nyaltad a magnumot?Gondolom a jégkrémet nem Alan-ét (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

"Betti nem akarsz ráülni Alan tojásaira?" whehehe ez jó (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
csak össze ne törd azokat a tojásokat
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.06. 12. - 19:22:18
Létrehozva: #369

devotee

Neem, kemények a tojások..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
haha (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Igeeen nagyon finom volt, és kééépzeld ráesett a cickóimra a csoki része XDDDDDDDDDDDDDDDDD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.06. 12. - 19:29:38
Létrehozva: #370

devotee

Mode itt a férjed igaz kissé kócos de azért így is finom falat a számodra. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Idézet (Mode93 @ 2010.06. 12. - 20:22:18) *
Neem, kemények a tojások..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
haha (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Igeeen nagyon finom volt, és kééépzeld ráesett a cickóimra a csoki része XDDDDDDDDDDDDDDDDD

Na azért érzékeny jószágok azok úgyhogy csak finoman tessék bánni azokkal a tojásokkal. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

A didijeidre esett csokit pedig Alan leette rólad. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

hehe nekünk is van jégkrém a fagyóba be kéne dobni egyet csak attól tartok ma kissé jobban lett mandulám újra begyulladná magát.

Mode kiscsillag ha nem igyekszel itt hagylak... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hátha ma éjszaka valami szépet álmodok apáddal.... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Csatolt állományok
Mellékelt állomány:  Alan182.jpg ( 56.58K ) Letöltések száma: 1

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.06. 12. - 19:30:58
Létrehozva: #371

devotee

Óóóó Wiillliiii (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

Mindjárt fölrakom ahol eszem a Magnumot xDDDD

Hát sajnos nyilvánosan nem tudta lenyalni, így maradt nekem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Akkor ne egyél addig (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.06. 12. - 19:34:24
Létrehozva: #372

devotee

Már késő mert eszem...megkívántam.... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

ma otthon kettesben kipróbáljátok...te ráejted a cicidre a csokit ő meg lenyalja (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.06. 12. - 19:39:40
Létrehozva: #373

devotee

Akkor egyél (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Milyen ízű? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

heheheee (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Cska úgy véletlenül ráesik..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Na jönnek a Magnumos képek XD

Nézd hogy örül a fejem egy rohadt jégrémnek XDDD
Csatolt állományok
Mellékelt állomány:  K__p042.jpg ( 259.96K ) Letöltések száma: 9

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.06. 12. - 19:41:22
Létrehozva: #374

devotee

Olyan mint a Magnum külsőre csak éppen 99 forint nem három száz.A Lidl-be lehet kapni.Belül vaníliás kívülről meg csoki borítású. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Tök ari vagy a képen.Együtt néztük a Petrával. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.06. 12. - 19:42:53
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.06. 12. - 19:44:49
Létrehozva: #375

devotee

Jaaajj az finom olyat mi is szoktunk venni (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Csak mi mogyorósat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Jajj köszönöm (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Barátnőm csinált rólam még jó kis fotókat. Most állok neki photoshoppal kicsit belesötétítek aztán megy facebook-ra

Van még XD
B.nőm véletlenül videót is csinált ahogy nyalom a Magnumot XDDD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.06. 12. - 19:52:00
Létrehozva: #376

devotee

Én is jobban szeretem a mogyorósat de a sógorom olyat hozott amilyet írtam. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Kíváncsi leszek a képekre. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Még szerencse,hogy csak arról van videó ahogy a jégkrém magnumot nyalod és nem a másikat. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Lassan elpályázok.

Bocsika de én most jó éjszakát kívánok.A holnapi viszontlátásra. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.06. 12. - 19:56:17
Létrehozva: #377

devotee

Na szép is lenne, ha a másikról lenne kép..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Okés, aludjatok jól (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Na..videót akartam írni nem képet xD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.06. 13. - 06:53:30
Létrehozva: #378

devotee

Idézet (Mode93 @ 2010.06. 12. - 20:56:17) *
Na szép is lenne, ha a másikról lenne kép..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Okés, aludjatok jól (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Na..videót akartam írni nem képet xD

Szép jó reggelt.

hehe Mode most képzeld el ha a másikról lenne videó...arra kéne vigyáznod nehogy felkerüljön a netre... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Csini fiúk....Alan-en kicsit feszülős naci..... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (volt már ettől feszülősebb is rajta (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) )

A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.06. 13. - 06:54:40
Csatolt állományok
Mellékelt állomány:  142290_91787_n.jpg ( 40.57K ) Letöltések száma: 3
Mellékelt állomány:  142287_53944_n.jpg ( 24.61K ) Letöltések száma: 2

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.06. 13. - 15:28:10
Létrehozva: #379

devotee

Azon a képen amin a rózsa Alan szájában van azt neked szánta. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Csatolt állományok
Mellékelt állomány:  1.jpg ( 31.86K ) Letöltések száma: 1
Mellékelt állomány:  004_b.jpg ( 23.72K ) Letöltések száma: 0
Mellékelt állomány:  4d334ae5.jpg ( 19.62K ) Letöltések száma: 1
Mellékelt állomány:  6d4faeed.jpg ( 26.54K ) Letöltések száma: 1
Mellékelt állomány:  08.jpg ( 5.9K ) Letöltések száma: 1
Mellékelt állomány:  17e74d28.jpg ( 34.16K ) Letöltések száma: 1
Mellékelt állomány:  b30ecaa3.jpg ( 28.54K ) Letöltések száma: 1
Mellékelt állomány:  alotofalan.jpg ( 19.49K ) Letöltések száma: 1
Mellékelt állomány:  awjacket.jpg ( 13.57K ) Letöltések száma: 1
Mellékelt állomány:  db532cdb.gif ( 59.06K ) Letöltések száma: 1
Mellékelt állomány:  eec27505.jpg ( 13.11K ) Letöltések száma: 2
Mellékelt állomány:  vioalafee.jpg ( 7.59K ) Letöltések száma: 1
Mellékelt állomány:  x_db0081a1.jpg ( 17.37K ) Letöltések száma: 2

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.06. 13. - 16:59:08
Létrehozva: #380

devotee

Jóóóó jóóó jóóóó délutánt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

óóó mennyi Alan óóóó a rózsa nekem óóóóóóóóóóóóóó (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

Alannel álmodtam olyan szép volt (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
Épp a dM új videoklipjének forgatásán voltunk, és Dave engem hívott meg, hogy fotózzak. Én meg mondtam Alannek, hogy Ő is jöjjön. Aztán arra emlékszem, hogy ültünk egy asztalnál Alannel, mutattam neki a képeket amiket csináltam, meg Ő is valamit matatott. Ez épp szünetben volt. Aztán amikor megint elkezdődött a forgatás, odamentünk. és az volt a legjobb amikor elsétáltunk odáig. Megfogta a vállamat, úgy mint amikor találkoztunk, én meg a derekát, és egy picit a vállára hajtottam a fejem. És annyira valóságosnak tűnt. Mintha tényleg ott lettem volna. Éreztem a kezeit...Kék ing volt rajta egy fekete térdig érő nadrággal, meg napszemüveg is volt rajta. Aztán én ott nekiálltam fotózni, mire Alan mögém állt, átkarolta a derekamat. Aztán én persze elmosolyodtam, és hátrafordultam, de mire megcsókolhattam volna, fölébredtem... (IMG:style_emoticons/default/dry.gif) (IMG:style_emoticons/default/dry.gif) (IMG:style_emoticons/default/dry.gif) (IMG:style_emoticons/default/angry.gif)

Idézet (vicuska @ 2010.06. 13. - 06:53:30) *
Szép jó reggelt.

hehe Mode most képzeld el ha a másikról lenne videó...arra kéne vigyáznod nehogy felkerüljön a netre... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Csini fiúk....Alan-en kicsit feszülős naci..... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (volt már ettől feszülősebb is rajta (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) )

Hahahaa na ezért nem lesz soha olyan videónk..

óóó ilyen gatyám van nekem is (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

A hozzászólást -Mode93- szerkesztette a következő időpontban: 2010.06. 13. - 16:56:29
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

535 Oldal V  « < 17 18 19 20 21 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
5 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (5 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: