![]() ![]() |
2010.07. 14. - 08:48:51
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Szia (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Bizony végeztem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Meg öntözni is öntöztem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mit főzöL? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.07. 14. - 09:08:54
Létrehozva:
|
|
|
Na, egy bogár most akadt bele a pók hálójába xD xD
Közben meg megszólal a Michael Jackson feldogozás a rádióban.... (IMG:style_emoticons/default/dry.gif) |
|
|
|
2010.07. 14. - 09:48:10
Létrehozva:
|
|
|
Szia (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Bizony végeztem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Meg öntözni is öntöztem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mit főzöL? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Lebbencset főztem mert tök gyorsan kész tehát nem kell sokat a meleg konyhába szórakozni és más nem jutott az eszembe. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Igaz nem sokára vasalok ami szintén csak fokozza a meleget mint a tűzhely.... (IMG:style_emoticons/default/dry.gif) Öntöztél is?Hát ma akkor szuper ügyes vagy.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na, egy bogár most akadt bele a pók hálójába xD xD Közben meg megszólal a Michael Jackson feldogozás a rádióban.... (IMG:style_emoticons/default/dry.gif) Szegény bogár kaja lett belőle..... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Nem szereted azt a feldolgozást? |
|
|
|
2010.07. 14. - 10:30:21
Létrehozva:
|
|
|
Lebbencset főztem mert tök gyorsan kész tehát nem kell sokat a meleg konyhába szórakozni és más nem jutott az eszembe. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Igaz nem sokára vasalok ami szintén csak fokozza a meleget mint a tűzhely.... (IMG:style_emoticons/default/dry.gif) Öntöztél is?Hát ma akkor szuper ügyes vagy.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szegény bogár kaja lett belőle..... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Nem szereted azt a feldolgozást? Jaj ne is mondd Vicus, ilyenkor nyáron borzasztóak ezek a meleg házimunkák. Én is mindig korán felkelek, és gyorsan megcsinálom hogy ne melegítse fel a konyhát/szobát. Lebbencs hmmmm nyami. |
|
|
|
2010.07. 14. - 10:31:16
Létrehozva:
|
|
|
Lebbencset főztem mert tök gyorsan kész tehát nem kell sokat a meleg konyhába szórakozni és más nem jutott az eszembe. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Igaz nem sokára vasalok ami szintén csak fokozza a meleget mint a tűzhely.... (IMG:style_emoticons/default/dry.gif) Öntöztél is?Hát ma akkor szuper ügyes vagy.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szegény bogár kaja lett belőle..... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Nem szereted azt a feldolgozást? Imádom amikor egy pók "megszeretgeti" az áldozatát! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Tervbe van véve egy madárpók vétel nálam. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.07. 14. - 10:42:48
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Megint kint ülök a levegőn a kertben. Lenyírtam az előbb a füvet, össze is takarítottam, most egy kis pihi van. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Húúúúú ha Alan kiabálná az én nevem....azt hiszem elájulnék XDDD Akkor mindketten a levegőn voltunk, mert én meg az erkélyről írtam/írok. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Olyan jó ez a reggeli hüsi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Délután 4-kor talizok a barátnőmmel a városban. Bakker 50 fok lesz. Kellemes lesz így bringázni. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) De sebaj, legalább barnulok. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.07. 14. - 11:40:46
Létrehozva:
|
|
|
Na megint sziasztok!
Vica: Egyáltalán nem szeretem a feldolgozásokat, kivéve azokat, amik jók. Ez valami Fall out Boy volt, és undorító számot csináltak a Beat It-ből.....fúj... Nem hiszitek el, hogy Alan mit művelt velem....kiraktam a napra a fehér lábaimat, hátha lesz valami, erre jön Alan a nagy őntöző kannával, hogy most le fog önteni. Na mondom, nehogy......erre fogta a jéghideg vízzel teli kannát és lelocsolt baszki nem is kicsit xDD Rikogattam össze-vissza, aztán ki tudtam venni a kezéből a kannát, és vissza öntöztem XD XD Úgy röhögött, fogta a hasát XD A hozzászólást -Mode93- szerkesztette a következő időpontban: 2010.07. 14. - 11:43:47 |
|
|
|
2010.07. 14. - 11:45:01
Létrehozva:
|
|
|
Jaj ne is mondd Vicus, ilyenkor nyáron borzasztóak ezek a meleg házimunkák. Én is mindig korán felkelek, és gyorsan megcsinálom hogy ne melegítse fel a konyhát/szobát. Lebbencs hmmmm nyami. Én is korán kelek egy részről mert apjuk megy a melóba és szendvicset készítek neki másrészről meg amilyen meleg van nem tudok aludni.Ma is már 7 óra után felmostam aztán nem sokára mentünk a boltba a Petrával,hogy ne abba dögmelegbe menjünk.És igyekeztem hamar megfőzni az ebédet is,hogy ne kelljen a konyhába punnyadni sokat. hehe hát én most nem a lebbencset választottam hanem a pizzát amit egy kedves fiatal szomszédasszonytól kaptam. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Akkor mindketten a levegőn voltunk, mert én meg az erkélyről írtam/írok. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Olyan jó ez a reggeli hüsi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Délután 4-kor talizok a barátnőmmel a városban. Bakker 50 fok lesz. Kellemes lesz így bringázni. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) De sebaj, legalább barnulok. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) kellemes talit Trixx. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.07. 14. - 11:44:12 |
|
|
|
2010.07. 14. - 11:46:07
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.07. 14. - 11:47:37
Létrehozva:
|
|
|
Imádom amikor egy pók "megszeretgeti" az áldozatát! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Tervbe van véve egy madárpók vétel nálam. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Neooooooo te milyen kegyetlen vagy...és még élvezed is a látványt...hát én nem....sőt utálom a pókokat....frászt kapok tőlük.....szoktam is rinyálni a férjemnek ha meglátok egyet a lakásba,hogy takarítsa el ki az udvarra....... Madárpók...jesszus.... (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) na akkor többet nem megyek hozzád ha lesz olyanod..... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.07. 14. - 11:48:54
Létrehozva:
|
|
|
Trixx, igyekezz ne megsülni (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Vigyél magaddal folyadékot (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Bár biztos viszel..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.07. 14. - 11:50:53
Létrehozva:
|
|
|
Na megint sziasztok! Vica: Egyáltalán nem szeretem a feldolgozásokat, kivéve azokat, amik jók. Ez valami Fall out Boy volt, és undorító számot csináltak a Beat It-ből.....fúj... Nem hiszitek el, hogy Alan mit művelt velem....kiraktam a napra a fehér lábaimat, hátha lesz valami, erre jön Alan a nagy őntöző kannával, hogy most le fog önteni. Na mondom, nehogy......erre fogta a jéghideg vízzel teli kannát és lelocsolt baszki nem is kicsit xDD Rikogattam össze-vissza, aztán ki tudtam venni a kezéből a kannát, és vissza öntöztem XD XD Úgy röhögött, fogta a hasát XD hehehehe ez a sógi.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hidegzuhi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) neki is melege van.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.07. 14. - 11:51:18 |
|
|
|
2010.07. 14. - 11:54:25
Létrehozva:
|
|
|
jaja, Dave is izzad (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
majd megtöröljük (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ez a sógi jaja xD XD Majd jól valogba billentem. vehettem le a bugyimat, meg mindenemet, tiszta víz voltam. xD A bugyi az még mindig szárad XD XD |
|
|
|
2010.07. 14. - 11:59:06
Létrehozva:
|
|
|
hehe lehet azért locsolt le,hogy levedd a bugyidat...... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Kül mit panaszkodsz?Ilyen melegbe jól esik egy kis frissítés.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Majd megtörölgetem Dave-et.... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
2010.07. 14. - 12:03:03
Létrehozva:
|
|
|
Jól is esett, utána, de ahogy az emberre hirtelen rázúdult az rossz volt XD Különben is, rosszul járt, mert nem látott semmi olyat XD
A hozzászólást -Mode93- szerkesztette a következő időpontban: 2010.07. 14. - 12:04:53 |
|
|
|
2010.07. 14. - 12:06:55
Létrehozva:
|
|
|
Majd otthon látni fog..... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.07. 14. - 12:08:25
Létrehozva:
|
|
|
Majd meglátjuk...(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ezért bünti jár (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.07. 14. - 12:09:52
Létrehozva:
|
|
|
nana csak semmi bünti (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) akkor magadat is bünteted.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.07. 14. - 12:14:36
Létrehozva:
|
|
|
Hát attól függ, hogy milyen büntetést kap....(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
heheheee most mutattam mamámnak az egyik képet amin Alan meg Britt van, mondja, hogy milyen helyes ott az Alan XD Hát igen (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Ő mindenhol az (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Meg egy másikon amin ölelkeznek, elkezdi "Ez te vagy?" Én meg röhögve mondom: "Szeretnék én lenni" XDDD A hozzászólást -Mode93- szerkesztette a következő időpontban: 2010.07. 14. - 12:15:20 |
|
|
|
2010.07. 14. - 12:19:52
Létrehozva:
|
|
|
Mode aranyos a mamád..... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Bünti kikötöd és össze csókolászod amíg nem könyörög..... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Apropó Mode hol vannak az új képek másik fele amit tegnap mondtál? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |