![]() ![]() |
2010.07. 14. - 12:22:01
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Heheeeee nem is rossz büntetés...(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Minden testrészét szétcsókolászom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Meg akkor már egy kicsit megharapdálom XD |
|
|
|
2010.07. 14. - 12:25:03
Létrehozva:
|
|
|
Mode minden testrészét ne...legalább is a büszkeségét hagyd ki...attól megőrül majd,hogy mindenhova kap csókocskát csak oda nem.... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.07. 14. - 12:27:37
Létrehozva:
|
|
|
Hogy neked hogy vág az eszed (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif)
igazad van XDDD Ez eszembe sem jutott XD |
|
|
|
2010.07. 14. - 12:30:26
Létrehozva:
|
|
|
heheheh Mode aztán amikor már kellően felspanoltad akkor nagylelkűen még is csak adsz oda is puszit.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.07. 14. - 12:33:21
Létrehozva:
|
|
|
megfulladok a röhögéstől XD XD
ott áll mint valami torony, én meg ügyet sem vetek rá XDDD |
|
|
|
2010.07. 14. - 12:37:14
Létrehozva:
|
|
|
Moooode nem válaszoltál a kérdésemre. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hol vannak az új képek amikor csicseregtél? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
megfulladok a röhögéstől XD XD ott áll mint valami torony, én meg ügyet sem vetek rá XDDD na azért meg ne fulladj.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hát azért alig bírod majd megállni,hogy oda nem adsz egy darabig..... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) főleg,hogy olyan hívogatóan néz rád a magnum.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Alan-ek torony méretű van? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.07. 14. - 12:39:08
Létrehozva:
|
|
|
Milyen kérdés? XDDD
Na mindegy XD Új képek??? Hát mamám laptopjáról nem tudom őket feltölteni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Majd otthonról (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) de végül is a honlapról párat be tudok ide tenni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) félre nyeltem XDDDD Moooode nem válaszoltál a kérdésemre. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hol vannak az új képek amikor csicseregtél? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) na azért meg ne fulladj.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hát azért alig bírod majd megállni,hogy oda nem adsz egy darabig..... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) főleg,hogy olyan hívogatóan néz rád a magnum.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Alan-ek torony méretű van? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) neeeeeem XDDD Csak úgy fog ott állni XD XD Talán nem fogok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.07. 14. - 12:40:04
Létrehozva:
|
|
|
Mode hova figyelsz?Az a kérdés amire már válaszoltál is....hogy a mamád laptopjáról nem tudsz képet küldeni.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
mit nyeltél félre? hehe ezt mondtad már neki,hogy milyennek találod mikor áll?Mármint,hogy olyan mint a torony...... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.07. 14. - 12:41:30 |
|
|
|
2010.07. 14. - 12:43:30
Létrehozva:
|
|
|
(IMG:http://img231.imageshack.us/img231/1208/19841123freiburgstadfth.jpg)
Este jövök Vica, mer anyám mindjárt jön értünk páá addig (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.07. 14. - 12:44:02
Létrehozva:
|
|
|
páááááááááá Mode. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.07. 14. - 13:15:23
Létrehozva:
|
|
|
Készülődök a szombati bulira! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Hajvágás megvolt... kilukasztottam a másik fülemet is... DM gyűrű kifényezve... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.07. 14. - 16:13:07
Létrehozva:
|
|
|
Mode hova figyelsz?Az a kérdés amire már válaszoltál is....hogy a mamád laptopjáról nem tudsz képet küldeni.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) mit nyeltél félre? hehe ezt mondtad már neki,hogy milyennek találod mikor áll?Mármint,hogy olyan mint a torony...... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) És megint sziasztok xD Vizet ittam és félre nyeltem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Köhögtem rendesen (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nem, nem mondtam neki (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Neo én is megyek szombaton buliba (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) csak nem oda....a...oda XD Majd gondolok rád közbe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) XD ha eszembe jutsz sok Alan között XD |
|
|
|
2010.07. 14. - 17:02:30
Létrehozva:
|
|
|
Holnap délután megyek találkára b.nőmmel (végre...), azt hiszem a lehető legvékonyabb bugyit veszem föl egy miniszoknyával és valami pántos ujjatlannal.....meg viszek magammal 2 liter akármit is, mert nem lehet megmaradni
|
|
|
|
2010.07. 14. - 17:27:32
Létrehozva:
|
|
|
Készülődök a szombati bulira! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hajvágás megvolt... kilukasztottam a másik fülemet is... DM gyűrű kifényezve... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) helló csajszikák és Neo. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Kivolt lyukasztva a füled? (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A DM gyűrűd szép darab.Mutattál már róla képet. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Holnap délután megyek találkára b.nőmmel (végre...), azt hiszem a lehető legvékonyabb bugyit veszem föl egy miniszoknyával és valami pántos ujjatlannal.....meg viszek magammal 2 liter akármit is, mert nem lehet megmaradni Nem egyforma vastagságúak a bugyijaid? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mode megtennéd nekem,hogy ezt a képet lekicsinyíted olyanra,hogy jó legyen avatárnak?Légyszi.....én sajna nem értek ilyesmihez.....
Csatolt állományok
|
|
|
|
2010.07. 14. - 17:29:52
Létrehozva:
|
|
|
Persze, hogy megtenném (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Hát van amelyik vastagabb, meg széles a pántja, meg olyan is van aminek ilyen spagettipántja van XD |
|
|
|
2010.07. 14. - 17:33:07
Létrehozva:
|
|
|
Micsoda bugyitár..... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Kösszencs drága. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.07. 14. - 17:35:42
Létrehozva:
|
|
|
Így jó lesz? vagy egy picit esetleg balra, vagy jobbra tudom tenni a fejét még
Bugyitár XD hehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát vannak bugyijaim, többféle, de általában maradok a megszokottnál (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Csatolt állományok
|
|
|
|
2010.07. 14. - 17:38:19
Létrehozva:
|
|
|
hehe Mode tangád van? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Jó lesz sőt tökéletes.Köszönöm. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.07. 14. - 17:38:55 |
|
|
|
2010.07. 14. - 17:40:52
Létrehozva:
|
|
|
Hehe azt hiszem én is kirakom Alanről azt a szomorú szemeset, vagy valamelyiket. Ott nagyon-nagyon-nagyon szép (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
Az is van (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A hozzászólást -Mode93- szerkesztette a következő időpontban: 2010.07. 14. - 17:43:27 |
|
|
|
2010.07. 14. - 17:46:40
Létrehozva:
|
|
|
Hehe azt hiszem én is kirakom Alanről azt a szomorú szemeset, avgy valamelyiket. Ott nagyon-nagyon-nagyon szép (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Az is van (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hihi akkor mindkettőnknek a szomorú szemú kedvence lesz az avatárja. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát Dave is nagyon-nagyon szép ezen amit átcsináltattam veled. Épp most cseréltem.Nem tudom mikor mutatja majd a rendszer. Nekem is van de ritkán van rajtam és akkor sem sokáig.....szerencsére (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Moooode nem tudnád berakni a pasidról újra a szomorú szemű képeit?Azt hiszem a múltkor én hülye nem mentettem el őket.Please..... (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |