![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Létrehozva:
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
na tessék ide jövök erre ez a csaj fogad.Miért nem a férje? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
hehe Mode jó kis álmod volt. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Amúgy adj isten. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Remélem tetszettek az Alan képek. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.06. 13. - 17:21:01 |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
hahahahahahhahahahaa (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Mert ezt találtam és még nem láttam, és szerintem te sem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Igen, nagyon jó volt, tényleg szinte éreztem ahogy bújok hozzá (megint XD) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Adj Isten paraszt melyik út megyen itt Budára? XDDD |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Persze, hogy tetszettek az Alan képek..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Minden Alan kép tetszik (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) A hozzászólást -Mode93- szerkesztette a következő időpontban: 2010.06. 13. - 17:29:19 |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Adj isten paraszt......köszi. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Hát nem láttam még Jenről ezt a képet.Jól van elviselem a csaj képét.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Olvastam a hozzászólásodat kint a topicba.Vigyorogtam magamban.... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Hahhaa nem úgy értettem XD
Hát kénytelen vagy, mert nem szedem ki..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ja hát megírtam a mondandóm, mert álljon már meg a menet.... Egy pillanat, benyomok 2 virslit xDD |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Milyen virslit? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Sertés,szárnyas,Alan? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Tudom,hogy nem úgy értetted..... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nem is kell kiszedni a képet jó ott ahol van.Max nem nézegetem annyit mint a férje képét. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jól tetted,hogy megírtad a véleményed.Nekem nem volt kedvem vitatkozni.Bár gondoltam magamban ezt-azt. |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Én meg joghurtot eszek de Jen-re emlékeztetőset. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Hahahahhaaaa
"sertés, szárnyas Alan?" XD XD XD Hát ez most azt hiszem szárnyas volt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát muszáj volt megírnom. Az egyik legutálatosabbb dolog egy emberben amikor leszólja a másikat az öltözékéért...és az ilyen embereket én nem szeretem... Joghurt (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) A hozzászólást -Mode93- szerkesztette a következő időpontban: 2010.06. 13. - 17:51:02 |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Hahahahhaaaa "sertés, szárnyas Alan?" XD XD XD Hát ez most azt hiszem szárnyas volt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát muszáj volt megírnom. Az egyik legutálatosabbb dolog egy emberben amikor leszólja a másikat az öltözékéért...és az ilyen embereket én nem szeretem... Joghurt (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Ráadásul abszolút nem értettem,hogy mi a baj Jen ruhájával.Ahogy írtad én is azt gondoltam.Szoknya,blúz...teljesen jó. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Végül is parkba mentek nem díjátadó gálára ahova tényleg ki kell öltözni. Pipi virslit ettél? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Egészségedre.... Fincsi volt a joghurt. |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Olvastam az újságban délelőtt, hogy Michael Jackson apja ajánlatot tett Molnár Anikónak, hogy költözzön hozzá, és majd ő eltartja. Olyan mérges voltam... Milyen apa az ilyen? Meghal a legtehetségesebb gyereke, és avval tölti az idejét, hogy nőket hajkurászik bárokban? Mert hogy ott futottak össze... hát komolyan... eddig is tudtam, hogy nem szereti Michaelt, még ha mellette is állt a gyerekmolesztálós ügyeinél, mert folyamatosan verte gyerekkorában, meg csak a pénzt látta szerencsétlen gyerekben, de hogy ennyire alattomos legyen..... áhh... meg folyton folyvást csalta a feleségét régen is, és most is.. Még szerencse, hogy Michael nem az apjára ütött...Benne volt szeretet, nagyobb mint az egész világban együttvéve. Minden embert szeretett kivétel nélkül, az apjában meg egy csöpp sincs ebből..
Ráadásul abszolút nem értettem,hogy mi a baj Jen ruhájával.Ahogy írtad én is azt gondoltam.Szoknya,blúz...teljesen jó. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Végül is parkba mentek nem díjátadó gálára ahova tényleg ki kell öltözni. Pipi virslit ettél? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Egészségedre.... Fincsi volt a joghurt. Hát ez az.... Én sem... meg mi az, hogy ő igényesebb? fúúúú de fejbe tudnám **....utálom az ilyen bunkó embereket... Bizony (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Milyen ízűt ettél? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A hozzászólást -Mode93- szerkesztette a következő időpontban: 2010.06. 13. - 17:57:11 |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Nem biztos ám,hogy igaz amit az újságok összehordanak.Kül azt én is láttam a címlapon amit mondasz és egyből te jutottál az eszembe.
Molnár Anikó....no comment.... (IMG:style_emoticons/default/dry.gif) görögdinnye ízűt ettem....akkor még is csak Jen-es valamennyire (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Arról nem beszélve,hogy szerintem Dave-nek így tetszik Jen.Gondolom ő nem tartotta igénytelennek a felesége ruháját. A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.06. 13. - 17:59:43 |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Hát fene sem tudja, mert nagyon is el tudom képzelni Joe Jackson-ról ezt amit állít az Anikó. Egy nőhajtó barom...meg ott volt az a közös kép, és Anikó amit nyilatkozott, nagyon igaza volt, egyet is értek vele. De még ha nem is igaz ez, akkor sem kellene nők után futkoznia, pláne nem ennyi idősen. Azt hiszi, hogy csak azért, mert Michael Jackson apja, hajtanak rá, meg tud valamit? Hát rosszul hiszi... a fia tehetséges volt színészetben, énekben, táncban, az üzletben, de ez az ember nem tud semmit...
Görögdinnye nyamiii (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Arról nem beszélve,hogy szerintem Dave-nek így tetszik Jen.Gondolom ő nem tartotta igénytelennek a felesége ruháját. Nem hát. Mellesleg attól, hogy Barbados úgy gondolja, ő csinosabban festene Dave mellett, nem biztos, hogy Dave is így gondolná...Dave-nek Jennifer a szép és csinos, nem holmi magyar nő/lány.. és még be mer szólni a... hát ...... áhh nem mondok semmit.. |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Barbados fiú.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Hát Jacko apjának még úgy látszik viszket a farka ha ez igaz amit az Anikó mond.Tudod vén kecske is megnyalja/megnyalná a sót. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Jó kép.Kis fiatalok... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Barbados fiú.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát Jacko apjának még úgy látszik viszket a farka ha ez igaz amit az Anikó mond.Tudod vén kecske is megnyalja/megnyalná a sót. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Fiú??????????????????????????? És egy fiú mondja magát igényesebbnek??????? Talán női ruhákban jár???? úúúúúúúúú de megmondanám neki a magamét......... Niki szerint nő xD Hát elég szomorú, hogy túl a 60-on, viszket neki.... nem is tudom most pontosan, hogy hány éves. Neki is olyan belső értékeinek kéne lennie, mint a fiának... Sőt, ha az egész világnak olyan belső értékei lennének, semmi gondunk nem lenne... Látszik, hogy nem nevelte semmire, csak a színpadra.... Jó kép.Kis fiatalok... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hát bizony (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Dave itt különösen csodálatosan szép és gyönyörű (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) A hozzászólást -Mode93- szerkesztette a következő időpontban: 2010.06. 13. - 18:15:24 |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Ezen röhögőgörcsöt kaptam XDD
(IMG:http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs617.snc3/32449_129695703726696_100000588003682_238372_3606138_n.jpg) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Hát nem tudom de az eddig nem publikált DM képek topicban is volt egy megjegyzése Barbadosnak és megkérdeztem mi a fene baja van a DM képekkel mire azt válaszolta,hogy csak annyi ,hogy a nőket szereti.Ebből gondoltam,hogy fiú.....
Majd nézd meg.... Nem tudtad,hogy ezek az öreg csávók rosszabbak mint a fiatalok?Némelyik azt hiszi még mindig 18 éves és kell a csajoknak.Vén fasz..... (IMG:style_emoticons/default/dry.gif) mármint Jacko apja Miért röhögsz azon a képen? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) na elmegyek pancsizni majd jövök addig kérek Dave képeket (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]() ![]() |