![]() ![]() |
2010.07. 22. - 19:03:53
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fru Dave-el kapcsolatban folyton a narkós múltjával jönnek és ezért tudok haragudni.....mármint a sajtóra.....elmúlt kész....miért emlegetik folyton?Amit mondtál azzal egyet értek.Becsülendő,hogy ki tudott mászni belőle. Kül hallottam már olyanról,hogy valaki mesélte,hogy beszóltak neki amiért DM rajongó és közölték vele ,hogy tud egy drogos alkoholista bandáért rajongani..... Hát amit sajtó, főleg a bulvársajtó művel az néha a pofátlanság határát súrolja. Nekik ugye csak az a lényeg, hogy minél szaftosabb legyen a sztori. Ja, mit jönnek vele folyton, már rég lejárt lemez, nem beszélve arról, hogy sztem magának Dave-nek is tele van a töke a dologgal. Szerintem a sajtó is tett rá egy lapáttal anno a problémáira, szegény Michael Jacksont pl totál kicsinálták (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) A bulvársajtóban ráadásul hajlamosak kiforgatni a szavakat, és csinálni a feszkót. |
|
|
|
2010.07. 22. - 19:04:14
Létrehozva:
|
|
|
Kétségtelen tény,hogy Dave drogos volt és Martin meg piás de felvállalták becsületesen,hogy azok voltak nem tagadták vagy szépítették a dolgot becsületükre legyen mondva.Plusszban sikeresen túl vannak mindketten a dolgon ami szintén becsülendő és tiszteletet érdemel. Ez így van. Ezért húzom én fel magam akkor, amikor Dave-et pocskondiázza valaki. |
|
|
|
2010.07. 22. - 19:04:57
Létrehozva:
|
|
|
Mode hűűűűűű de jó képek.....csöppenek.... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
|
2010.07. 22. - 19:05:12
Létrehozva:
|
|
|
Na meg aki szerint a DM drogos alkoholista banda, az is megtudná a véleményem erről, de nem köszönné meg, az is biztos...
|
|
|
|
2010.07. 22. - 19:07:41
Létrehozva:
|
|
|
Hát amit sajtó, főleg a bulvársajtó művel az néha a pofátlanság határát súrolja. Nekik ugye csak az a lényeg, hogy minél szaftosabb legyen a sztori. Ja, mit jönnek vele folyton, már rég lejárt lemez, nem beszélve arról, hogy sztem magának Dave-nek is tele van a töke a dologgal. Szerintem a sajtó is tett rá egy lapáttal anno a problémáira, szegény Michael Jacksont pl totál kicsinálták (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) A bulvársajtóban ráadásul hajlamosak kiforgatni a szavakat, és csinálni a feszkót. Persze, az a lényeg, hogy legyen miből eladni az újságokat. Michael Jackson..úúú nem is mondok semmit, mert csak tiszta ideg leszek tőle....az az ember nem véletlenül halt meg ilyen fiatalon......Ha nem bántották volna folyton a lelkét, talán még ma is zenélhetne... Na meg aki szerint a DM drogos alkoholista banda, az is megtudná a véleményem erről, de nem köszönné meg, az is biztos... Asszem az enyémet sem XD Bár én már ezért pofán b*tam osztálytársamat.. illetve nem pont azért, mert ilyet mondott, de ha ilyet mondana, addig nyomnám a wc-be a fejét amíg nem könyörög az életéért Mode hűűűűűű de jó képek.....csöppenek.... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Jó kis frizurája van az első képen (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.07. 22. - 19:11:09
Létrehozva:
|
|
|
Hát amit sajtó, főleg a bulvársajtó művel az néha a pofátlanság határát súrolja. Nekik ugye csak az a lényeg, hogy minél szaftosabb legyen a sztori. Ja, mit jönnek vele folyton, már rég lejárt lemez, nem beszélve arról, hogy sztem magának Dave-nek is tele van a töke a dologgal. Szerintem a sajtó is tett rá egy lapáttal anno a problémáira, szegény Michael Jacksont pl totál kicsinálták (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) A bulvársajtóban ráadásul hajlamosak kiforgatni a szavakat, és csinálni a feszkót. Mondtam már itt,hogy a kedvenc színésznőm is gyűlölte a sajtót mert üldözték,zaklatták és kiforgatták a szavait. Én kül Dave helyében ha felhoznák újra egy interjúban a múltját szépen felállnék azt ott hagynám az egészet de előtte közölném,hogy ha nincs más amit kérdezni vagy mondani tudnak neki akkor nincs miről beszélni. Persze, az a lényeg, hogy legyen miből eladni az újságokat. Michael Jackson..úúú nem is mondok semmit, mert csak tiszta ideg leszek tőle....az az ember nem véletlenül halt meg ilyen fiatalon......Ha nem bántották volna folyton a lelkét, talán még ma is zenélhetne... Asszem az enyémet sem XD Bár én már ezért pofán b*tam osztálytársamat.. illetve nem pont azért, mert ilyet mondott, de ha ilyet mondana, addig nyomnám a wc-be a fejét amíg nem könyörög az életéért Jó kis frizurája van az első képen (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) sajnos Michael sikeresen tönkre tették..... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ja nekem is tetszik a haja a képen (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Na meg aki szerint a DM drogos alkoholista banda, az is megtudná a véleményem erről, de nem köszönné meg, az is biztos... meg annó még mondtak rájuk mást is.....olvastam ezt azt amiket meséltek a rajongók |
|
|
|
2010.07. 22. - 19:11:42
Létrehozva:
|
|
|
Igen, csak tudod Vica, az eset után, úgy is Dave-et állítanák be egy utolsó bunkó seggfejnek, amiért meg merte tenni a naagy sajtóval.
|
|
|
|
2010.07. 22. - 19:14:33
Létrehozva:
|
|
|
Mondtam már itt,hogy a kedvenc színésznőm is gyűlölte a sajtót mert üldözték,zaklatták és kiforgatták a szavait. Én kül Dave helyében ha felhoznák újra egy interjúban a múltját szépen felállnék azt ott hagynám az egészet de előtte közölném,hogy ha nincs más amit kérdezni vagy mondani tudnak neki akkor nincs miről beszélni. sajnos Michael sikeresen tönkre tették..... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ja nekem is tetszik a haja a képen (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) meg annó még mondtak rájuk mást is.....olvastam ezt azt amiket meséltek a rajongók Na ez sem lenne egy rossz ötlet. Csak Dave egy úrimeber. Hát sikeresen bizony. Az orra sem azért lett ám átműtve, mert épp ahhoz volt kedve....gyerekkorában eltörte véletlenül, és olyan ferde lett, hogy muszáj volt megműteni...később meg azért, mert az apja folyton csúfolta a csúnya orra miatt...ennyi... A bőre azért lett fehér, mert beteg volt, kész. Létezik a betegség, egyik osztálytársamnak is olyan van, meg egy néni is sétált szembe a Fő téren a múltkor, olyan volt a bőre.... A legnagyobb gyerekének ugyanúgy kezd világosodni a bőre, ennyit azokról a pletykákról, hogy nem az ő gyerekei...magyarul ugyanúgy örökölte Prince Michael az apjától a betegséget, ahogy Michael az elődeitől.. A hozzászólást -Mode93- szerkesztette a következő időpontban: 2010.07. 22. - 19:16:20 |
|
|
|
2010.07. 22. - 19:15:04
Létrehozva:
|
|
|
Igen, csak tudod Vica, az eset után, úgy is Dave-et állítanák be egy utolsó bunkó seggfejnek, amiért meg merte tenni a naagy sajtóval. Ez igaz.De nem köteles eltűrni,hogy a múltjában válkáljanak.Annyi minden van amiről kérdezni lehetne őt főleg a DM -el kapcsolatban miért kell örökké azt felhozni neki ami elmúlt? |
|
|
|
2010.07. 22. - 19:18:57
Létrehozva:
|
|
|
Igen, meg egyébként is mi közük hozzá, az oké, hogy leközlik egyszer, amikor megtörtént de nem kéne folyton felhánytorgatni a dolgot.
|
|
|
|
2010.07. 22. - 19:21:28
Létrehozva:
|
|
|
Szerintem Dave tett már le annyit az asztalra,hogy megteheti kikéri magának ha egy interjúban újra csak a múltjáról dumálnak neki....
Olvastam egyszer Andy jegyezte meg egy interjúban kissé mérgesen,hogy folyton ezzel jön a sajtó..... |
|
|
|
2010.07. 22. - 19:22:05
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok csajok!
Csak beköszönök, hulla fáradt vagyok, egész nap festettem öcsém lakását. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jó éjt, szép álmokat! |
|
|
|
2010.07. 22. - 19:23:55
Létrehozva:
|
|
|
Szia Neo (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Menj pihenj (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.07. 22. - 19:24:55
Létrehozva:
|
|
|
Jó Reggelt! Örülök, hogy ma nem a riasztóra kellett ébrednetek. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Bocsi, hogy csak úgy lelépek néha, de szar a notim, és egyszer csak elmegy a net... így nem tudok annyit maradni mint szeretnék. Köszi Vicus, hogy gondolsz rám azoknál a képeknél is ahogy Dave mellett Martin is szerepl. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) jaaaaj most nézem elfelejtettem Trixx-nek reagálni... szerencsére nem volt riasztó hang előző éjszaka.... sajnálom,hogy vacakol a notid.... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Szívesen a képeket. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.07. 22. - 19:24:58
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok csajok! Csak beköszönök, hulla fáradt vagyok, egész nap festettem öcsém lakását. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jó éjt, szép álmokat! Szia Neo! Köszönöm a fb-on a kutyusos szívecskét, aranyos (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Neked is jóéjt! |
|
|
|
2010.07. 22. - 19:28:56
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok csajok! Csak beköszönök, hulla fáradt vagyok, egész nap festettem öcsém lakását. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jó éjt, szép álmokat! Szia Neo. Jó éjt és jó pihenést. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nyammi.... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Mode többi live in Budapest hangfelvételeid megvannak?
Csatolt állományok
|
|
|
|
2010.07. 22. - 19:30:17
Létrehozva:
|
|
|
Szerintem Dave tett már le annyit az asztalra,hogy megteheti kikéri magának ha egy interjúban újra csak a múltjáról dumálnak neki.... Olvastam egyszer Andy jegyezte meg egy interjúban kissé mérgesen,hogy folyton ezzel jön a sajtó..... Igen, én max. csak akkor hoznám fel a témát, ha már nagyon régóta ismerném, és akkor is csak úgy, ha úgy jönne ki a lépés, mert sztem pofátlanság egy ember baklövését folyton felhánytorgatni. |
|
|
|
2010.07. 22. - 19:31:12
Létrehozva:
|
|
|
Meg persze (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Ez is csak azért jutott eszembe, mert egy ismerősöm kérte , aztán beugrott, hogy hoppá, hiszen nekem sincs meg Dave-nek amúgy is a magánügye ez a drogos izé, de biztos lesz még, hogy előhozzák |
|
|
|
2010.07. 22. - 19:33:28
Létrehozva:
|
|
|
Szia Neo. Jó éjt és jó pihenést. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nyammi.... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Mode többi live in Budapest hangfelvételeid megvannak? Igen, ez a kép tényleg nyami (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Ha már Dave (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:http://28.media.tumblr.com/tumblr_l5yvfxlp8q1qbzsdzo1_500.jpg) (IMG:http://24.media.tumblr.com/tumblr_l5yvw1VM8C1qbzsdzo1_500.jpg) Tyűű, ezektől a képektől engem a padlóról kell kiskanállal összekaparni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.07. 22. - 19:38:17
Létrehozva:
|
|
|
Fru én is így lennék vele.Csak ha régi ismerősök lennénk akkor merném felhozni neki ezt a témát vagy ha ő tenné akkor beszélnék vele róla.De szerintem ő olyan ember akivel mindenről lehet beszélni és még azt el tudom képzelni róla,hogy ha lenne valami bánatom és elmondanám neki biztos,hogy próbálna segíteni még ha csak szóban is mondjuk vígasztalással.Szóval neki lehetne őszintén beszélni mondjuk lelki dolgokról.Ilyennek képzelem.....
Mode oké. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Igen, ez a kép tényleg nyami (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Tyűű, ezektől a képektől engem a padlóról kell kiskanállal összekaparni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ugye,hogy nyammi..... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jááááááááj hogy ki van gombolva az inge..... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Meg persze (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ez is csak azért jutott eszembe, mert egy ismerősöm kérte , aztán beugrott, hogy hoppá, hiszen nekem sincs meg Dave-nek amúgy is a magánügye ez a drogos izé, de biztos lesz még, hogy előhozzák sajnos.....Dave ettől nem szabadul amíg él.....
Csatolt állományok
|
|
|
|
![]() ![]() |