![]() ![]() |
2010.07. 18. - 18:17:45
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Két cigány beszélget. Mondja az egyik.
- Te more, vettem egy Dévót. (értsd: kocsi, Daewoo) - Aztán milyet?- kérdi a másik. - Hát amelyik a szomszédé vót! |
|
|
|
2010.07. 18. - 18:18:24
Létrehozva:
|
|
|
ÁÁ nagyon jó volt! Lebarnultam alaposan, anya olyan barna, mint egy cigány asszony (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A tenger tök langyos volt, jót úszkáltam a kis mintás bikinimben (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A strandon ettünk nagyon finom pizzát 3 alkalommal is. A kikötőben sétálva láttam kék ingben egy pasast, aki tökre úgy nézett ki, mint Andy Fletcher, csak barna volt a haja és nem vörös (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Meg hajókáztam, kirándultam sokfelé. Csütörtökön egész nap strandoltam, délben amikor dög meleg volt, ficket írtam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A város amúgy nagyon szép, csak baromi drága. Amint úsztam a tengerben, úszott előttem egy jó hapsi, a vízben úszószemcsimmel először csak a seggét láttam, csak későb az arcát, egy darabig úsztam is utána de nem mentem végig utána mert nagyon bement, nem akartam h anya bepánikoljon h nagyon beúszok egy pasi miatt a tengerbe. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Sziklás volt a part, meg is ütöttem egy sziklába és lett egy kék zöld folt rajtam kapásból a black and blue again ugrott be (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Sokat gondoltam ám rátok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A szállásunk jó helyen volt de légkondi meg redőny nuku így rohadt meleg volt esténként, alig tudtam aludni. Átlagban olyan 35 fok volt nappal, fák nuku, csak cserjék így alig volt árnyék, izzadtam rendesen. Fru felröhögtem a pasi fenék nézős részen. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.07. 18. - 18:19:20
Létrehozva:
|
|
|
hehehee Fruzsi XD
Vica: Hát amit én utoljára láttam Jimmy-ről...nagyon máshogy nézett ki xD Óóóó pihen..(IMG:style_emoticons/default/wub.gif) 50 millió, sőt, annál is több pusszantást küldök neki (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) És ölelést is legalább annyit (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
|
2010.07. 18. - 18:21:00
Létrehozva:
|
|
|
Vica, hát ha egyszer jó segge volt a fickónak, naná hogy kukkerolom ha már ott úszik előttem! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A hozzászólást -DevotedViolator- girl- szerkesztette a következő időpontban: 2010.07. 18. - 18:24:06 |
|
|
|
2010.07. 18. - 18:21:40
Létrehozva:
|
|
|
http://www.croatie.com/rovinj03.jpg Ezt a képet sajnos nem én csináltam, de a város felülnézetből (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Egyébként összefoglalnád, hogy nagyjából mi volt, amíg nem voltam itthon? gyönyörűséges helyen nyaraltál Fru. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.07. 18. - 18:21:51
Létrehozva:
|
|
|
Hát azért Dávidunk seggénél jobb nincs, de még csak hasonló sem, én azt mondom XD
|
|
|
|
2010.07. 18. - 18:24:37
Létrehozva:
|
|
|
hehehee Fruzsi XD Vica: Hát amit én utoljára láttam Jimmy-ről...nagyon máshogy nézett ki xD Óóóó pihen..(IMG:style_emoticons/default/wub.gif) 50 millió, sőt, annál is több pusszantást küldök neki (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) És ölelést is legalább annyit (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Nyilván mert azóta változott a srác. Oké átadom neki. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A puszit meg majd eldöntöm hova adom neki. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
2010.07. 18. - 18:24:54
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.07. 18. - 18:26:50
Létrehozva:
|
|
|
Húúú.... Nyilván mert azóta változott a srác. Oké átadom neki. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A puszit meg majd eldöntöm hova adom neki. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Hehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.07. 18. - 18:27:15
Létrehozva:
|
|
|
Nyilván mert azóta változott a srác. Oké átadom neki. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A puszit meg majd eldöntöm hova adom neki. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Ja, tényleg, most esett le, hogy azon a képen Stella Rose is kisebb volt még neeem, nem a puszit az arcára add (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) az én puszimat legalább is..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Olyan Dévó hiányom lett, nem is értem (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) |
|
|
|
2010.07. 18. - 18:28:02
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.07. 18. - 18:29:34
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.07. 18. - 18:32:24
Létrehozva:
|
|
|
Amikor megkaptam a jegyet a márciusi bulira úgy fel voltam dobódva:) Mode: Nekem is hiányzott már ez a két lábon járó mágnes (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Úgy tűnik ma kárpótoltok az egy hétért (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.07. 18. - 18:33:27
Létrehozva:
|
|
|
Kár,hogy nem volt ott Mode.
Oké a puszidat az arcára adom. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A csókocskáimat meg máshova. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
2010.07. 18. - 18:35:06
Létrehozva:
|
|
|
Elhiszem Fruzsi, hogy örülsz. Én is örültem amikor Elmóra megvette Valics a jegyemet ...emlékszem, pont suliban voltam, szerencsére informatika órán kaptam Edótól az sms-t, aztán akkor ott sms-eztem XD
Kár bizony, de mondta is, hogy nem nagyon bírja a nagy meleget. Helyes-helyes (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.07. 18. - 18:39:20
Létrehozva:
|
|
|
Én se bírom. Képzeld el h 35 fokban mászkáltam a központban úgy, hogy egy fa se volt, ami árnyékolt volna. Amikor vettünk jegyet a hajóra anyáékkal, a jegyet áruló fickó anyának azt mondta, h mama (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.07. 18. - 18:42:43
Létrehozva:
|
|
|
Hát azért eléggé pusztulat meleg lehet ott árnyék nélkül, mert azért itt van árnyék, ott meg az sincs ..(IMG:style_emoticons/default/blink.gif)
mama XD |
|
|
|
2010.07. 18. - 18:54:26
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.07. 18. - 18:56:53
Létrehozva:
|
|
|
jóccakát.
|
|
|
|
2010.07. 18. - 19:03:31
Létrehozva:
|
|
|
Éccakát Mode. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Akkor én is mentem. Jó éjt mindenkinek. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Neo neked is. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |