![]() ![]() |
2010.07. 13. - 18:56:38
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Óh hát nekem megtiszteltetés, hogy apám feleségével beszélhetek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Kukkantsd meg a répát XDDDDD |
|
|
|
2010.07. 13. - 19:00:58
Létrehozva:
|
|
|
Mode csak az a kérdés,hogy a sok kép közül honnan tudjam melyikek az újak? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Óh hát nekem megtiszteltetés, hogy apám feleségével beszélhetek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Kukkantsd meg a répát XDDDDD Répát? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehe az apád felesége...Jen.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.07. 13. - 19:06:31
Létrehozva:
|
|
|
Hát amik a végén vannak és még nem láttad..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
xD Valaki Alan nevét kiabálja a fülembe XD Hát bizony, én is kiabáltam Alannek rendesen XD Veeeeeeeeeeeehehheeeeee mintha épp onnan néznék rá XDDD (IMG:http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs142.snc4/36479_130447666990610_100000761317665_138245_4499194_n.jpg) Ez meg mellé ülhet a francba XD (IMG:http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs328.snc3/29016_1375838749543_1039059339_1066126_6693723_n.jpg) A hozzászólást -Mode93- szerkesztette a következő időpontban: 2010.07. 13. - 19:02:47 |
|
|
|
2010.07. 13. - 19:08:41
Létrehozva:
|
|
|
Mode lennél a csaj helyébe mi? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.07. 13. - 19:09:26
Létrehozva:
|
|
|
Jól van, most mennem kell.
Legyetek jók, pápá |
|
|
|
2010.07. 13. - 19:09:29
Létrehozva:
|
|
|
Huh! Itt az összes DM csaj! Mindenkinek a felesége... majdnem mindenkinek! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én meg a mátrixból szalajtottam magam... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Ez tök jó! Gahan asszony, nem akar egy bébi Neo-t esetleg? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.07. 13. - 19:09:42
Létrehozva:
|
|
|
Lennék bizony XD
|
|
|
|
2010.07. 13. - 19:20:00
Létrehozva:
|
|
|
pááááááá Mode. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Találtam új képeket.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Huh! Itt az összes DM csaj! Mindenkinek a felesége... majdnem mindenkinek! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én meg a mátrixból szalajtottam magam... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ez tök jó! Gahan asszony, nem akar egy bébi Neo-t esetleg? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Neo felröhögtem...... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehe Gahan asszony egy bébi Dávidot akar.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ja már csak Andy felesége hiányzik..... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Páááá mindenkinek. Jó éjt. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.07. 13. - 19:20:11
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok!
Csak beköszönök, mert vendégek jöttek, de ha elmentek, jövök vissza. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.07. 13. - 20:47:16
Létrehozva:
|
|
|
Vissajöttem, de egyedül vagyok!
Akkor szép álmokat mindenkinek! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.07. 13. - 22:01:21
Létrehozva:
|
|
|
Jó éjt mindenkinek! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.07. 14. - 05:49:28
Létrehozva:
|
|
|
Jó reggelt.
Hát gyerekek olyan meleg volt az éjszaka,hogy csak fetrengtem össze-vissza......mintha nem akart volna még éjszakára sem lehűlni a levegő...eh..... (IMG:style_emoticons/default/dry.gif) |
|
|
|
2010.07. 14. - 06:29:30
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.07. 14. - 06:37:15
Létrehozva:
|
|
|
Üdv jó reggelt! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Vica, most már el tudtam olvasni rendesen is amit írtál, hát beszéltünk fb.-on, de ha még akarsz valamit mondani, vagy kérdezni, akkor írj. Én egyetértek mindenben. Tegnap fodrásznál voltam, és frufrut vágattam, amim eddig is volt, csak féloldalas, viszont most teljes, egyenes frufrut vágott mert úgy kértem, de aztán kicsit furán néztem, Zolimnak mondjuk tetszik, talán most már nekem is, csak kicsit fura, és először gyagyán éreztem magam vele. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Eléggé elfáradtam van egy beteg, aki mellett mindvégig ott kell lenni a kórterembe. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
|
2010.07. 14. - 06:55:58
Létrehozva:
|
|
|
Jó reggelt. Hát gyerekek olyan meleg volt az éjszaka,hogy csak fetrengtem össze-vissza......mintha nem akart volna még éjszakára sem lehűlni a levegő...eh..... (IMG:style_emoticons/default/dry.gif) Jó Reggelt! Nekem is hasonlóan telt az éjszakám, dög meleg van. Iyenkor reggel még jó az idő, most is az erkélyről írok. Pizsiben. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A pizsi meg most egy szál pedelyt jelent. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Közben gyönyörködöm a virágaimban. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Úgy szeretem őket. Most pá, megyek kávét csinálni, aztán nézem a Szexi csajokat. Szép napot mindenkinek. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.07. 14. - 07:03:51
Létrehozva:
|
|
|
Üdv jó reggelt! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Vica, most már el tudtam olvasni rendesen is amit írtál, hát beszéltünk fb.-on, de ha még akarsz valamit mondani, vagy kérdezni, akkor írj. Én egyetértek mindenben. Tegnap fodrásznál voltam, és frufrut vágattam, amim eddig is volt, csak féloldalas, viszont most teljes, egyenes frufrut vágott mert úgy kértem, de aztán kicsit furán néztem, Zolimnak mondjuk tetszik, talán most már nekem is, csak kicsit fura, és először gyagyán éreztem magam vele. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Eléggé elfáradtam van egy beteg, aki mellett mindvégig ott kell lenni a kórterembe. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Szerintem tuti jól áll a teljes frufru! Én is így jártam, hogy először féloldalas frufrum volt, aztán lett egyenes. Nekem is furi volt az elején, aztám megszerettem. Pölö szerintem baromira jól néz ki egy hosszú copf egyenes frufruval. Nem? Huh, az elég húzós lehet, ha végig ott kell állnod. Én nem is bírnám. Hozzá vagyok szokva az üléshez, így semmi állóképességem. Hát amik a végén vannak és még nem láttad..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) xD Valaki Alan nevét kiabálja a fülembe XD Hát bizony, én is kiabáltam Alannek rendesen XD Vagy ha Alan a TE neved kiabálja. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
2010.07. 14. - 07:27:05
Létrehozva:
|
|
|
Üdv jó reggelt! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Vica, most már el tudtam olvasni rendesen is amit írtál, hát beszéltünk fb.-on, de ha még akarsz valamit mondani, vagy kérdezni, akkor írj. Én egyetértek mindenben. Tegnap fodrásznál voltam, és frufrut vágattam, amim eddig is volt, csak féloldalas, viszont most teljes, egyenes frufrut vágott mert úgy kértem, de aztán kicsit furán néztem, Zolimnak mondjuk tetszik, talán most már nekem is, csak kicsit fura, és először gyagyán éreztem magam vele. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Eléggé elfáradtam van egy beteg, aki mellett mindvégig ott kell lenni a kórterembe. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Niki már akartam írni neked,hogy amit fb.-on beszéltünk gondolkodtam rajta és teljesen igazad van.Köszi szépen a kedvességedet amiket írtál.Jót tett az önbizalmamnak. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Biztos jól nézel ki az új frizuráddal.Kérünk képet róla. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Neo jó reggelt. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Trixx jó filmnézést. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Niki szegényke sokat kellett üldögélned a beteg mellett..... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
|
2010.07. 14. - 08:28:58
Létrehozva:
|
|
|
Szerintem tuti jól áll a teljes frufru! Én is így jártam, hogy először féloldalas frufrum volt, aztán lett egyenes. Nekem is furi volt az elején, aztám megszerettem. Pölö szerintem baromira jól néz ki egy hosszú copf egyenes frufruval. Nem? Huh, az elég húzós lehet, ha végig ott kell állnod. Én nem is bírnám. Hozzá vagyok szokva az üléshez, így semmi állóképességem. Vagy ha Alan a TE neved kiabálja. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Sziasztok! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Megint kint ülök a levegőn a kertben. Lenyírtam az előbb a füvet, össze is takarítottam, most egy kis pihi van. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Húúúúú ha Alan kiabálná az én nevem....azt hiszem elájulnék XDDD |
|
|
|
2010.07. 14. - 08:43:08
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.07. 14. - 08:45:03
Létrehozva:
|
|
|
Szia Mode. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Végeztél egy kis kerti melót?Ügyes kislány..... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Á helló Dave.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) megyek főzni hogy minnél előbb kiszabaduljak a meleg konyhából..... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |