![]() ![]() |
2010.07. 23. - 19:21:42
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hehe, ez de kétértelmű (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.07. 23. - 19:22:11
Létrehozva:
|
|
|
Hehe, ez de kétértelmű (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Rossz, aki rosszra gondol Fruzsi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Vica: Rakjad, az én fejem is örül, ha az apjában gyönyörködhet (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.07. 23. - 19:22:39
Létrehozva:
|
|
|
szerintem röhögne.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Dave baba is van...még kukit is csináltak neki egy nagy fekete szőrcsomag közepébe.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.07. 23. - 19:23:22
Létrehozva:
|
|
|
Vagy inkább az ágyadba élőben..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Öcsém, lehet, hogy ez a Császár Előd egy idióta, de olyan jó mixet csinált a Personal Jesus-ból, meg a Martyr-ból, hogy na.... jöhene az ágyikómba....nem dobnám ki.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mi bajod van Előddel? |
|
|
|
2010.07. 23. - 19:23:43
Létrehozva:
|
|
|
REACH OUT AND TOUCH FAITH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) (IMG:style_emoticons/default/cool.gif)
|
|
|
|
2010.07. 23. - 19:24:01
Létrehozva:
|
|
|
Rossz az, aki rosszara gondol, de hülye, aki nem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.07. 23. - 19:24:17
Létrehozva:
|
|
|
Rossz, aki rosszra gondol Fruzsi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Vica: Rakjad, az én fejem is örül, ha az apjában gyönyörködhet (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jól van majd holnap újra berakom.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.07. 23. - 19:24:36
Létrehozva:
|
|
|
jöhene az ágyikómba....nem dobnám ki.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mi bajod van Előddel? nekem ugyan semmi, vígan röhögött a férjem mellett áprilisban. XD Én csak azt hallom róla, hogy egy k*ög, nekem semmi különösebb bajom nincs vele. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Sőt, egy kicsit irigylem amiért a Depeche mellett is állt már |
|
|
|
2010.07. 23. - 19:24:38
Létrehozva:
|
|
|
Rossz az, aki rosszara gondol, de hülye, aki nem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.07. 23. - 19:25:24
Létrehozva:
|
|
|
jól van majd holnap újra berakom.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) oKé rakd be XD Ilyet egyszer Alan is mondott nekem XD Rossz az, aki rosszara gondol, de hülye, aki nem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ez így van XD |
|
|
|
2010.07. 23. - 19:25:29
Létrehozva:
|
|
|
jöhene az ágyikómba....nem dobnám ki.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mi bajod van Előddel? Mármint ki jöhetne az ágyikódba, Vica? Előd, vagy Dave? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A hozzászólást -DevotedViolator- girl- szerkesztette a következő időpontban: 2010.07. 23. - 19:26:55 |
|
|
|
2010.07. 23. - 19:27:36
Létrehozva:
|
|
|
nekem ugyan semmi, vígan röhögött a férjem mellett áprilisban. XD Én csak azt hallom róla, hogy egy k*ög, nekem semmi különösebb bajom nincs vele. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Sőt, egy kicsit irigylem amiért a Depeche mellett is állt már van két száma amit szeretek az egyik a Késő....nagyon megfogó a szövege.... nem tudom,hogy köcsög-e annyira nem ismerem.... Mármint ki, Vica? Előd, vagy Dave? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) természetesen Dave..... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) oKé rakd be XD Ilyet egyszer Alan is mondott nekem XD Ez így van XD csak egyszer mondta?Az nem sok.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.07. 23. - 19:28:57
Létrehozva:
|
|
|
Hát én egyszeri alkalomra emlékszem, a többinél biztos nem voltam még magamnál XD
|
|
|
|
2010.07. 23. - 19:29:08
Létrehozva:
|
|
|
Hehe hát Dave az enyémbe is jöhetne (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Milyen jó lenne már, ha a képek mozogni tudnának, mint a harry potterben (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Reggel arra ébrednék, hogy a fiúk vigyorognak rám is integetnek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.07. 23. - 19:29:27
Létrehozva:
|
|
|
Jaaajjjj mit találtam a képgalériában, hoppá, kik ezek??? XDDDDDD
(IMG:http://www.freestate.hu/photo_galleries/public_gallery/party/20100416_recoil_bp/DSC23162.JPG) |
|
|
|
2010.07. 23. - 19:29:41
Létrehozva:
|
|
|
Mode különben is ne mondja hanem csinálja.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.07. 23. - 19:29:50
Létrehozva:
|
|
|
Hehe hát Dave az enyémbe is jöhetne (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Milyen jó lenne már, ha a képek mozogni tudnának, mint a harry potterben (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Reggel arra ébrednék, hogy a fiúk vigyorognak rám is integetnek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jézusom XD XD XD XD |
|
|
|
2010.07. 23. - 19:30:15
Létrehozva:
|
|
|
Hehe hát Dave az enyémbe is jöhetne (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Milyen jó lenne már, ha a képek mozogni tudnának, mint a harry potterben (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Reggel arra ébrednék, hogy a fiúk vigyorognak rám is integetnek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Álmodozz csak... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.07. 23. - 19:30:38
Létrehozva:
|
|
|
Mode különben is ne mondja hanem csinálja.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szokta csinálni..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Főleg amikor belejön...tyűűű fiam XD |
|
|
|
2010.07. 23. - 19:31:20
Létrehozva:
|
|
|
Jaaajjjj mit találtam a képgalériában, hoppá, kik ezek??? XDDDDDD (IMG:http://www.freestate.hu/photo_galleries/public_gallery/party/20100416_recoil_bp/DSC23162.JPG) A csajt nem tudom ki..... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) a pasi meg mintha Alan Wilder lenne..... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) de szépek együtt..... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |