![]() ![]() |
2010.07. 16. - 19:09:36
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Trixx szia. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Én ritkán használok csini nőies cipőt....inkább a kényelmesre szavazok.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hehehee, én is általában (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De imádom a nőies cuccokat, csak hát eddig nem nagyon vehettem fel |
|
|
|
2010.07. 16. - 19:11:01
Létrehozva:
|
|
|
Nőies cucc pl szoknya?Hát én azt annyira nem csípem....sosem szerettem a szoknyát.....nadrágos típus vagyok.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.07. 16. - 19:12:15
Létrehozva:
|
|
|
nana nem engedem,hogy bántsd a sógi pöcsét... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehe hát lehet lesz bunyó majd a Barátokban..... Jól van majd holnap este megnézem mit raksz be napközben.Csend lesz a fórumon senki nem lesz fent este....Neo is te is buliztok.....Fru nyaral.... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Niki nem tudom....Trixx is bulizik a lányokkal.... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Fruzsi ma írt nekem üzenetet, a postai címemet kérte, nem tudom mire készül XD Nem engeded?? Hát?? ott állsz majd mellettünk? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Neo...úristen, megy a Diesel-be.... jajj... van itt Szhelyen egy olyan, hogy Anita Presszó, oda ültünk be április 16-án, amikor a dJ-t, Attilát vártuk....akárhányszor elmegyek mellette, összeszorul a szívem, mert mindig eszembe jut, hogy bizony ott ültünk mielőtt életem legszebb estéje megtörtént. Nőies cucc pl szoknya?Hát én azt annyira nem csípem....sosem szerettem a szoknyát.....nadrágos típus vagyok.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én szeretem a szoknyát, idén különösen szoknya mániás vagyok. nem rossz , kicsit szellőzik a dolog. A hozzászólást -Mode93- szerkesztette a következő időpontban: 2010.07. 16. - 19:13:10 |
|
|
|
2010.07. 16. - 19:15:16
Létrehozva:
|
|
|
Fru nekem is írt ugyanazt mint neked. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Majd kiderül miért kérte....
Hát nézd te is ezt írtad nekem délelőtt,hogy nem engeded Dave-et bántani.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) majd ha a sógi panaszkodik,hogy bántottad lesz ne mulass hugi.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Akkor abban különbözünk te szereted a szoknyát én meg nem.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.07. 16. - 19:18:41
Létrehozva:
|
|
|
Persze-persze (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na ez tök jó, megvédjük egymás férjét, nem a sajátjainkat xD
Biztos képeslapot akar küldeni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Anyám sem szereti, neki rosszul is áll (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.07. 16. - 19:21:43
Létrehozva:
|
|
|
hehe..... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Én is arra gondoltam,hogy képeslapot fog küldeni.....a kis aranyos.... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hát ha már szoknya akkor inkább hosszú bokáig érőt veszek fel.... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.07. 16. - 19:26:47
Létrehozva:
|
|
|
Hát igen, az sem rossz, nekem is van nem egy bokáig érő. De a minit jobban szeretem, az valahogy...jobb XD csinosabb, vagy fene sem tudja. Az a baj, nincs túl sok belőle..
Na, szerintem én megyek, nagyon büdös vagyok, meg kell fürödni. xD Legyetek jók, aztán ha mást nem, vasárnap beszélünk. Pápá Vica kellemes kirándulást (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A hozzászólást -Mode93- szerkesztette a következő időpontban: 2010.07. 16. - 19:24:50 |
|
|
|
2010.07. 16. - 19:27:01
Létrehozva:
|
|
|
Mini szoknyát még boldogult leánykoromban én is felvettem ha mentem diszkóba de mostanában már nem.Vén tyúk vagyok már hozzá.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Köszi Mode.Ha nem talákoznánk akkor jó bulit neked és érezd jól magad. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Neo neked is jó bulit holnap. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Pááááááááá jó éjt mindenkinek.Találkozunk vasárnap. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.07. 16. - 19:28:44 |
|
|
|
2010.07. 16. - 19:45:44
Létrehozva:
|
|
|
De prörögtök csajok, nem tudlak követni benneteket a készülődés közepette. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Sok puszi nektek a hétvégére. Vasárnap este jelentkezem. |
|
|
|
2010.07. 16. - 21:36:06
Létrehozva:
|
|
|
Jó éjt mindenkinek! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
HOLNAP BULIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.07. 17. - 07:55:20
Létrehozva:
|
|
|
Jó reggelt mindenkinek! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
BULITIME!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.07. 17. - 11:22:53
Létrehozva:
|
|
|
Jó napot xD
Öcsém, hát nem beköszöntött kramcsák néni??? francba...na nem baj, múltkor is úgy ugráltam végig, akkor már a végén volt, most meg az elején, az első nap még nem túl vészes. Ja, Alannek tetszett a cipő...(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehheee... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.07. 17. - 12:12:15
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.07. 17. - 17:11:25
Létrehozva:
|
|
|
Helló mindenki.
Megjöttem..... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Totál lepirultak a vállaim...jó vörösek..... Öcsém soha többet hosszú kocsiút forróságban.....szenvedtem tőle,szakadt rólam a víz,ittam rengeteget meg elgémberedtek a lábaim.Azt hittem sosem érünk oda,nagyon ki akartam szállni......De viszont azért megérte mert láttam szép hegyvidéki tájat.Igaz alföldi ember létemre mikor fölértünk szédelegtem a tartósított hegyilevegőtől (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) és a fülem is néha eldugult.Szóval mint mondottam volt a táj szép volt de azért alig vártam,hogy hazaérjek.Igaz a mondás mindenütt jó de legjobb otthon.Rögtön bele is csobbantam a medencébe lehűlni. Csináltunk pár képet majd lehet facebook-ra felrittyentem. Jó napot xD Öcsém, hát nem beköszöntött kramcsák néni??? francba...na nem baj, múltkor is úgy ugráltam végig, akkor már a végén volt, most meg az elején, az első nap még nem túl vészes. Ja, Alannek tetszett a cipő...(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehheee... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Megérkezett a vénasszony? (IMG:style_emoticons/default/dry.gif) Soha jobbkor mi? Azért jó bulizást. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jó reggelt mindenkinek! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) BULITIME!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Neked is jó bulit. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Trixi te is érezd jól magad. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Cupp mindenkinek. |
|
|
|
2010.07. 17. - 17:20:52
Létrehozva:
|
|
|
Na mivel egyedül vagyok itt ezért hát nincs más hátra mint,hogy elköszönjek.
Pááááá és holnap várom a beszámolókat,hogy milyen jót buliztatok. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.07. 17. - 18:48:12
Létrehozva:
|
|
|
Jó estét, csak benézek, 10 perc múlva indulok készülődni.
Vica, megértem, hogy rosszul érezted magad, ma nekem is nagyon melegem van, pedig nem szokott nagyon zavarni a túl nagy meleg, viszont most kicsit szar.... de szerencsére éjszaka lesz klíma. Hát bizony, soha jobbkor Kramcsák néni, de szerencsére szinte még semmi sem jön. Na pápá (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.07. 18. - 06:49:21
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.07. 18. - 15:38:21
Létrehozva:
|
|
|
Jó napot kívánok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Akkora de akkora buli volt és annyira jó (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) 2 hapsival elvoltam, ismerem őket már előző bulikról is, de ma hárman bandáztunk, annyira jó volt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Locsogott rólunk a víz, ők néha leültek pihenni, hát én meg sem álltam XD xD Arra emlékszem, hogy már a 3. számot ugráltam végig megállás nélkül, mire kérdezi egyikük, hogy "Bírod még?". Mondom hogyne XD XD A vége felé nem voltak már túl sokan, és mindenki ült meg nézte a kivetítőt én meg még mindig le-föl ugráltam megállás nélkül, meg követtem a Mester Dave mozdulatait (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Aztán volt Somebody, akkor az egyik hapsival táncoltam, és rajtunk kívül még volt 2 pár akik táncoltak. Aztán utána még 1-2 csaj vollt a parketten akik lassan mozogtak össze-vissza én meg továbbra is ugráltam meg énekeltem, ááá eszméletlen volt XDDDDD Ez a 2 pasas...ők testvérek egyébként, és rendszeresen ott vannak. rendesek voltak, vettek nekem 3 kólát, és egy csomószor koccintottunk a bulira (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jajj nagyon jó volt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A nyakam, hátam, fejem, mindenem csurom víz volt, csak törölgettem magamat de annyira nem érdekelt, csak táncoltam XD Aztán 4 óra előtt 10 perccel Bonanza szólt, úgyhogy ledobtam magam, de úgy mosolyogtam hogy csak na. Aztán láttam egy másik törzsvendég meg mosolyogva néz rám XD heheheeeeee XD Ja persze és megint volt Alan és Mode közös fényképe nézegetés is XD XD Meg ájulgatás Alan látványától XD Meg Alan nevének kiabálása XD A hozzászólást -Mode93- szerkesztette a következő időpontban: 2010.07. 18. - 15:41:48 |
|
|
|
2010.07. 18. - 15:51:03
Létrehozva:
|
|
|
Halihó! Sikeresen hazatértem tegnap Horvátországból.
Örülök Bettike, hogy jól érezted magad! Látom, spekuláltatok vajon mire kellett a címetek. Nos igen, képeslapot akarok nektek küldeni bár már hazajöttem Rovinjból:) Nagyon jó képeket teszegettetek be és látom, zajlott az élet nélkülem is, alig győztem visszaolvasni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.07. 18. - 15:53:40
Létrehozva:
|
|
|
Szia Fruzsi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
És jó volt a nyaralás? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Persze, zajlott bizony (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |