![]() ![]() |
2010.07. 22. - 19:38:42
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Én is ilyennek képzelem, amit Vica leírt.
Az álmaimban mindig Ő az, akivel leülök beszélgetni a problémáimról. Na most megyek. Legyetek jók, jó éjszakát (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szeressétek Dave-et (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A hozzászólást -Mode93- szerkesztette a következő időpontban: 2010.07. 22. - 19:39:00 |
|
|
|
2010.07. 22. - 19:40:28
Létrehozva:
|
|
|
Jó éjt Mode. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Szeretjük...ki sem hagynánk..... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.07. 22. - 19:42:35
Létrehozva:
|
|
|
Vica: Anyám, ez a kép! (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) Huhú de letépném róla azt az inget (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Hugi, efelől nyugodt lehetsz, úgy megszeretgetjük, hogy csak néz ki a fejéből (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.07. 22. - 19:44:35
Létrehozva:
|
|
|
Fru én is..... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) minek az rajta...
kukucs (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Vica: Anyám, ez a kép! (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) Huhú de letépném róla azt az inget (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hugi, efelől nyugodt lehetsz, úgy megszeretgetjük, hogy csak néz ki a fejéből (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) milyen formában gondoltad a szeretgetést?Hárman párban? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Csatolt állományok
|
|
|
|
2010.07. 22. - 19:47:44
Létrehozva:
|
|
|
Főleg ilyen melegben (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De fura ez a kép (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Fru én is..... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) minek az rajta... kukucs (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) milyen formában gondoltad a szeretgetést?Hárman párban? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Akár, bár akkor tuti fel se tudna kelni az ágyból (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.07. 22. - 19:48:17
Létrehozva:
|
|
|
hehe lehet pihent és valaki lefotózta ezért néz fél szemmel sandítva (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.07. 22. - 19:48:54
Létrehozva:
|
|
|
Bár, ha csak én tenném meg akkor is hujuj.. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.07. 22. - 19:50:02
Létrehozva:
|
|
|
Főleg ilyen melegben (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De fura ez a kép (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Akár, bár akkor tuti fel se tudna kelni az ágyból (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) mert szerinted kikészítenénk? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Bár, ha csak én tenném meg akkor is hujuj.. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) mit csinálnál vele? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.07. 22. - 19:49:32 |
|
|
|
2010.07. 22. - 19:50:12
Létrehozva:
|
|
|
hehe lehet pihent és valaki lefotózta ezért néz fél szemmel sandítva (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Vajon ő is olyan durci reggelente, mikor felkel, mint én? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.07. 22. - 19:53:03
Létrehozva:
|
|
|
nem tudom.....majd megnézzük reggel.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Hát én sem vagyok reggelente valami épületes látvány......kócos fej,csipás szemek résnyire szűkülve.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) és kissé kómásnak látszódom.... |
|
|
|
2010.07. 22. - 19:55:32
Létrehozva:
|
|
|
mert szerinted kikészítenénk? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) mit csinálnál vele? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát szerintem ketten tuti (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ha én egyszer bepörgök, akkor aztán nehezen tud lelőni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Fú, hát ha ilyen eléggé kigombolt ingben állna meg előttem, az ingét letépném róla, aztán ágyba dönteném, és hát a többit a képzeletedre bízom mit tennék vele, bár fel lennék pörögve az tuti, és hát a kissé hevesebbik énem bújna ki belőlem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.07. 22. - 19:56:12
Létrehozva:
|
|
|
na én is elteszem magam holnapra......
Jó éccakát mindenkinek. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.07. 22. - 19:57:11
Létrehozva:
|
|
|
nem tudom.....majd megnézzük reggel.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát én sem vagyok reggelente valami épületes látvány......kócos fej,csipás szemek résnyire szűkülve.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) és kissé kómásnak látszódom.... Oké, majd megkukkoljuk (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) na én is elteszem magam holnapra...... Jó éccakát mindenkinek. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jóccakát (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.07. 22. - 19:58:43
Létrehozva:
|
|
|
Hát szerintem ketten tuti (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ha én egyszer bepörgök, akkor aztán nehezen tud lelőni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Fú, hát ha ilyen eléggé kigombolt ingben állna meg előttem, az ingét letépném róla, aztán ágyba dönteném, és hát a többit a képzeletedre bízom mit tennék vele, bár fel lennék pörögve az tuti, és hát a kissé hevesebbik énem bújna ki belőlem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hűűűűűűű milyen kis temperamentumos vagy.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) én épp ellenkezőleg.....lassan csinálnék mindent...jól felizgatnám...aztán..... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Oké, majd megkukkoljuk (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jóccakát (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) hehe hátha főz nekünk kávét...... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.07. 23. - 06:00:11
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.07. 23. - 06:27:25
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.07. 23. - 12:13:27
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Fogalmam sincs, milyen nap van ma, de azt tudom, hogy ma van Mártin El Góóó születésnapja (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) BOLDOG SZÜLINAPOT MARTIIIIN (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
|
2010.07. 23. - 12:19:41
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.07. 23. - 15:47:23
Létrehozva:
|
|
|
Itt a kis születésnapos..... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) little 49 (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) bizony Trixx ma Martin az első..... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.07. 23. - 16:03:26
Létrehozva:
|
|
|
Little XD XD
hehehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Fruzsi!! Megkaptam a képeslapot tegnap, köszönöm szépen, tetszik nagyon (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Az előbb meg beraktam januári koncertet dvd-lejátszóba, és bekapcsoltam a hangszórót (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hhehheeee akkorát szólt öcséééém |
|
|
|
![]() ![]() |