![]() ![]() |
2010.07. 16. - 07:22:16
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Igen (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Többsége azért baleset, de nem voltam egy szent sosem..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát nem tudom, gondolom ezzel úgy érezte, hogy menő. Hát k*vára menő, mit ne mondjak.... |
|
|
|
2010.07. 16. - 07:25:15
Létrehozva:
|
|
|
Komolyan mondom ezt a netet most már felrugdosom.... (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) szarakodik nekem....
Hát nem menő ha valaki sírt gyaláz.....tisztelni kell a halott embereket.... |
|
|
|
2010.07. 16. - 07:31:40
Létrehozva:
|
|
|
Ne bántsd a netet (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Mit esztek ebédre? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehe, még csak fél 9, de nem baj...(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Hát nem bizony. Képek |
|
|
|
2010.07. 16. - 07:33:11
Létrehozva:
|
|
|
De bántom.....tegnap szidtam de rendesen.... (IMG:style_emoticons/default/dry.gif)
Ebéd a tegnapról maradt tészta és van töltött paprika amit a szomszéd asszony adott......bedöglött a hűtője és átadta a kaját aztán tegnap mondta,hogy együk meg.....szóval ma úri asszony vagyok és nem főzök... ráérek ezért benézek Dave-hez a stúdióba mit művel..... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.07. 16. - 07:33:41 |
|
|
|
2010.07. 16. - 07:35:33
Létrehozva:
|
|
|
Ne bántsd mert akkor makacs lesz és csak azért sem fog jó lenni (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Mamám is töltött paprikát csinált a héten (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De én nem szeretem, illetve a paprikát azt nem eszem meg, ezért nekem krumplit csinált mellé. Én ma túrós tésztát adok az uramnak. Hahaaaaa, csak nehogy munka helyett mást csináljon Apuci (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.07. 16. - 07:38:13
Létrehozva:
|
|
|
Hm...jó képek....köszi...az egyiket ismertem belőlük.....most már tudom mikor készült (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Ne bántsd mert akkor makacs lesz és csak azért sem fog jó lenni (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Mamám is töltött paprikát csinált a héten (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De én nem szeretem, illetve a paprikát azt nem eszem meg, ezért nekem krumplit csinált mellé. Én ma túrós tésztát adok az uramnak. Hahaaaaa, csak nehogy munka helyett mást csináljon Apuci (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Arra gondolsz,hogy éppen mással izél munka helyett a stúdióba? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A paprikát a férjem sem eszi meg. Jól van nem bántom.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Túrós tészta az is jó. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.07. 16. - 07:42:51
Létrehozva:
|
|
|
Igen én is csak az egyiket (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Igen, arra gondolok...(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) fúúúúúúújj (IMG:http://img205.imageshack.us/img205/6131/teresaap6.jpg) |
|
|
|
2010.07. 16. - 07:43:16
Létrehozva:
|
|
|
Köszi már......szóval szerinted apád félrelép......meg is mondom neki mit feltételeztél róla. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Kül ha úgy van akkor kiherélem.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Kik ezek a képen? (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.07. 16. - 07:43:59 |
|
|
|
2010.07. 16. - 08:05:17
Létrehozva:
|
|
|
Jajj ez a Facebook megint olyan szar....
(IMG:http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs194.snc4/38024_135271553172047_100000676084939_226562_635815_n.jpg) Na most egy kicsit elmegyek, mert még mindig pizsamában vagyok, semmit sem csináltam még. Meg gyorsan kitakarítok (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Bár az ráérne holnapig is, de valamivel el kell foglalnom magam, hogy ne folyton azon a cipőn járjon az agyam. Később még benézek, addig páá |
|
|
|
2010.07. 16. - 08:28:07
Létrehozva:
|
|
|
Jó reggelt! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Micsoda sztorik... laza... A sírgyalázóra csak annyit... Isten nem ver bottal... |
|
|
|
2010.07. 16. - 08:51:38
Létrehozva:
|
|
|
Jó reggelt! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Micsoda sztorik... laza... A sírgyalázóra csak annyit... Isten nem ver bottal... Szia Neo. Mi a laza sztori? (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ja Isten nem ver bottal...csak furkóssal..... A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.07. 16. - 09:05:07 |
|
|
|
2010.07. 16. - 08:57:43
Létrehozva:
|
|
|
Jennifer?? XD Nem ismerem fel, komolyan mondom XD (IMG:http://img704.imageshack.us/img704/9417/94344345.jpg) Én rád gondoltam XDDDDDDDDDDDDDDD És nem herélheted ki (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na most meg Tears for Fears feldolgozás megy a tv-ben...hát bekakálok, újat nem tudnak?.... Az ott a képen Theresa Vica (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) XD ] Szerintem Jen van a képen.Öcsém szeretnék én ilyen alakot két gyerek megszülése után....nem ilyen tehénnek lenni mint amilyen vagyok. na-na Mode most nehogy azt mondd már,hogy rám gondoltál a félrelépésnél......olvass csak vissza....azt mondtad nehogy apád mást csináljon munka helyett a stúdióba...mire én arra gondolsz,hogy félre izél...mire te igen...szóval apádról beszéltünk nem rólam...tehát ne tessék kifordítani a dolgot..... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) csak akkor bántom a heréit ha rajta kapom a stúdióban valami bigével..... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ja,hogy Terike van a képen......nem ismertem meg hirtelen.... (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) |
|
|
|
2010.07. 16. - 09:04:14
Létrehozva:
|
|
|
Niki amit a pü-ben írtál arra reagálok.Igen minden rendben. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.07. 16. - 10:14:38
Létrehozva:
|
|
|
Moooode most nézem a pasid egy 82'-es felvételről..... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.07. 16. - 10:14:39
Létrehozva:
|
|
|
Vica, arra gondoltam, hogy te bemész a stúdióba, és akkor mást csináljon, miután te bementél..érted? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Jajj dehogy vagy tehén... De akkor sem bánthatod a heréit (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nem engedem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.07. 16. - 10:16:59
Létrehozva:
|
|
|
Vica, arra gondoltam, hogy te bemész a stúdióba, és akkor mást csináljon, miután te bementél..érted? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jajj dehogy vagy tehén... De akkor sem bánthatod a heréit (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nem engedem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) áhá értem már...szóval együtt csinálunk mást..... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jó akkor Helénke a tehénke vagyok..... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jól van nem bántom mert....voltam nála és éppen elméllyülten dolgozott szóval nem volt csajjal..... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.07. 16. - 10:22:49
Létrehozva:
|
|
|
Igen (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) úgy gondoltam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Jajjj Vica ne csináld már (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Óóóó helyes, dolgozzon csak a jó zenéken, hogy lehessen mit hallgatni (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Az én uram most nincs itthon, de azt mondta, fél 12 körül jön haza kajálni. Szervezkedik. |
|
|
|
2010.07. 16. - 10:23:24
Létrehozva:
|
|
|
Akkor most már tiszta nekem.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Az a baj,hogy szeretek enni és látszik is rajtam..... (IMG:style_emoticons/default/dry.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Még mindig nézem a pasid.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.07. 16. - 10:25:37
Létrehozva:
|
|
|
Nézed a pasim? Hol? XD
Én is szeretek enni, imádok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De rajtam annyira nem látszik meg, vagy csak nem tűnik fel annyira. Anyám szerint híztam, de érdepeche mode-on minden ruhám jó rám ami tavaly is jó volt. kivéve 2 ilyen nyakba akasztós fölsőt, abba egy kicsit gömbölyű vagyok. |
|
|
|
![]() ![]() |