![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Létrehozva:
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Uh Dave milyen szexi abban a fekete atlétába. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Letépnéd róla mi? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Inkább csak leszedném...de előtte gyönyörködnék benne ahogy rajta van. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Igaz itt oldalt áll a férjed úgyhogy peched van nem tudod nézni a dudort szemből.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Közben fél szemmel nézem Angelina Jolie-t a televízsönbe... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mode eltüntél enyelegni a férjeddel? (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Csatolt állományok
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
televízsön XD
Jajj ezt szeretem ezt a képet mer jó kis segge van XDDDD Itt vagyok csak lefagyott a rohadt Firefox... Viszont lassan megyek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Na jól van én lelépek mert reggel korán kelés van.Viszem a minírozott Módert a bölcsibe.Még két hetet jár aztán itthon lesz velem két hónapot.Azt hiszem megesszük egymást...folyton veszekszünk.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Jó éjt Mode.Hancúrozzatok Alan-el. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) televízsön XD Jajj ezt szeretem ezt a képet mer jó kis segge van XDDDD Itt vagyok csak lefagyott a rohadt Firefox... Viszont lassan megyek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jaaaa lefagyott....az nem jó. Én is megyek már el is köszöntem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Fogunk is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) heheeee most jön az Alan virsli (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Jó éjszakát nektek is (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) nekem még 2 nap..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
jaj, le.. hülye ebuddy miatt szerintem...
Hát mert jó kerek XDDD Páááá XD |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Fogunk is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) heheeee most jön az Alan virsli (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jó éjszakát nektek is (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) nekem még 2 nap..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A bőrös virsli (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
A bőrös virsli (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hahahaa xD Nikiiii (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) na csak egy picit jöttem fel, hogy elújságolhassam, mi volt ma a filmben amit néztünk. Valami hülye környezetvédelmi akármicsoda volt, félig aludtam, meg sajtkukac volt a valogamba, már mentem volna haza... de most itthon vagyok. És nagyba nézem a filmet, mire kiírják egy hapsi nevét: Alan ...na mondom jóóóólvaaaan XDD után fél órával meg megszólal a filmben a Just Can't get enough. úúúú úgy elkezdett dobogni a szívem, remegtem, minden bajom volt. Meg az o.társam, aki szereti, szólt nekem, aztán mosolyogtunk egymásra XDD jajj de jó volt XD |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
hahahaa xD Nikiiii (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) na csak egy picit jöttem fel, hogy elújságolhassam, mi volt ma a filmben amit néztünk. Valami hülye környezetvédelmi akármicsoda volt, félig aludtam, meg sajtkukac volt a valogamba, már mentem volna haza... de most itthon vagyok. És nagyba nézem a filmet, mire kiírják egy hapsi nevét: Alan ...na mondom jóóóólvaaaan XDD után fél órával meg megszólal a filmben a Just Can't get enough. úúúú úgy elkezdett dobogni a szívem, remegtem, minden bajom volt. Meg az o.társam, aki szereti, szólt nekem, aztán mosolyogtunk egymásra XDD jajj de jó volt XD Szia Mode. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehe mondtam én ,hogy mindenfelé kísért téged Alan neve és a DM zenéje. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Hajjjajjj de jót aludtam. xD
Mot meg epret zabálok. Finom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát igen, mindenhol kísért. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
(IMG:http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs553.snc3/30283_113058175396673_100000774727656_82370_5023375_n.jpg)
(IMG:http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs563.snc3/30752_116047481763962_100000761317665_90331_1709636_n.jpg) hülyeee XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD (IMG:http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs298.snc3/28552_118989481469762_100000761317665_99369_4881888_n.jpg) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Hűűű vannak ám olyan képek amik nekem nincsenek meg.Köszi Mode. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Legelső képen azt néztem,hogy olyan mintha hullaházban lennének lefotózva.Csempés háttér és valami fémasztalra támaszkodnak....az előbb említett helyen vannak ilyenek. |
|
|
![]() ![]() |