![]() ![]() |
2010.07. 20. - 13:21:43
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aha, a képre emlékszem is, de nem tudom ki az a kisfiú xD Na mindegy
Aranyos ez a kislány, csak nem tudom, kire hasonlít XD A feje alakjában van valami Dave, de azon kívül..háát xD |
|
|
|
2010.07. 20. - 13:44:02
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.07. 20. - 13:58:55
Létrehozva:
|
|
|
Halllóóóóóóóóó!
Egy gyors ebéd, egy gyors hozzászólás... aztán kicsit pihizek, délután megyünk még parkettát venni, aztán holnap folytatom! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.07. 20. - 14:02:51
Létrehozva:
|
|
|
Szia Neo (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.07. 20. - 16:35:19
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.07. 20. - 17:07:04
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok! Bocs h tegnap nem voltam itt de Biharkeresztesen voltam keresztanyámnál, és későn értünk haza. Vica, köszönöm a Dave-es képet, ari vagy. Amikor este megláttam kajak az jutott eszembe h összeüthetne vmi fincsit vacsira, bár az is lehet, hogy őt enném meg vacsira, hehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Egyébként nem haragszom hogy nem vártál meg, anya olyan, hogyha beszabadul a gép elé nehéz kirángatni onnan és mindig a legrosszabbkor jut eszébe gép elé ülni.
|
|
|
|
2010.07. 20. - 17:12:33
Létrehozva:
|
|
|
Szia Fruzsi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.07. 20. - 17:22:31
Létrehozva:
|
|
|
Mostanság elég gyakran rámjön az ötperc, nemtom mi van velem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.07. 20. - 17:27:14
Létrehozva:
|
|
|
Rám is, de én tudom az okot XD
|
|
|
|
2010.07. 20. - 17:31:09
Létrehozva:
|
|
|
Elküldtem a képeslapot tegnap, remélem megkapod majd, ha nem beszoptam rendesen (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.07. 20. - 17:40:35
Létrehozva:
|
|
|
Hát majd kiderül (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.07. 20. - 17:51:02
Létrehozva:
|
|
|
Mert irányítószámot nem adtatok meg Vicával úgy kerestem ki (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.07. 20. - 17:56:17
Létrehozva:
|
|
|
Jaaaaaaaaaaaaaaaa XDDD
Bakker eszembe sem jutott az XD Miket találtál? XD |
|
|
|
2010.07. 20. - 18:12:54
Létrehozva:
|
|
|
Mert irányítószámot nem adtatok meg Vicával úgy kerestem ki (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Sziasztok hugik. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Úúúúúú bocs Fru az tényleg lemaradt. (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) |
|
|
|
2010.07. 20. - 18:15:48
Létrehozva:
|
|
|
Irányítószám nélkül nem viszi el a cuccost a pista, ezt nem tudtad, baby? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Egyébként meg bepötyögtem az irányítószám keresőbe, h Szombathely irányítószáma kell nékem és kidobta, hogy 9700. Szombathelyen nem hinném hogy olyan sok hasonló nevű egyén lenne, mint teXD A postán amikor a lapot feladtam, csekkolták is, de csak szóltak volna, ha vmi nem stimmel (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Szia nővérkém! Tartogatok számotokra egy jó kis képet, mindjárt mutatom is:D |
|
|
|
2010.07. 20. - 18:15:49
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok! Bocs h tegnap nem voltam itt de Biharkeresztesen voltam keresztanyámnál, és későn értünk haza. Vica, köszönöm a Dave-es képet, ari vagy. Amikor este megláttam kajak az jutott eszembe h összeüthetne vmi fincsit vacsira, bár az is lehet, hogy őt enném meg vacsira, hehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Egyébként nem haragszom hogy nem vártál meg, anya olyan, hogyha beszabadul a gép elé nehéz kirángatni onnan és mindig a legrosszabbkor jut eszébe gép elé ülni. Szívesen örülök,hogy tetszett a kép.Amikor megtaláltam a képeim között egyből gondoltam,hogy felrakom neked. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Oké örülök,hogy nem haragudtál meg.Ezért jó,hogy nálunk van egy rissz-rossz laptop aminvel rá tudok kapcsolódni a nagygép netjére ha a Géza tovább tartózkodik az asztali masinánál. |
|
|
|
2010.07. 20. - 18:15:55
Létrehozva:
|
|
|
Irányítószám nélkül nem viszi el a cuccost a pista, ezt nem tudtad, baby? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Egyébként meg bepötyögtem az irányítószám keresőbe, h Szombathely irányítószáma kell nékem és kidobta, hogy 9700. Szombathelyen nem hinném hogy olyan sok hasonló nevű egyén lenne, mint teXD A postán amikor a lapot feladtam, csekkolták is, de csak szóltak volna, ha vmi nem stimmel (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jól van na hát nem jutott eszembe xD De a nevemnek mi köze az irányítószámhoz? |
|
|
|
2010.07. 20. - 18:16:46
Létrehozva:
|
|
|
Irányítószám nélkül nem viszi el a cuccost a pista, ezt nem tudtad, baby? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Egyébként meg bepötyögtem az irányítószám keresőbe, h Szombathely irányítószáma kell nékem és kidobta, hogy 9700. Szombathelyen nem hinném hogy olyan sok hasonló nevű egyén lenne, mint teXD A postán amikor a lapot feladtam, csekkolták is, de csak szóltak volna, ha vmi nem stimmel (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szia nővérkém! Tartogatok számotokra egy jó kis képet, mindjárt mutatom is:D Mutiiiiiiiiiii (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Kecskemété 6000...jókor mondom mi? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.07. 20. - 18:17:39
Létrehozva:
|
|
|
Ja szia Vica xD
|
|
|
|
2010.07. 20. - 18:18:43
Létrehozva:
|
|
|
Halllóóóóóóóóó! Egy gyors ebéd, egy gyors hozzászólás... aztán kicsit pihizek, délután megyünk még parkettát venni, aztán holnap folytatom! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Neo jó vásárlást és jó munkát majd. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ja szia Vica xD helló. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ma is néztem a férjedet dvd-n.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |