535 Oldal V  « < 225 226 227 228 229 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> Enjoy The Silence!
Mode93
post 2010.07. 23. - 18:50:10
Létrehozva: #4521

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.07. 23. - 19:47:39) *
nem láttam hogy lenne olyanom amiben zene van..... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

ne is mondd neki nehogy leszidjon miattam.....jó lesz simán is úgy is ide ér csak nem egy nap alatt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Hát leszidni azért nem fog, de lehet, hogy rosszul lesz, ha odaállok elé egy nagy borítékkal, és még azt is megmondom, hogy elsőbbségivel adja fel..(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Ez még csak az egyik szám ám , van egy remix is (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

A hozzászólást -Mode93- szerkesztette a következő időpontban: 2010.07. 23. - 18:50:18
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.07. 23. - 18:51:14
Létrehozva: #4522

devotee

Mondom Mode nem kell elsőbbséggel. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Fru ugye nem haragudtál meg? (IMG:style_emoticons/default/blink.gif)

A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.07. 23. - 18:51:38
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.07. 23. - 18:53:26
Létrehozva: #4523

devotee

Jó-jó érteeem XD

nem hiszem, hogy megharagudott (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Vica mindjárt megeszem a képeidet XD Olyan édeeeeees (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

ja igen.

Egy papíron van a 3 kép. Rajta hagyjam, vagy vágjam 3 felé? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mondjuk az egyiket mindenképpen levágom róla, hogy ne kelljen összehajtani.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.07. 23. - 18:54:02
Létrehozva: #4524

devotee

Meg ne edd az ég szerelmére....akkor hogy fogom csókolgatni őket..... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Tőlem aztán szétvághatod őket......hehe kül az jutott eszembe,hogy azt írtad bele tehetem keretbe majd dave képét...hát azt hiszem kicsit sem néznének furán az ismerősök vagy a Géza.....mondanám az ismerősöknek,hogy Dave a képzeletbeli férjem..... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) vagy mi?

A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.07. 23. - 18:55:48
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.07. 23. - 18:55:01
Létrehozva: #4525

devotee

Csókolgatni (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
DevotedViolator-...
post 2010.07. 23. - 18:57:06
Létrehozva: #4526

devotee

Idézet (Mode93 @ 2010.07. 23. - 19:46:19) *
Fruzsi mit? XD

ohh rendben (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Én nem merem mamámnak mondani...(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

XD XD XD

Hát színes képecskéket Dávidkáról, amit ki tudnék biggyeszteni a szobámban (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ha nagyon szépen megkérlek, ki tudnál egyet nyomni nekem majd? Az én nyomtatóm fekete-fehér, a két DM kép amit az enyémmel nyomtam elég retro stílusú lett a fekete-fehér nyomtatónk miatt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) és nálunk csak a könyvtárban van színes nyomtató az meg már hogy néz ki, hogy a könyvtárban nyomtatok ki Dave-es képeket (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Idézet (vicuska @ 2010.07. 23. - 19:51:14) *
Mondom Mode nem kell elsőbbséggel. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Fru ugye nem haragudtál meg? (IMG:style_emoticons/default/blink.gif)

Dehogy haragudtam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.07. 23. - 18:58:18
Létrehozva: #4527

devotee

Idézet (Mode93 @ 2010.07. 23. - 19:55:01) *

miért te nem szoktad csókolgatni a sógi szomorú szemű képeit?.....lásd az avatárod.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Idézet (DevotedViolator- girl @ 2010.07. 23. - 19:57:06) *
Hát színes képecskéket Dávidkáról, amit ki tudnék biggyeszteni a szobámban (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ha nagyon szépen megkérlek, ki tudnál egyet nyomni nekem majd? Az én nyomtatóm fekete-fehér, a két DM kép amit az enyémmel nyomtam elég retro stílusú lett a fekete-fehér nyomtatónk miatt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) és nálunk csak a könyvtárban van színes nyomtató az meg már hogy néz ki, hogy a könyvtárban nyomtatok ki Dave-es képeket (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Dehogy haragudtam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Miért ne nyomtathatnál Dave képet a könyvtárban?Azt mondanád,hogy a pasid..... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Akkor jó..... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
DevotedViolator-...
post 2010.07. 23. - 19:00:30
Létrehozva: #4528

devotee

Nem olcsó a színes nyomtatás egyébként se. Na persze, kétlem, h bevennék (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.07. 23. - 19:02:00
Létrehozva: #4529

devotee

Az avataromon már más ember csücsül (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Majd meglátod (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Fruzsi, nyomtatok majd neked is, de nem ígérem, hogy mostanában fogom. Eléggé sok minden lett nyomtatva, az Alan közös képből legalább 5-6, és még arról a napról más képek, kismillió Michael Jackson meg Alan Wilder, és jövőre is lesz suli, meg ki tudja, mire kellhet még a maradék festék. Ha lesz bele véve új, akkor nyomtatok neked (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

De szerintem a könyvtárban nyomtathatsz egész nyugodtan, senkinek semmi köze hozzá, hogy mit nyomtatsz..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Én az iskolában akartam Jacksont, csak sajnos nem lehetett, mert ott kutyák őrzik azt a szart XD Nem ám, de annyira őrizve van, még a tanárok is csak engedéllyel nyúlhatnak hozzá..

Vica: öhhm... XD XD nem is tudom, hogy a képkeretben lévő autogrammom miért nyálas és ujjlenyomatos mindig XD

Pasija XD persze, megkérdeznék, hogy Dave Gahan a pasija vagy mi XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.07. 23. - 19:03:17
Létrehozva: #4530

devotee

miért Fru régi kép ez Dave-ről...sokan meg azt sem tudják,hogy ki ő...... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) szóval nyugodtan mondhatnád ,hogy a pasid (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
DevotedViolator-...
post 2010.07. 23. - 19:04:37
Létrehozva: #4531

devotee

Idézet (Mode93 @ 2010.07. 23. - 20:02:00) *
Az avataromon már más ember csücsül (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Majd meglátod (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Fruzsi, nyomtatok majd neked is, de nem ígérem, hogy mostanában fogom. Eléggé sok minden lett nyomtatva, az Alan közös képből legalább 5-6, és még arról a napról más képek, kismillió Michael Jackson meg Alan Wilder, és jövőre is lesz suli, meg ki tudja, mire kellhet még a maradék festék. Ha lesz bele véve új, akkor nyomtatok neked (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

De szerintem a könyvtárban nyomtathatsz egész nyugodtan, senkinek semmi köze hozzá, hogy mit nyomtatsz..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Én az iskolában akartam Jacksont, csak sajnos nem lehetett, mert ott kutyák őrzik azt a szart XD Nem ám, de annyira őrizve van, még a tanárok is csak engedéllyel nyúlhatnak hozzá..

Vica: öhhm... XD XD nem is tudom, hogy a képkeretben lévő autogrammom miért nyálas és ujjlenyomatos mindig XD

Ráér, de előre is köszi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.07. 23. - 19:05:21
Létrehozva: #4532

devotee

(IMG:http://www.martingore.cl/rmmg01.jpg)

(IMG:http://www.martingore.cl/rmmg02.jpg)

(IMG:http://www.martingore.cl/rmmg03.jpg)

Persze Vica, és a pasijáról készülnek portré fotók? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.07. 23. - 19:05:30
Létrehozva: #4533

devotee

Idézet (Mode93 @ 2010.07. 23. - 20:02:00) *

Nyálas a képkeretben lévő kép?hehhe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

na jó de te a férjed képét nyalogatod...én meg ugye azért másképpen vagyok....XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.07. 23. - 19:06:57
Létrehozva: #4534

devotee

Ava XD

(IMG:http://lh6.ggpht.com/_jMpj-88aSaA/S24CQiaN-wI/AAAAAAAARXI/q0lxZJagI-0/l462106d930b209533116b1xi9.jpg)

Öcsém, valami a torkommal nem jó XD Mintha benn akadt volna valami
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
DevotedViolator-...
post 2010.07. 23. - 19:07:45
Létrehozva: #4535

devotee

Bettike, ki ez a csaj?

A hozzászólást -DevotedViolator- girl- szerkesztette a következő időpontban: 2010.07. 23. - 19:09:18
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.07. 23. - 19:08:06
Létrehozva: #4536

devotee

hehe Mode most tudnék valamit mondani,hogy mi lehet a torkodon.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Hűűűűűűű DM órák.... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.07. 23. - 19:08:22
Létrehozva: #4537

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.07. 23. - 20:05:30) *
Nyálas a képkeretben lévő kép?hehhe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

na jó de te a férjed képét nyalogatod...én meg ugye azért másképpen vagyok....XD

Nem, az üveg, de inkább csak ujjlenyomatos, a nyálat letörlöm XD

Mert? Hogy vagy másképp? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
DevotedViolator-...
post 2010.07. 23. - 19:08:25
Létrehozva: #4538

devotee

Idézet (Mode93 @ 2010.07. 23. - 20:06:57) *
Ava XD

(IMG:http://lh6.ggpht.com/_jMpj-88aSaA/S24CQiaN-wI/AAAAAAAARXI/q0lxZJagI-0/l462106d930b209533116b1xi9.jpg)

Öcsém, valami a torkommal nem jó XD Mintha benn akadt volna valami

Dinka, mint az apjaXD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.07. 23. - 19:08:48
Létrehozva: #4539

devotee

Idézet (DevotedViolator- girl @ 2010.07. 23. - 20:07:45) *
Bettike, ki ez a csaj?

Martin kisebbik lánya
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.07. 23. - 19:09:22
Létrehozva: #4540

devotee

Fruzsi, ott írtam, hogy Ava (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Vica: Sejtetettem!!!!!!!!!!!! XD XDDDDDDDDDDD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

535 Oldal V  « < 225 226 227 228 229 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
23 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (23 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: