535 Oldal V  « < 194 195 196 197 198 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> Enjoy The Silence!
Mode93
post 2010.07. 15. - 18:41:36
Létrehozva: #3901

devotee

Szia Trixx (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Jajj köszönöm, remélem meglesz.
Én nagyon ritkán szeretek bele egy cipőbe, de komolyan. Soha nincs olyan, ami megfelelne, valami mindig rossz rajta, ezt viszont megláttam és juj. Mint Alan XD

Bizony, szereti a feketét (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Fogok is benne neki szexizni, ha tudok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) majd abba lépek rá a pöcsére ha rossz lesz XD XD XD XD

Trixx te is még régen mutattál egy új cipőt fényképen jó magas sarka volt, fekete, meg szegecses, az is nagyon tetszett. Még mondtad is, hogy kicsit magas a sarka, de annyira megszeretted, hogy nem bírtad ott hagyni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) vagy valami ilyesmi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

A hozzászólást -Mode93- szerkesztette a következő időpontban: 2010.07. 15. - 18:43:03
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.07. 15. - 18:48:51
Létrehozva: #3902

devotee

Idézet (Mode93 @ 2010.07. 15. - 19:41:36) *
Szia Trixx (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Jajj köszönöm, remélem meglesz.
Én nagyon ritkán szeretek bele egy cipőbe, de komolyan. Soha nincs olyan, ami megfelelne, valami mindig rossz rajta, ezt viszont megláttam és juj. Mint Alan XD

Bizony, szereti a feketét (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Fogok is benne neki szexizni, ha tudok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) majd abba lépek rá a pöcsére ha rossz lesz XD XD XD XDTrixx te is még régen mutattál egy új cipőt fényképen jó magas sarka volt, fekete, meg szegecses, az is nagyon tetszett. Még mondtad is, hogy kicsit magas a sarka, de annyira megszeretted, hogy nem bírtad ott hagyni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) vagy valami ilyesmi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

XDXDXDXDXDXDXD Ezen behaltam.

Igen, volt olyan képe tényleg. És hát nem könnyű benne járni, de a biciklin nem számít. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Azóta meg vettem egy csudiszép fehér szandált is. Annak is magas a sarka. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.07. 15. - 18:53:07
Létrehozva: #3903

devotee

hehheeeee xD XD XD XD XD XD XD

Juujj na hát azt is megmutathatnád..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szeretem a szép cipőket (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Biciklin aztán tényleg tök mindegy, úgysem sarokkal köll tekerni XD

Mit akartam mondani...ja, hogy régen mindig arra vártam, mikor növök már fel ahhoz, hogy magassarkút vehessek, aztán felnőttem végre, úgyhogy most kihasználom. Mindig imádtam a kopogós cipőket XD lakkcipőt is csak és kizárólag olyat vehetett meg anyám, ami kopog XD Egyszer jól megjártam, elcsúsztam, valami nagy fadarab meg bement a körmöm alá..mehettünk a kórházba XD XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.07. 15. - 19:08:34
Létrehozva: #3904

devotee

Na, mivel ma is eltűnt mindenki, elmegyek. xD
Aludjatok jól
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.07. 15. - 19:30:34
Létrehozva: #3905

devotee

Bocsánat de azért tüntem el mert befosta magát a net..... (IMG:style_emoticons/default/angry.gif)

Hát akkor jó éjt mindenkinek. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Idézet (Mode93 @ 2010.07. 15. - 18:46:34) *

Bár én nem vagyok fiatal kiscsaj de azért engem is foghatna.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Idézet (Mode93 @ 2010.07. 15. - 19:22:20) *

Éljen..... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.07. 15. - 20:54:28
Létrehozva: #3906

devotee

Idézet (Mode93 @ 2010.07. 15. - 20:08:34) *
Na, mivel ma is eltűnt mindenki, elmegyek. xD
Aludjatok jól

Itt vagyok Mode.
Bocsi hogy leléptem, de ellopták a biciklimet. Pedig az erkélyünk alatt volt leláncolva. Rohadékok.
Szóval lent voltam mert kihívtuk a rendőséget.
Olyan szomorú vagyok. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Idézet (Mode93 @ 2010.07. 15. - 19:53:07) *
hehheeeee xD XD XD XD XD XD XD

Juujj na hát azt is megmutathatnád..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szeretem a szép cipőket (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Biciklin aztán tényleg tök mindegy, úgysem sarokkal köll tekerni XD

Mit akartam mondani...ja, hogy régen mindig arra vártam, mikor növök már fel ahhoz, hogy magassarkút vehessek, aztán felnőttem végre, úgyhogy most kihasználom. Mindig imádtam a kopogós cipőket XD lakkcipőt is csak és kizárólag olyat vehetett meg anyám, ami kopog XD Egyszer jól megjártam, elcsúsztam, valami nagy fadarab meg bement a körmöm alá..mehettünk a kórházba XD XD

Na majd csinálok arról is képet.

Jaj igen a kopogós cipő, emlékszem....
He-he kiskoromban mennyit járkáltam anyu magassarkúiba, én is alig vártam hogy elég nagy legyek.
Bakker, a körmöd alá? Hú az fájhatott.

Közben én is egyedül vagyok. Jó éjt!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Neo71
post 2010.07. 15. - 22:14:10
Létrehozva: #3907

devotee

Jó éjt mindenkinek! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.07. 16. - 04:50:29
Létrehozva: #3908

devotee

Jó Regglet!
Úgy látom még mindenki alukál. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.07. 16. - 05:02:10
Létrehozva: #3909

devotee

Szia Mode!
Íme az új szandim. Nem egy szokványos darab (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Nem tudom milyen lett, mert nem nagyon tudok képet kivágni/szerkeszteni. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Mellékelt állomány:  Szand__l.jpg ( 6.78K ) Letöltések száma: 5

Remélem ma láthatjuk a tiédet is. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.07. 16. - 05:19:34
Létrehozva: #3910

devotee

Idézet (Trixx @ 2010.07. 16. - 05:50:29) *
Jó Regglet!
Úgy látom még mindenki alukál. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Jó reggelt.

Tévedés mert én nem alszok.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Trixi sajnálom a biciklidet....ilyen egy szemét világban élünk. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Idézet (Trixx @ 2010.07. 16. - 06:02:10) *
Szia Mode!
Íme az új szandim. Nem egy szokványos darab (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Nem tudom milyen lett, mert nem nagyon tudok képet kivágni/szerkeszteni. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Mellékelt állomány:  Szand__l.jpg ( 6.78K ) Letöltések száma: 5

Remélem ma láthatjuk a tiédet is. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Tyű jó kis szandi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Idézet (Mode93 @ 2010.07. 15. - 18:55:44) *

Tegnap elfelejtettem ezt lereagálni.

Andy jól néz ki. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Idézet (Mode93 @ 2010.07. 15. - 19:22:20) *

Dave itt milyen kis fiatal. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.07. 16. - 05:23:23
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.07. 16. - 05:50:58
Létrehozva: #3911

devotee

Igen, már látom hogy ébren vagy!
Ja, kis telfölös szájú. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.07. 16. - 05:55:13
Létrehozva: #3912

devotee

Idézet (Trixx @ 2010.07. 16. - 06:50:58) *
Igen, már látom hogy ébren vagy!
Ja, kis telfölös szájú. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Ment a ventillátor az iccaka és nyilván most jobban aludtam.Aztán mikor elment az emberpajti melóba utána nem aludtam vissza. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.07. 16. - 06:08:28
Létrehozva: #3913

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.07. 16. - 06:55:13) *
Ment a ventillátor az iccaka és nyilván most jobban aludtam.Aztán mikor elment az emberpajti melóba utána nem aludtam vissza. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Nálunk is ment. Anélkül ki sem bírnánk. Mondjuk én csak-csak de Zoli hőgutát kapna.
Ti ugye kertes házban laktok?
Nálam is szokott úgy lenni, hogy ha reggel felébresz az ember (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) akkor már nem tudok visszaaludni.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.07. 16. - 06:52:39
Létrehozva: #3914

devotee

Na jó reggelt.

Egyszerűen képtelen vagyok aludni....éjszaka 2-negyed 3 fele tudtam csak elaludni, ennek a vihar is az oka, mert villámlott, dörgött, zuhogott rendesen, túl nagy volt a zaj, meg hát a cipő nem hagy nyugodni xD xD

Trixx nagyon tetszik a szandid, elfogadnék egy olyat is....(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Ja igen, a fél körmömet le is szedték az ujjamról, aztán kivették a fadarabot. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Ellopták a biciklidet???? na az f*a....rohadjon le az ilyenek keze..
én meg tegnap hallom a Reflektorban, hogy megrongálták Michael Jackson sírját...úúúú hát olyat káromkodtam magamba.....

(IMG:http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/hs039.ash2/35326_138396556189693_100000580478011_285607_1263548_n.jpg)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.07. 16. - 06:59:39
Létrehozva: #3915

devotee

Szia Mode!
Jáááááááj anyám leszedték a körmödet??? Huh, nem birom az ilyet. (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif)
Igen képzeld, a ház elől. Most vehetek újat. Rohadékok.
Jaj, én is nagyon szeretem ezt a szandit, olyan nőies, kis csini. Egy évet vártam rá. Tavaly még nagyon drága volt.

Bakker ki az a rohadt szemét állat aki ilyet csinál???? Mit ártott neki Janckson? Fú pipa vagyok én is.

Remélem Martin engem hív! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.07. 16. - 07:07:02
Létrehozva: #3916

devotee

Idézet (Trixx @ 2010.07. 16. - 07:08:28) *
Nálunk is ment. Anélkül ki sem bírnánk. Mondjuk én csak-csak de Zoli hőgutát kapna.
Ti ugye kertes házban laktok?
Nálam is szokott úgy lenni, hogy ha reggel felébresz az ember (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) akkor már nem tudok visszaaludni.

igen Trixx kertes házban lakunk. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.07. 16. - 07:07:17
Létrehozva: #3917

devotee

Aha, kaptam érzéstelenítőt, aztán levágták (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Azért az durva, ha a ház elől....vegyen magának biciklit akinek kell...persze egyszerűbb ellopni, de ha már lop, viselje a következményeit is. Ha lesz olyan.

Hát nem tudom, ki volt az az állat, de egyszer kerülne a szemem elé, haja nem maradna az biztos, meg keze sem....

Hát persze, hogy téged (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nem csörög a telefon? XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.07. 16. - 07:10:38
Létrehozva: #3918

devotee

Idézet (Mode93 @ 2010.07. 16. - 07:52:39) *
Na jó reggelt.

Egyszerűen képtelen vagyok aludni....éjszaka 2-negyed 3 fele tudtam csak elaludni, ennek a vihar is az oka, mert villámlott, dörgött, zuhogott rendesen, túl nagy volt a zaj, meg hát a cipő nem hagy nyugodni xD xD

Trixx nagyon tetszik a szandid, elfogadnék egy olyat is....(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Ja igen, a fél körmömet le is szedték az ujjamról, aztán kivették a fadarabot. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Ellopták a biciklidet???? na az f*a....rohadjon le az ilyenek keze..
én meg tegnap hallom a Reflektorban, hogy megrongálták Michael Jackson sírját...úúúú hát olyat káromkodtam magamba.....

(IMG:http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/hs039.ash2/35326_138396556189693_100000580478011_285607_1263548_n.jpg)

Szeva Mode.

Vihar volt nálatok? (IMG:style_emoticons/default/blink.gif)

Azt én is hallottam,hogy megrongálták Michael sírját.....egyből te juttál az eszembe.....ki ilyen szemét mocsok,hogy ezt merte tenni......legocsmányabb dolognak tartom amikor egy halott ember sírját meggyalázzák vagy megrongálják. (IMG:style_emoticons/default/angry.gif)

Idézet (Mode93 @ 2010.07. 16. - 08:07:17) *
Aha, kaptam érzéstelenítőt, aztán levágták (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Azért az durva, ha a ház elől....vegyen magának biciklit akinek kell...persze egyszerűbb ellopni, de ha már lop, viselje a következményeit is. Ha lesz olyan.

Hát nem tudom, ki volt az az állat, de egyszer kerülne a szemem elé, haja nem maradna az biztos, meg keze sem....

Hát persze, hogy téged (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nem csörög a telefon? XD

Uh körömleszedés....rémtörténetnek is beillik.... (IMG:style_emoticons/default/blink.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.07. 16. - 07:16:51
Létrehozva: #3919

devotee

Rémtörténet (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Vannak még ilyen történeteim (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Bizony vihar volt nálunk. Volt egy akkora dörgés, úgy megijedtem (IMG:style_emoticons/default/blink.gif)

Hát akárki is volt, remélem föltekeredik egy fára, vagy elüti egy autó, akármi...

A hozzászólást -Mode93- szerkesztette a következő időpontban: 2010.07. 16. - 07:18:29
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.07. 16. - 07:19:27
Létrehozva: #3920

devotee

Mode akkor ha vannak még ilyen történeteid akkor az arra enged következtetni,hogy "jó" kislány voltál.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

nem értem mire jó az valakinek ,hogy megrongál egy sírt... (IMG:style_emoticons/default/angry.gif)

Megijedtél és Alan karjaiba ugrottál.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.07. 16. - 07:20:25
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

535 Oldal V  « < 194 195 196 197 198 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
6 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (6 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: