![]() ![]() |
2010.07. 14. - 18:52:33
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hehee, melyik lánynak nem tart sokáig öltözni ugyebár XD
Még ha más értelemben is..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát hogy le tudjak feküdni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ő fogott hátulról, elég nehéz volt úgy..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Simizgeti??? belemarkolt XD (IMG:http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/hs032.ash2/34967_137769272919339_100000588003682_281149_7905513_n.jpg) |
|
|
|
2010.07. 14. - 18:58:41
Létrehozva:
|
|
|
Markolászta?Remélem nem durván..... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
hehe egy három évesnek sokáig tart az öltözés.Az előbb is teljesen belekeveredett a pólóba.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.07. 14. - 19:01:08
Létrehozva:
|
|
|
hehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Majd megtanulja, aztán mire nagy kislány lesz, arra már annyi idő alatt, mint most, arra akkor már 40 ruhát próbál föl, hogy melyikbe menjen a barátnőivel bandázni XD
Nem, dehogy, csak belemarkolt és fogta (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Neki belefér a markába, nekem nem XD XD Tudja, hogy nem markolászhat durván, mert ha én markolászom durván, az fájni fog neki...(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Van erőm rendesen, Ő tudja...(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.07. 14. - 19:03:52
Létrehozva:
|
|
|
jaj ne is mondd a bandázást.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
hehe nagy Alan tenyere..... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) teee megmarkolásznád erősen neki a tojáskáit? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.07. 14. - 19:06:11
Létrehozva:
|
|
|
hehehee (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Nagy, aha, nagy kezei vannak (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A vállam is belefér XDDDDD Meg hát (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.07. 14. - 19:09:06
Létrehozva:
|
|
|
Ja érezted áprilisban,hogy belefér a tenyerébe a vállad. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
naaa azért csak óvatosan bánj az érzékeny tojáskákkal (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.07. 14. - 19:11:28
Létrehozva:
|
|
|
Bizony (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én meg az Ő vállát éreztem XD meg a derekát a kezemmel..ahh a jobb kezem fogdozta Alan Wilder derekát úúúristen (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
Óvatosan bánok én a tojáskákkal, addig amíg Ő is óvatosan bánik az én tojáskáimmal xD |
|
|
|
2010.07. 14. - 19:13:27
Létrehozva:
|
|
|
Szeva Niki látom itt vagy. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Bizony (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én meg az Ő vállát éreztem XD meg a derekát a kezemmel..ahh a jobb kezem fogdozta Alan Wilder derekát úúúristen (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Óvatosan bánok én a tojáskákkal, addig amíg Ő is óvatosan bánik az én tojáskáimmal xD ó azok az emlékek.... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) a tieid nem tojáskák..... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) na tessék Niki eltünt...... |
|
|
|
2010.07. 14. - 19:14:40
Létrehozva:
|
|
|
Hát nem, anyám szerint dudák XD XD XD
Hát bizony, azt hiszem tegnap reggel keltem úgy, hogy valami ilyesmi járt az eszemben (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.07. 14. - 19:17:18
Létrehozva:
|
|
|
dudák.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) mondjuk úgy,hogy van mit kiraknod a kirakatba.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.07. 14. - 19:18:34
Létrehozva:
|
|
|
Jaja, én is mindig ezt mondom anyámnak...(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Azt hiszem, hogy én megyek most. Gondolom te is mész nem sokára (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) legyetek jók, azt hiszem lesz egy szép éjszakám xD Na jó éjszakát (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.07. 14. - 19:23:23
Létrehozva:
|
|
|
Jó éjt Mode. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Én is megyek.....páááááá Éccakát mindenkinek...... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.07. 15. - 06:41:21
Létrehozva:
|
|
|
Jó Regglet! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.07. 15. - 06:47:10
Létrehozva:
|
|
|
Jó reggelt mindenkinek.
Szia asszonypajti. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mode jó az avatárod. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehe most már az enyém is látható. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) a két szomorú szemű......... |
|
|
|
2010.07. 15. - 06:51:12
Létrehozva:
|
|
|
Szia asszonypajti!
Mizu? Én kitelepültem az erkélyre, mert dög meleg van. Netezek egy kicsit, míg megjön az Alfa-nova, csöpög a radiátor... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Kinyitottam minden ablakot, hátha hűvösebb lesz. |
|
|
|
2010.07. 15. - 07:18:19
Létrehozva:
|
|
|
Szia asszonypajti! Mizu? Én kitelepültem az erkélyre, mert dög meleg van. Netezek egy kicsit, míg megjön az Alfa-nova, csöpög a radiátor... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Kinyitottam minden ablakot, hátha hűvösebb lesz. Nem sok újság van. Épp ez az,hogy lassan befelé kell csukni az ablakot mert csak a forró levegő megy be a lakásba. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.07. 15. - 07:20:46
Létrehozva:
|
|
|
helló csajszikák és Neo. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Kivolt lyukasztva a füled? (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A DM gyűrűd szép darab.Mutattál már róla képet. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Helló Vicuska és Mode! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Igen, ki volt, és most a másik is ki van, és vettem olyan fekete köves fülbevalót amilyen Martinnak is van! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.07. 15. - 07:26:07
Létrehozva:
|
|
|
Nem sok újság van. Épp ez az,hogy lassan befelé kell csukni az ablakot mert csak a forró levegő megy be a lakásba. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hmmmm remélem nem vagy szomorú. (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif) Még azért próbálkozom, ide majd csak délután 2 körül süt a nap, most árnyékban van a lakás szerencsére. |
|
|
|
2010.07. 15. - 07:26:51
Létrehozva:
|
|
|
Helló Trixx, csak most látom hogy Te is itt vagy! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.07. 15. - 07:44:41
Létrehozva:
|
|
|
Nem is mondtam, délután mikor 2 óra fele elmentem, jött értünk ugye anyám. Aztán még egy kicsit maradtunk kinn beszélgetni. Én meg kifeküdtem megint a napra, illetve a lábaimat kiraktam. De előtte egy picit sütötte a hátamat is. Mondom egy kicsit kikapcsolom a csöcsfixet, normálisan süssön. Alan mellettem ült végig. Aztán amikor készültem lefeküdni, hogy elég a hátamból, meg kellett fogni a csöcsfixet, hogy ne essen le rólam...hát Alan nem letapizott?? Azt mondja hogy majd ő megfogja XDDD. Jól van mondom fogd XD Mode, ezek a sztorik!!!! Áááá behalok tőlük! XDXDXDXD Helló Trixx, csak most látom hogy Te is itt vagy! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szia! Igen, itt vagyok csak visszaolvastam... Gratula az öcsidnek! Az enyémnek 3 éve volt, én voltam a tanuja. Lila ing, mellény, Martin fülbevaló, DM gyűrű? Nyami. Te tudsz valamit! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |