535 Oldal V  « < 22 23 24 25 26 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> Enjoy The Silence!
vicuska
post 2010.06. 14. - 18:04:20
Létrehozva: #461

devotee

Idézet (Mode93 @ 2010.06. 14. - 19:03:09) *
Vicaaaaaaaaaaa XDDD
Folyik a könnyem XDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Ne círjál..... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Ne ríjjá márijjá (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.06. 14. - 18:06:34
Létrehozva: #462

devotee

Öcsém én ezeket az aranyköpéseket fölírom XDD

Idézet (vicuska @ 2010.06. 14. - 18:04:20) *
Ne círjál..... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Ne ríjjá márijjá (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

XD XD XD XD
Hát ez akkora volt júúújjj (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Vigyáznom kell a számra, hogy miket mondok különben holnap reggel majd olvasom az újságot hogy "Alan Wilder a felesége mellein alszik" XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.06. 14. - 18:09:03
Létrehozva: #463

devotee

Írjad..... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Melyiket? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Idézet (Mode93 @ 2010.06. 14. - 19:06:34) *
Öcsém én ezeket az aranyköpéseket fölírom XDD

XD XD XD XD
Hát ez akkora volt júúújjj (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Vigyáznom kell a számra, hogy miket mondok különben holnap reggel majd olvasom az újságot hogy "Alan Wilder a felesége mellein alszik" XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

na most én röhögök mint állat.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

mondjuk én arra gondoltam,hogy a nunidon alszik...az a párnácska.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.06. 14. - 18:12:01
Létrehozva: #464

devotee

Az összeset XD
a szentpáli szajhát és ezt a kulissza titkosat is XD

ott nem tud, mert akkor az egész teste lenn lóg a földön XD
Én szeretem amikor úgy alszik, mert mindig olyan jó illata van a hajának (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.06. 14. - 18:15:03
Létrehozva: #465

devotee

És milyen illata van a a hajának? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Remélem nem anyukádnak akarod elmondani amiket itt összehordtam. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.06. 14. - 18:16:31
Létrehozva: #466

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.06. 14. - 18:15:03) *
És milyen illata van a a hajának? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Remélem nem anyukádnak akarod elmondani amiket itt összehordtam. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Isten ments, anyám jobb, ha nem tud ilyeneket xD xD xD

Hogy milyen illata van? Nem tudom, olyan Alan illata (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Szeretek beletúrni (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
öhmm..most kulissza titkot mondtam volna? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.06. 14. - 18:18:37
Létrehozva: #467

devotee

Most nem.Akkor mondanál kulissza titkot ha azt árulnád el,hogy milyen gyakran csináljátok és mi a kedvenc pózotok. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Alan illata van...na ezt most jól megmondtad.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ebből sokat megtudtam....

Kül te az alsó hajába is szeretsz turkálni? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Én Dave hajába szeretnék beletúrni... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.06. 14. - 18:19:50
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.06. 14. - 18:23:14
Létrehozva: #468

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.06. 14. - 18:18:37) *
Most nem.Akkor mondanál kulissza titkot ha azt árulnád el,hogy milyen gyakran csináljátok és mi a kedvenc pózotok. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Alan illata van...na ezt most jól megmondtad.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ebből sokat megtudtam....

Kül te az alsó hajába is szeretsz turkálni? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Én Dave hajába szeretnék beletúrni... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

hahahaaa (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Alsó hajába XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
XXXXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
xxxDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
xxxxxxxDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Milyen gyakran csináljuk? höhö (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Amikor úgy gondoljuk XD
Kedvenc póz XD XD XD na ezt nem árulom el XD

Hááát olyan Alan illat....Most hogyan mondjam milyen..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Megszagolom és olyan Alan (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Akkor is bele szoktam túrni amikor ..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Dave hajába én is szeretnék beletúrni, de csak hogy magamhoz szoríthassam a szépséges fejét (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

A hozzászólást -Mode93- szerkesztette a következő időpontban: 2010.06. 14. - 18:25:55
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.06. 14. - 18:27:15
Létrehozva: #469

devotee

Akkor nem beletúrni szoktál hanem belekapaszkodni.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Vagy Alan-ek nincs is alsó haja?.....lehet kopasz mert leszedi.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Hát én nem azért akarnék Dave hajába túrni amiért te. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.06. 14. - 18:29:23
Létrehozva: #470

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.06. 14. - 18:27:15) *
Akkor nem beletúrni szoktál hanem belekapaszkodni.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Vagy Alan-ek nincs is alsó haja?.....lehet kopasz mert leszedi.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Hát én nem azért akarnék Dave hajába túrni amiért te. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Dehogyis, akkor kitépném a haját XD XD Kapaszkodni máshova kell..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

XD XD XD XD Nem árulom el Alan kulissza titkait XD
alsó haj XD XD öcsééém XD XD

Azt mindjárt gondoltam , a helyedben én sem azért akarnék..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.06. 14. - 18:31:48
Létrehozva: #471

devotee

Szia Anduska. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Idézet (Mode93 @ 2010.06. 14. - 19:29:23) *
Dehogyis, akkor kitépném a haját XD XD Kapaszkodni máshova kell..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

XD XD XD XD Nem árulom el Alan kulissza titkait XD
alsó haj XD XD öcsééém XD XD

Azt mindjárt gondoltam , a helyedben én sem azért akarnék..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Akkor hova kapaszkodsz?A pöcsébe nem tudsz mert azt ugye dolgoztatja ,a hajába nem mert mert kitéped...mond neki,hogy ne olyan hevesen és akkor nem kell hevesen kapaszkodnod....a hajába.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.06. 14. - 18:36:12
Létrehozva: #472

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.06. 14. - 18:31:48) *
Szia Anduska. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Akkor hova kapaszkodsz?A pöcsébe nem tudsz mert azt ugye dolgoztatja ,a hajába nem mert mert kitéped...mond neki,hogy ne olyan hevesen és akkor nem kell hevesen kapaszkodnod....a hajába.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Vicaaaaaa XD XD XD XD XD XD
Mondjam neki hogy ne olyan hevesen? Pont az a jó ha heves XD
Hát nem a hajába, nem a váltójába, máshova ..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Attól függ milyen a póz ugyebár xD

Magnum reklááááááám XDDD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.06. 14. - 18:38:52
Létrehozva: #473

devotee

Mode (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Na hát ezt kérdeztem én is milyen pózba szeretitek de nem mondtad meg. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Kapaszkodj a lepedőbe ha te vagy alul ha meg fölül akkor az ágy támlába.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.06. 14. - 18:41:14
Létrehozva: #474

devotee

hahahahahhaaaa (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lepedő gyűrödik (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Annál sokkal puhább dologba köll (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Hát ki tudja, miket látok a holnapi újságban ha most ezeket nyilvánosságra hozom XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.06. 14. - 18:41:35
Létrehozva: #475

devotee

Helló - halló ide is! Pusza mindenkinek!

Üdv Anduska, Veled még nem taliztam itt. Én vagyok a leges-legnagyobb Gorette. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.06. 14. - 18:42:56
Létrehozva: #476

devotee

Vica nincs is ágytámlánk XD Illetve van egy kanapénk, jó nagy, és azt kell kihúzni..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Van a 2 kar része vagy mi a jó lósegg az, meg a háttámlája..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) az meg túl nagy és messze van attól ahol mi ..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Idézet (Trixx @ 2010.06. 14. - 18:41:35) *
Helló - halló ide is! Pusza mindenkinek!

Üdv Anduska, Veled még nem taliztam itt. Én vagyok a leges-legnagyobb Gorette. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Szia (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Na ezt én is alátámasztom, hogy a legnagyobb Gorette vagy..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.06. 14. - 18:46:12
Létrehozva: #477

devotee

A lepedőtől puhább kell?Miért attól még mi a puhább?Kül alattatok nem az van? :DGyűrődik?.......hát ti cigánykerekeztek az ágyban vagy mi?

Helló Trixx. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Idézet (Mode93 @ 2010.06. 14. - 19:42:56) *
Vica nincs is ágytámlánk XD Illetve van egy kanapénk, jó nagy, és azt kell kihúzni..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Van a 2 kar része vagy mi a jó lósegg az, meg a háttámlája..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) az meg túl nagy és messze van attól ahol mi ..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Szia (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Na ezt én is alátámasztom, hogy a legnagyobb Gorette vagy..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Hát nem mondtad Alan-ek,hogy új ágyat kell venni? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

" mi a lósegg" (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Én is alátámasztom. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.06. 14. - 18:47:12
Létrehozva: #478

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.06. 14. - 18:44:38) *
A lepedőtől puhább kell?Miért attól még mi a puhább?Kül alattatok nem az van? :DGyűrődik?.......hát ti cigánykerekeztek az ágyban vagy mi?

Hejj Vica miket tudsz..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

A lepedőnél van puhább is..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Még gyúrni is lehet..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Hát attól függ, milyen lepedő van fölrakva XD XD A mostani egy kicsit pici, úgyhogy már ha ráfekszünk, lenn lóg a földön XD

Idézet (vicuska @ 2010.06. 14. - 18:46:12) *

Hát nem mondtad Alan-ek,hogy új ágyat kell venni? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

" mi a lósegg" (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Én is alátámasztom. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Dehogy mondtam. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Minek az, ez is jó (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Még nem dőlt össze xD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.06. 14. - 18:49:04
Létrehozva: #479

devotee

Idézet (Mode93 @ 2010.06. 14. - 19:42:56) *

Köszi-köszi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Á bekapcsolódok..... szóval ott tartunk hogy Mode egy lepedőakrobata....
Hmmm ennek Alan biztosan örül. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.06. 14. - 18:50:59
Létrehozva: #480

devotee

Mode szóval még nem ungi-bungiztatok olyan hevesen,hogy hogy összeszakadjon alattatok az ágy. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Pici a lepedő?Venni kell nagyobbat.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Idézet (Trixx @ 2010.06. 14. - 19:49:04) *
Köszi-köszi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Á bekapcsolódok..... szóval ott tartunk hogy Mode egy lepedőakrobata....
Hmmm ennek Alan biztosan örül. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

igen éppen ott tartunk,hogy a Wilder házaspár nemi életét boncolgatjuk.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

535 Oldal V  « < 22 23 24 25 26 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
11 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (11 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: