![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Létrehozva:
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
na-na csak ne tessék megalázni a fiúkat nehogy egyszer visszakapd. (IMG:style_emoticons/default/happy.gif)
Még nem zuhanyoztál soha?Na ne.....Akkor majd vidd magaddal Alant is és játszadozzatok kicsit. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én nem szeretek zuhanyozni. Lassan elpályázok. Mossátok meg Alan-el egymás hátát a zuhany alatt. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Meg más testrészeiteket is...csak aztán csendbe legyetek ha nem csak fürödtök nehogy a szomszédok hallgassák a nyögéseiteket. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Jó éjt. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mode jól eltüntél...hancúroztok a zuhany alatt? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Pááááá Ungi-bungis éjszakát ha máshogy nem álmodban. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.06. 11. - 19:34:01 |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Hát az a helyzet, hogy én már kaptam fiúktól megalázást, nem is egyszer, ezért most ők kapják vissza tőlem. (IMG:style_emoticons/default/ninja.gif)
Még nem zuhanyoztam soha, mert én sem szeretem. kramcsák nénikor sem szoktam, viszont most muszály. Hehehehheeeeeeee (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Csendben leszünk..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Majd beleharapok addig a fülébe XD XD Jó éjt Vica (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mode jól eltüntél...hancúroztok a zuhany alatt? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Pááááá Ungi-bungis éjszakát ha máshogy nem álmodban. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De jó is lenne (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) hahaha (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Jó reggelt Mode. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Majd délután jövök. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Alan vár rád.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Csatolt állományok
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Na szép jó napot (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Óóóóó Alan vár (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Én is várom Őt XD xD Én lehet, hogy majd csak 7 óra körül jövök, mert barátnőmmel megyünk fotózni. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De akkor viszont jövök (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Jajj Vica képzeld, végre megoldódik a képkeret ügy. Mert Alan óta képkeretet akarok venni, de sehol nincs, vagy túl drága. És az Aldiban június 17-től, 1300 Ft-ért kapok 2 olyat, amilyen nekem kell. Úgyhogy most örülök (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Lesz a közös képnek is meg az autogrammnak is (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) A hozzászólást -Mode93- szerkesztette a következő időpontban: 2010.06. 12. - 09:21:03 |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Na szép jó napot (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Óóóóó Alan vár (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Én is várom Őt XD xD Én lehet, hogy majd csak 7 óra körül jövök, mert barátnőmmel megyünk fotózni. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De akkor viszont jövök (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Jajj Vica képzeld, végre megoldódik a képkeret ügy. Mert Alan óta képkeretet akarok venni, de sehol nincs, vagy túl drága. És az Aldiban június 17-től, 1300 Ft-ért kapok 2 olyat, amilyen nekem kell. Úgyhogy most örülök (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Lesz a közös képnek is meg az autogrammnak is (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Jó fotózást. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Na hát az tök jó,hogy találtál képkeretet. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Na hello (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
haza értem!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ettem Magnumot , még le is vagyok fényképezve ahogy nyalom!!!!!!!!!!!! XDDDD Meg annyi jó fényképet csináltunk húúúú.. Meg van egy ilyen tojás szobor. Azt mondja b.nőm: "Betti nem akarsz ráülni Alan tojásaira?" Én meg épp ittam, és úgy kiköptem az innivalót XDDD Feküdtem a röhögéstől XDDD A hozzászólást -Mode93- szerkesztette a következő időpontban: 2010.06. 12. - 19:01:14 |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
(IMG:http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs617.snc3/32469_129447133751553_100000588003682_237443_4291845_n.jpg) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Na hello (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) haza értem!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ettem Magnumot , még le is vagyok fényképezve ahogy nyalom!!!!!!!!!!!! XDDDD Meg annyi jó fényképet csináltunk húúúú.. Meg van egy ilyen tojás szobor. Azt mondja b.nőm: "Betti nem akarsz ráülni Alan tojásaira?" Én meg épp ittam, és úgy kiköptem az innivalót XDDD Feküdtem a röhögéstől XDDD Szervusz Bettike. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nyilvános helyen nyaltad a magnumot?Gondolom a jégkrémet nem Alan-ét (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) "Betti nem akarsz ráülni Alan tojásaira?" whehehe ez jó (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) csak össze ne törd azokat a tojásokat |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Neem, kemények a tojások..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
haha (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Igeeen nagyon finom volt, és kééépzeld ráesett a cickóimra a csoki része XDDDDDDDDDDDDDDDDD |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Mode itt a férjed igaz kissé kócos de azért így is finom falat a számodra. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Neem, kemények a tojások..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) haha (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Igeeen nagyon finom volt, és kééépzeld ráesett a cickóimra a csoki része XDDDDDDDDDDDDDDDDD Na azért érzékeny jószágok azok úgyhogy csak finoman tessék bánni azokkal a tojásokkal. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A didijeidre esett csokit pedig Alan leette rólad. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehe nekünk is van jégkrém a fagyóba be kéne dobni egyet csak attól tartok ma kissé jobban lett mandulám újra begyulladná magát. Mode kiscsillag ha nem igyekszel itt hagylak... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hátha ma éjszaka valami szépet álmodok apáddal.... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Csatolt állományok
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Óóóó Wiillliiii (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
Mindjárt fölrakom ahol eszem a Magnumot xDDDD Hát sajnos nyilvánosan nem tudta lenyalni, így maradt nekem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Akkor ne egyél addig (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Már késő mert eszem...megkívántam.... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
ma otthon kettesben kipróbáljátok...te ráejted a cicidre a csokit ő meg lenyalja (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Akkor egyél (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Milyen ízű? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
heheheee (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Cska úgy véletlenül ráesik..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na jönnek a Magnumos képek XD Nézd hogy örül a fejem egy rohadt jégrémnek XDDD
Csatolt állományok
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Olyan mint a Magnum külsőre csak éppen 99 forint nem három száz.A Lidl-be lehet kapni.Belül vaníliás kívülről meg csoki borítású. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Tök ari vagy a képen.Együtt néztük a Petrával. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.06. 12. - 19:42:53 |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Jaaajj az finom olyat mi is szoktunk venni (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Csak mi mogyorósat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jajj köszönöm (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Barátnőm csinált rólam még jó kis fotókat. Most állok neki photoshoppal kicsit belesötétítek aztán megy facebook-ra Van még XD B.nőm véletlenül videót is csinált ahogy nyalom a Magnumot XDDD |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Én is jobban szeretem a mogyorósat de a sógorom olyat hozott amilyet írtam. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Kíváncsi leszek a képekre. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Még szerencse,hogy csak arról van videó ahogy a jégkrém magnumot nyalod és nem a másikat. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Lassan elpályázok. Bocsika de én most jó éjszakát kívánok.A holnapi viszontlátásra. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Na szép is lenne, ha a másikról lenne kép..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Okés, aludjatok jól (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Na..videót akartam írni nem képet xD |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Na szép is lenne, ha a másikról lenne kép..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Okés, aludjatok jól (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Na..videót akartam írni nem képet xD Szép jó reggelt. hehe Mode most képzeld el ha a másikról lenne videó...arra kéne vigyáznod nehogy felkerüljön a netre... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Csini fiúk....Alan-en kicsit feszülős naci..... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (volt már ettől feszülősebb is rajta (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) ) A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.06. 13. - 06:54:40
Csatolt állományok
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Azon a képen amin a rózsa Alan szájában van azt neked szánta. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Csatolt állományok
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Jóóóó jóóó jóóóó délutánt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
óóó mennyi Alan óóóó a rózsa nekem óóóóóóóóóóóóóó (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Alannel álmodtam olyan szép volt (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Épp a dM új videoklipjének forgatásán voltunk, és Dave engem hívott meg, hogy fotózzak. Én meg mondtam Alannek, hogy Ő is jöjjön. Aztán arra emlékszem, hogy ültünk egy asztalnál Alannel, mutattam neki a képeket amiket csináltam, meg Ő is valamit matatott. Ez épp szünetben volt. Aztán amikor megint elkezdődött a forgatás, odamentünk. és az volt a legjobb amikor elsétáltunk odáig. Megfogta a vállamat, úgy mint amikor találkoztunk, én meg a derekát, és egy picit a vállára hajtottam a fejem. És annyira valóságosnak tűnt. Mintha tényleg ott lettem volna. Éreztem a kezeit...Kék ing volt rajta egy fekete térdig érő nadrággal, meg napszemüveg is volt rajta. Aztán én ott nekiálltam fotózni, mire Alan mögém állt, átkarolta a derekamat. Aztán én persze elmosolyodtam, és hátrafordultam, de mire megcsókolhattam volna, fölébredtem... (IMG:style_emoticons/default/dry.gif) (IMG:style_emoticons/default/dry.gif) (IMG:style_emoticons/default/dry.gif) (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) Szép jó reggelt. hehe Mode most képzeld el ha a másikról lenne videó...arra kéne vigyáznod nehogy felkerüljön a netre... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Csini fiúk....Alan-en kicsit feszülős naci..... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (volt már ettől feszülősebb is rajta (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) ) Hahahaa na ezért nem lesz soha olyan videónk.. óóó ilyen gatyám van nekem is (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) A hozzászólást -Mode93- szerkesztette a következő időpontban: 2010.06. 13. - 16:56:29 |
|
|
![]() ![]() |