![]() ![]() |
2010.07. 24. - 17:10:03
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Végülis lehet, hogy az volt a divat. Hát divat terén én mindig kilógtam a sorból, utálok divatozni, azt veszek fel, ami kényelmes. A Bettike csak ne vigye el Jack-et ott van neki Alan.. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Amúgy nyugi Betti, csak hülyültem, tudod, milyen vagyok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Válaszolva a kérdésedre Vica, nem szokok vissza a babázásra, muszáj volt megfürdetni őket, mert iszonyú büdös penész szagúak voltak. és utána mit csinálsz a babákkal? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.07. 24. - 17:10:22
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.07. 24. - 17:11:43
Létrehozva:
|
|
|
Vagy az is lehet, hogy akkoriban első látásra belezúgtál volna, mint vak ló a szakadékba-amivel nem lettél volna egyedül- akkor elkezdted volna keresni a társaságát és próbáltál volna olyanokkal haverkodni, akik közel ültek a tűzhöz, pl. Jo. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.07. 24. - 17:12:25
Létrehozva:
|
|
|
Végülis lehet, hogy az volt a divat. Hát divat terén én mindig kilógtam a sorból, utálok divatozni, azt veszek fel, ami kényelmes. A Bettike csak ne vigye el Jack-et ott van neki Alan.. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Amúgy nyugi Betti, csak hülyültem, tudod, milyen vagyok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Válaszolva a kérdésedre Vica, nem szokok vissza a babázásra, muszáj volt megfürdetni őket, mert iszonyú büdös penész szagúak voltak. Én sem szeretek divatozni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Neked meg ott van Dave, Jack is az enyém!!! kuss!!! XD XD Ha nektek lehet több pasitok egyszerre, nekem miért ne legyen (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Különben is, ha nem Jack-et viszem el ott van nekem Nick is, a másik aranyos fiatal fiú (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A hozzászólást -Mode93- szerkesztette a következő időpontban: 2010.07. 24. - 17:13:16 |
|
|
|
2010.07. 24. - 17:12:50
Létrehozva:
|
|
|
és utána mit csinálsz a babákkal? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Elteszem egy olyan helyre a pincében, ahol nem penészedik meg (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.07. 24. - 17:13:50
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.07. 24. - 17:14:34
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok!
Mi újság csajszik? Hú,Jo mint punk,nem semmi. Jó a kabátja! Hát lehet,h én sem lettem volna egy társaságban velük,bár kitudja... de valszeg csak távolról szemléltem volna Dave-et,vagy véletlenül arra a helyre tévedtem volna mint ők...(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De van egy olyan érzésem,h plátói maradt volna a dolog sajna. Bár tuti,h csináltam volna gáz dolgokat,ami alapján lehet,h észre vett volna:D Sztem nem néz ki rosszul Jack,igaz az apja ennyi idősen jobb volt. De elfogadnám Jack-et is simán.(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.07. 24. - 17:16:26
Létrehozva:
|
|
|
(IMG:http://i691.photobucket.com/albums/vv271/iluvmemphis/FCE5F18ED04F43F0BE1CAE8623892DB2.jpg)
Sziasztok! Mi újság csajszik? Hú,Jo mint punk,nem semmi. Jó a kabátja! Hát lehet,h én sem lettem volna egy társaságban velük,bár kitudja... de valszeg csak távolról szemléltem volna Dave-et,vagy véletlenül arra a helyre tévedtem volna mint ők... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De van egy olyan érzésem,h plátói maradt volna a dolog sajna. Bár tuti,h csináltam volna gáz dolgokat,ami alapján lehet,h észre vett volna:D Sztem nem néz ki rosszul Jack,igaz az apja ennyi idősen jobb volt. De elfogadnám Jack-et is simán. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szia Macsus (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Dave a legjobb pasi, effelől nekem sincs kétségem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát nincs semmi különösebb újság szerintem, vagy nem is tudom. Ha van, majd Vica meg Fruzsi megmondják (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Zajlik az élet (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:http://img155.imageshack.us/img155/9891/cap411.jpg) A hozzászólást -Mode93- szerkesztette a következő időpontban: 2010.07. 24. - 17:16:19 |
|
|
|
2010.07. 24. - 17:17:02
Létrehozva:
|
|
|
Én sem szeretek divatozni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Neked meg ott van Dave, Jack is az enyém!!! kuss!!! XD XD Ha nektek lehet több pasitok egyszerre, nekem miért ne legyen (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Különben is, ha nem Jack-et viszem el ott van nekem Nick is, a másik aranyos fiatal fiú (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Milyen több pasi, miről beszélsz drágaszágom? Ezt erősen benézted hugi, mert nekem nincs palim amióta Vica lenyúlta tőlem Dave-et, úgyhogy Dave már csak volt a pasim (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Kuss? Nekem dudálsz, kicsi kocsi? |
|
|
|
2010.07. 24. - 17:18:17
Létrehozva:
|
|
|
(IMG:http://i1007.photobucket.com/albums/af193/Dz0_album/copiade1841355534ad608f.jpg)
Milyen több pasi, miről beszélsz drágaszágom? Ezt erősen benézted hugi, mert nekem nincs palim amióta Vica lenyúlta tőlem Dave-et, úgyhogy Dave már csak volt a pasim (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Kuss? Nekem dudálsz, kicsi kocsi? eehehehhehehehehehe XD XD XD Nekem zörögsz papírzacskó? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehe ezt Vica mondta egyszer (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát ha neked nem is, Vicának 2 pasija van, apukám és Neo (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) na hát nekem is lesz most 2..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) vagy 3 (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Úgyis kitartok Alan mellett (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.07. 24. - 17:18:41
Létrehozva:
|
|
|
Hát nem akarom Jo-t bántani de elég furimányosan nézett ki......én soha nem tudtam volna magam ilyen bohóc módjára kipingálni.Valahogy mindig távol állt tőlem az erős smink. Vissza szoksz a babázásra? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hát ez gondolom a 70es évek végefelé van,akkor volt a punk korszak,lázadás. Azért az első talijukat megnéztem volna,h milyenek voltak a reakciók:D kül az első képen,a Jo mellett álló pasi nem is rossz:D |
|
|
|
2010.07. 24. - 17:18:43
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok! Mi újság csajszik? Hú,Jo mint punk,nem semmi. Jó a kabátja! Hát lehet,h én sem lettem volna egy társaságban velük,bár kitudja... de valszeg csak távolról szemléltem volna Dave-et,vagy véletlenül arra a helyre tévedtem volna mint ők...(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De van egy olyan érzésem,h plátói maradt volna a dolog sajna. Bár tuti,h csináltam volna gáz dolgokat,ami alapján lehet,h észre vett volna:D Sztem nem néz ki rosszul Jack,igaz az apja ennyi idősen jobb volt. De elfogadnám Jack-et is simán.(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szia Macsus! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.07. 24. - 17:19:02
Létrehozva:
|
|
|
Fru nem tudom magamról elképzelni,hogy Jo-val barátkoztam volna.Mondom annyira eltérő a személyiségünk vagyis akkor az lett volna,hogy eszem ágában sem lett volna a társaságát keressem. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Jáááááááááj ez a kép abból a tv felvételből van amit valamelyik nap meséltem,hogy Dave "je"-t válaszol a kérdésekre ...azon behalok akárhányszor nézem.....Mode majd meglátod rajta van az egyik lemezen ami megy neked.....
Csatolt állományok
|
|
|
|
2010.07. 24. - 17:19:57
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.07. 24. - 17:21:40
Létrehozva:
|
|
|
Nézzenek már oda,kinek hány pasija van? Nekem egy sincs:DDD
|
|
|
|
2010.07. 24. - 17:22:24
Létrehozva:
|
|
|
Milyen több pasi, miről beszélsz drágaszágom? Ezt erősen benézted hugi, mert nekem nincs palim amióta Vica lenyúlta tőlem Dave-et, úgyhogy Dave már csak volt a pasim (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Kuss? Nekem dudálsz, kicsi kocsi? Khm...nem nyúltam le...ő jött magától.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.07. 24. - 17:22:27
Létrehozva:
|
|
|
(IMG:http://i1007.photobucket.com/albums/af193/Dz0_album/copiade1841355534ad608f.jpg) eehehehhehehehehehe XD XD XD Nekem zörögsz papírzacskó? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehe ezt Vica mondta egyszer (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát ha neked nem is, Vicának 2 pasija van, apukám és Neo (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) na hát nekem is lesz most 2..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) vagy 3 (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Úgyis kitartok Alan mellett (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na de kérem, hol itt az igazság? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nektek lassan háremetek lesz, én meg itt árválkodok egyedül? A fene a jó dógotokat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.07. 24. - 17:22:56
Létrehozva:
|
|
|
Fru nem tudom magamról elképzelni,hogy Jo-val barátkoztam volna.Mondom annyira eltérő a személyiségünk vagyis akkor az lett volna,hogy eszem ágában sem lett volna a társaságát keressem. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jáááááááááj ez a kép abból a tv felvételből van amit valamelyik nap meséltem,hogy Dave "je"-t válaszol a kérdésekre ...azon behalok akárhányszor nézem.....Mode majd meglátod rajta van az egyik lemezen ami megy neked..... ááháááá (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) és ezt a képet nem most töltöttem fel Facebook-ra? XD |
|
|
|
2010.07. 24. - 17:23:46
Létrehozva:
|
|
|
Nézzenek már oda,kinek hány pasija van? Nekem egy sincs:DDD Most már nekem sincs, nyugi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.07. 24. - 17:23:49
Létrehozva:
|
|
|
(IMG:http://i1007.photobucket.com/albums/af193/Dz0_album/copiade1841355534ad608f.jpg) eehehehhehehehehehe XD XD XD Nekem zörögsz papírzacskó? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehe ezt Vica mondta egyszer (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát ha neked nem is, Vicának 2 pasija van, apukám és Neo (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) na hát nekem is lesz most 2..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) vagy 3 (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Úgyis kitartok Alan mellett (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Neo nem a pasim.....csak egy kicsit elszórakoztunk egymással...... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szia Macsus. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |