![]() ![]() |
2010.07. 16. - 12:29:10
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Oké pááááááááá. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Szuuuurkkk.... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.07. 16. - 14:20:54
Létrehozva:
|
|
|
MEGVAN A CIPŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐ (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
Este mesélek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.07. 16. - 14:40:38
Létrehozva:
|
|
|
MEGVAN A CIPŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐ (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Este mesélek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hurrrrrrrrrrrrrrááááááááááááá! Akkor legy egy kis móka estére, úgy olvastam. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Vicus: mekkora szöveg, nem csipázom. Áááááááááá és még csak három éves. De cukor! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
|
2010.07. 16. - 15:33:10
Létrehozva:
|
|
|
MEGVAN A CIPŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐ (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Este mesélek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szupeeeer. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hurrrrrrrrrrrrrrááááááááááááá! Akkor legy egy kis móka estére, úgy olvastam. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Vicus: mekkora szöveg, nem csipázom. Áááááááááá és még csak három éves. De cukor! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) hehe a töltött paprikára mondta.....vagyis a paprika részére.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) most hallottam ezt a nem csipázom kifejezést tőle először.Honnan szedte? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.07. 16. - 18:26:58
Létrehozva:
|
|
|
Na jó estét (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Lefényképeztem a gyönyörűségemet, de majd holnap, amikor lesz normális fény is a szobában, csinálok normálisabbat is. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Hurrrrrrrrrrrrrrááááááááááááá! Akkor legy egy kis móka estére, úgy olvastam. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Vicus: mekkora szöveg, nem csipázom. Áááááááááá és még csak három éves. De cukor! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Bizony-bizony, már mondtam Alannek, hogy estére meglepetésem lesz neki (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Íme. Még egy És felülről. De majd holnap a fényképezőgéppel tényleg csinálok normálisat
Csatolt állományok
K__p043.jpg ( 342.75K )
Letöltések száma: 5
K__p045.jpg ( 335.49K )
Letöltések száma: 4
K__p044.jpg ( 369.38K )
Letöltések száma: 4 |
|
|
|
2010.07. 16. - 18:32:41
Létrehozva:
|
|
|
Na jó estét (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Lefényképeztem a gyönyörűségemet, de majd holnap, amikor lesz normális fény is a szobában, csinálok normálisabbat is. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Bizony-bizony, már mondtam Alannek, hogy estére meglepetésem lesz neki (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Íme. Még egy És felülről. De majd holnap a fényképezőgéppel tényleg csinálok normálisat hellóóóó Hugi csini a topánkád. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.07. 16. - 18:36:59
Létrehozva:
|
|
|
Szia (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Topánka hehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.07. 16. - 18:39:36
Létrehozva:
|
|
|
na hát akkor csini topánka mellé egy csini fehérnemű ami fekete (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) és mehet a tánci a pasid előtt.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.07. 16. - 18:45:21
Létrehozva:
|
|
|
Videó!
..ezen milyen jól néz ki Alan (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) na hát akkor csini topánka mellé egy csini fehérnemű ami fekete (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) és mehet a tánci a pasid előtt.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na mi van, újabban a pasim? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Topánka XD XD bizony...ma este.........(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ja, nem is mondtam, hogy 2 db 38-as volt a cipőből, sőt, volt 36-os és 37-es is. 37-es meg 38-as azokat próbáltam. 37-es a bokámat fogta jobban, viszont talpra kicsi volt, 38-as meg fordítva. Aztán mondom 38-asat hozok, mert arra lehet lyukat vágni, de a 37-eset nem lehet hosszabbítani (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) A hozzászólást -Mode93- szerkesztette a következő időpontban: 2010.07. 16. - 18:45:43 |
|
|
|
2010.07. 16. - 18:46:47
Létrehozva:
|
|
|
hát nem csak Alan néz ki jól hanem apád is.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.07. 16. - 18:50:11
Létrehozva:
|
|
|
Hát nem mondtam, hogy Ő nem néz ki jól XD hehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Hejj, holnap meg dM buli (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Megint szétugrálom magam xD |
|
|
|
2010.07. 16. - 18:56:54
Létrehozva:
|
|
|
Videó! ..ezen milyen jól néz ki Alan (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Na mi van, újabban a pasim? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Topánka XD XD bizony...ma este.........(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ja, nem is mondtam, hogy 2 db 38-as volt a cipőből, sőt, volt 36-os és 37-es is. 37-es meg 38-as azokat próbáltam. 37-es a bokámat fogta jobban, viszont talpra kicsi volt, 38-as meg fordítva. Aztán mondom 38-asat hozok, mert arra lehet lyukat vágni, de a 37-eset nem lehet hosszabbítani (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Óó bocsánatot kérek szépen akkor a hites férjed. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én meg azt nem mondtam,hogy kiderítettem az volt a dal amit délután mondtál. Hát nem mondtam, hogy Ő nem néz ki jól XD hehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hejj, holnap meg dM buli (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Megint szétugrálom magam xD Én meg kirándulni megyek. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehe néztem egy másik lemezt délután és mikor ott is többet mutatták Alant röhögtem magamban,hogy ha ezt Mode látná.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.07. 16. - 18:57:09
Létrehozva:
|
|
|
Kirándulni? Király (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Mondhatod, hogy pasim, csak furcsa (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ugye, gondoltam, 82-ben mindig játszották |
|
|
|
2010.07. 16. - 18:57:49
Létrehozva:
|
|
|
Mode szuper a szandid. Szép, szexis, nőies és nagyon szépen áll a lábadon.
Elfogadnám én is. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Alan meg lesz őrülve, ha ebben meglát. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.07. 16. - 18:57:53
Létrehozva:
|
|
|
heheheee, majd holnap kikészülök a sok Alan láttán XD Kikészítem A Dj-t is XD
|
|
|
|
2010.07. 16. - 19:01:55
Létrehozva:
|
|
|
hehe előszedtem a Broken frame albumot és két dal nem jött be annyira többi igen.Azt hiszem a kedvenc a The sun and the rainfall lett.....tetsz.... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Kirándulni? Király (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mondhatod, hogy pasim, csak furcsa (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ugye, gondoltam, 82-ben mindig játszották igen a Mátrába... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Az is jó kis dal.....amit mondtál a Nothing to fear (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mode szuper a szandid. Szép, szexis, nőies és nagyon szépen áll a lábadon. Elfogadnám én is. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Alan meg lesz őrülve, ha ebben meglát. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Trixx szia. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Én ritkán használok csini nőies cipőt....inkább a kényelmesre szavazok.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.07. 16. - 19:02:21
Létrehozva:
|
|
|
Jó neked, én itthon fogok ülni egész nap, fényképezni, meg takarítani fogok, aztán majd csak éjszaka fogok élni xD
|
|
|
|
2010.07. 16. - 19:03:44
Létrehozva:
|
|
|
kíváncsi leszek ma az évadzáró Barátok részre..... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) a tegnapi résznek érdekes vége lett.....
Jó neked, én itthon fogok ülni egész nap, fényképezni, meg takarítani fogok, aztán majd csak éjszaka fogok élni xD akkor holnap sajna nem nagyon találkozunk itt.....na majd vasárnap bepótoljuk.....majd én is csinálok képeket (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.07. 16. - 19:05:39
Létrehozva:
|
|
|
Mode szuper a szandid. Szép, szexis, nőies és nagyon szépen áll a lábadon. Elfogadnám én is. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Alan meg lesz őrülve, ha ebben meglát. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Remélem is, hogy neki is tetszeni fog (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ha nem, akkor lépek rá a pöcsére...(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) kíváncsi leszek ma az évadzáró Barátok részre..... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) a tegnapi résznek érdekes vége lett..... akkor holnap sajna nem nagyon találkozunk itt.....na majd vasárnap bepótoljuk.....majd én is csinálok képeket (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ja, én is. Zsoltika biztos szétveri a Gézát. helyes, megérdemli. Nem baj, bizony, majd vasárnap bepótoljuk (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Annyira feljövök, hogy a szandálról a jobb képeket berakjam, meg néhány Nox ereklyét mutatok, aztán majd vasárnap a többit. |
|
|
|
2010.07. 16. - 19:08:35
Létrehozva:
|
|
|
nana nem engedem,hogy bántsd a sógi pöcsét... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
hehe hát lehet lesz bunyó majd a Barátokban..... Jól van majd holnap este megnézem mit raksz be napközben.Csend lesz a fórumon senki nem lesz fent este....Neo is te is buliztok.....Fru nyaral.... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Niki nem tudom....Trixx is bulizik a lányokkal.... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.07. 16. - 19:09:13 |
|
|
|
![]() ![]() |