![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Létrehozva:
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ííííí de jó avatarod vaaaaan (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
Háát..nem tudom..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Lehet, hogy egy boncasztal xD |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Köszi Mode én még nem látom. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Jesszus boncasztal.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Hát, nem tudom, mi lehet az (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
jajj..tegnap evés után mutatom a nagy hasam mamámnak, mert ugye telezabáltam magam. Azt mondja: "jajj mekkora pocakod van! Csak kaja van benne?" akkorát röhögtem...mondom neki, hát nem biztos XDD azt mondja: "reméljük" ahahhahahahaa |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Biztos azért volt nagy a hasad mert a hatodik hónapban vagy. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Méééég képeket...... |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
hahahahaaa xD Az a baj, hogy még nem tudok 6. hónapban lenni, mert április óta még alig telt el 3 hónap..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Okééé XD |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
De tudnál a hatodik hónapban lenni én is abban vagyok..... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁá ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ÁÁÁÁÁÁÁÁ ÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (IMG:http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash1/hs344.ash1/29339_129911203705146_100000588003682_239625_2178735_n.jpg) ÁÁÁÁÁ (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) De tudnál a hatodik hónapban lenni én is abban vagyok..... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na ezt most nem értem XD |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Mode kitört belőled a lelkesedés? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁá ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ÁÁÁÁÁÁÁÁ ÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (IMG:http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash1/hs344.ash1/29339_129911203705146_100000588003682_239625_2178735_n.jpg) ÁÁÁÁÁ (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Na ezt most nem értem XD Mit nem tetszik érteni?Június van....az a hatodik hónap nem? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Mode kitört belőled a lelkesedés? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mit nem tetszik érteni?Június van....az a hatodik hónap nem? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) na jól van én ma nem értek semmit XD Illetve világos, június van, de én azt hittem, hogy a gyerekre érted XD XD Kitört a lelkesedés? Miért? XXDD Hát megláttam ezt a gyönyörű képet és hát..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) XD Ezt azt hiszem már beraktam egyszer, de most tűnik csak fel, hogy Alan mire készül XDDD (IMG:http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs617.snc3/32469_128881040474829_100000588003682_233007_4613363_n.jpg) A hozzászólást -Mode93- szerkesztette a következő időpontban: 2010.06. 14. - 16:32:30 |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Valamilyen szinten arra is értettem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
lelkesedést arra értettem hogy írtad a képhez ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mire készül Alan?Vakaródzik.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.06. 14. - 16:33:21 |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Vica te nagyon pihent vagy ma XD XD XD XD
Valamilyen szinten..XD Jaaa hát mert olyan jóóó a kéép XD hahahaa szerintem épp kigombolni készül az ingét XDDDD De ha viszket neki szívesen megvakarom..nem az ujjammal XDDD Hogyan áll ott mint egy James Bond vagy nem is tudom XD Meg hát azért a nadrág is..azért..azz na szóval érted XDDD A hozzászólást -Mode93- szerkesztette a következő időpontban: 2010.06. 14. - 16:36:07 |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Megvakarnád mi? (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
lehet,hogy lökött vagyok ma.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na most én eszek epret....ha már leszedtem a kertbe.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De egy csomót ki kellett dobnom mert a köcsög csigák belezabáltak. (IMG:style_emoticons/default/dry.gif) A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.06. 14. - 16:41:53 |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
köcsög csigák XDDD
hahaha (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nem baj, ha lökött vagy XD Meg ááám de úúúúgy megvakarnám... XD (IMG:http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash1/hs526.ash1/30891_123034464402905_100000890574854_105347_461492_n.jpg) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Hát azok is.Az egyik eper szemre is rá volt tapadva egy csiga.Gondolom éppen kajálta....fene a belét....
jaaaaj fekete atlétás Dave...de megsimizném a hátát. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
fúúúúúújjj XD Kágyula XD
Megsimiznéd a hátát? Na Vica neeeee!! XD Mondd csak ki amit gondolsz XD (IMG:http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs617.snc3/32459_130348526980291_100000154344672_353374_5874176_n.jpg) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Buzi net..... (IMG:style_emoticons/default/angry.gif)
csak hogy én is rakjak be képet (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A második képen Dave ahogy az előbb te mondtad ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
Csatolt állományok
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
fúúúúúújjj XD Kágyula XD Megsimiznéd a hátát? Na Vica neeeee!! XD Mondd csak ki amit gondolsz XD (IMG:http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs617.snc3/32459_130348526980291_100000154344672_353374_5874176_n.jpg) Kágyula?E? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Már kimondtam mire gondolok.....Megsimizném a hátát.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) aztán mást is..... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Buzi net..... (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) csak hogy én is rakjak be képet (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A második képen Dave ahogy az előbb te mondtad ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Húúúúúú azon az első képen Alan nagyon ki van tárulkozva XD XD XD XD Így volt neki kényelmes? XD Hát milyen kényelmes lenne egy fiatal lány az ölében...khhhm khhm khhhhhmmmm XD Daaaaave (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Kágyula?E? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Már kimondtam mire gondolok.....Megsimizném a hátát.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) aztán mást is..... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) jajj már nagyon röhögök (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) A kágyula a meztelen csiga XD Vagy nektek nem a meztelen csiga zabálja? XD hahahahaaa aztán mást is mi? XD Mi mást? XD az arcát? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
ehemmm és az a fiatal lány te lennél? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Megnézem már jobban azt a kitárulkozást. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nem a házzal rendelkezők zabálnak a kertünkben. (IMG:style_emoticons/default/dry.gif) Neeem az arcát simikézném hanem a.....azt.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.06. 14. - 16:58:49 |
|
|
![]() ![]() |