![]() ![]() |
2010.07. 24. - 17:25:13
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nézzenek már oda,kinek hány pasija van? Nekem egy sincs:DDD hehehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nyugi, nekem sincs, és nem is lesz (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Szerintem ha Dave-ből lenne 1000 db nektek akkor sem lenne elég (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Neo nem a pasim.....csak egy kicsit elszórakoztunk egymással...... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szia Macsus. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) aha..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Akkor Jack nekem sem a pasim (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na de kérem, hol itt az igazság? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nektek lassan háremetek lesz, én meg itt árválkodok egyedül? A fene a jó dógotokat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hárem, ugyan már (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én kitartok Alan mellett, nem lesz senkim se rajta kívül (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.07. 24. - 17:25:18
Létrehozva:
|
|
|
Khm...nem nyúltam le...ő jött magától.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Tuti bevetettél valami trükköt, azért lécelt le tőlem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.07. 24. - 17:26:00
Létrehozva:
|
|
|
hát ez gondolom a 70es évek végefelé van,akkor volt a punk korszak,lázadás. Azért az első talijukat megnéztem volna,h milyenek voltak a reakciók:D kül az első képen,a Jo mellett álló pasi nem is rossz:D Igazad van Macsus. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nem tudom én mennyire lettem volna lázadó.....szerintem semennyire.....jó kislány voltam.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Tuti bevetettél valami trükköt, azért lécelt le tőlem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nem kellett trükk,megtetszettem neki...ennyi.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.07. 24. - 17:27:14
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.07. 24. - 17:27:48
Létrehozva:
|
|
|
(IMG:http://i1007.photobucket.com/albums/af193/Dz0_album/copiade1841355534ad608f.jpg) eehehehhehehehehehe XD XD XD Nekem zörögsz papírzacskó? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehe ezt Vica mondta egyszer (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát ha neked nem is, Vicának 2 pasija van, apukám és Neo (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) na hát nekem is lesz most 2..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) vagy 3 (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Úgyis kitartok Alan mellett (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ja igen a papírzacskó..... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) csajok nagyon röhögök.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.07. 24. - 17:28:28
Létrehozva:
|
|
|
Jack azon a képen nem rossz,ahol ácsingózik a két csajjal. Ezen én már filóztam,h ha tegyük fel megismerkednék Jack-kel,és meginvitálna,egy hétvégi kiruccanásra az apjához,én lehet,h nem mernék elmenni,vagy legalábbis,nem nagyon mernék szólni bármit is:D Bár lehet,h pár pohárka segítene....(csak félő,h lehet h utána Dave ölében kötnék ki,az meg nem sokaknak tetszene:D)
|
|
|
|
2010.07. 24. - 17:28:54
Létrehozva:
|
|
|
Na tessék Macsus a Jo melletti pasi a pasid (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
de hülye vagyok XD |
|
|
|
2010.07. 24. - 17:29:57
Létrehozva:
|
|
|
ááháááá (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) és ezt a képet nem most töltöttem fel Facebook-ra? XD de igen és egyből megismertem mikor készült.....nagyon vicces jelenet...tök cuki Dave.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.07. 24. - 17:30:11
Létrehozva:
|
|
|
Jack azon a képen nem rossz,ahol ácsingózik a két csajjal. Ezen én már filóztam,h ha tegyük fel megismerkednék Jack-kel,és meginvitálna,egy hétvégi kiruccanásra az apjához,én lehet,h nem mernék elmenni,vagy legalábbis,nem nagyon mernék szólni bármit is:D Bár lehet,h pár pohárka segítene....(csak félő,h lehet h utána Dave ölében kötnék ki,az meg nem sokaknak tetszene:D) Ugye-ugye?????? Nekem az tetszik ahogy a rucija ki van gombolva (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Hát, vagy elmennél, és leblokkolnál (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Tuti nem tudnál megszólalni..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.07. 24. - 17:30:36
Létrehozva:
|
|
|
Na tessék Macsus a Jo melletti pasi a pasid (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) de hülye vagyok XD Hát és szerintetek azóta mi lett azzal a szerencsétlen Basildoni punkgyerekkel?(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) D |
|
|
|
2010.07. 24. - 17:30:37
Létrehozva:
|
|
|
Jack azon a képen nem rossz,ahol ácsingózik a két csajjal. Ezen én már filóztam,h ha tegyük fel megismerkednék Jack-kel,és meginvitálna,egy hétvégi kiruccanásra az apjához,én lehet,h nem mernék elmenni,vagy legalábbis,nem nagyon mernék szólni bármit is:D Bár lehet,h pár pohárka segítene....(csak félő,h lehet h utána Dave ölében kötnék ki,az meg nem sokaknak tetszene:D) Főleg Jen-nek nem... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.07. 24. - 17:30:58
Létrehozva:
|
|
|
de igen és egyből megismertem mikor készült.....nagyon vicces jelenet...tök cuki Dave.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na, tudtam én, azért volt olyan ismerős (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Látszik a képen is, hogy aranyos kis cukorfalat jajj úgy belecsípnék a pofijába (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
|
2010.07. 24. - 17:31:07
Létrehozva:
|
|
|
Vica: lol XD Macsus, üdv a mini Maunika shown-ban (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Két vendég Vica és Fru akik azon vitatkoznak, mi volt előbb: a tyúk vagy a tojás, avagy miért lépett le a pasi más nővel (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.07. 24. - 17:31:27
Létrehozva:
|
|
|
Hát és szerintetek azóta mi lett azzal a szerencsétlen Basildoni punkgyerekkel?(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) D gondolom azóta nem punk..... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.07. 24. - 17:32:20
Létrehozva:
|
|
|
Hát és szerintetek azóta mi lett azzal a szerencsétlen Basildoni punkgyerekkel? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) D Ezen felröhögtem XD XD XD szerencsétlen basildoni punkgyerek (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Vica: lol XD Macsus, üdv a mini Maunika shown-ban (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Két vendég Vica és Fru akik azon vitatkoznak, mi volt előbb: a tyúk vagy a tojás, avagy miért lépett le a pasi más nővel (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) maunika XXXXDDDDDDDDDD A kakas volt előbb!!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.07. 24. - 17:32:23
Létrehozva:
|
|
|
Vica: lol XD Macsus, üdv a mini Maunika shown-ban (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Két vendég Vica és Fru akik azon vitatkoznak, mi volt előbb: a tyúk vagy a tojás, avagy miért lépett le a pasi más nővel (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) kész...most már szakadok a röhögéstől..... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.07. 24. - 17:32:38
Létrehozva:
|
|
|
Hadd legyek én a Maunika XDD
|
|
|
|
2010.07. 24. - 17:32:47
Létrehozva:
|
|
|
Főleg Jen-nek nem... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát az biztos (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.07. 24. - 17:34:01
Létrehozva:
|
|
|
kész...most már szakadok a röhögéstől..... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én is XD XD (IMG:http://i171.photobucket.com/albums/u298/faithfuldevotedexcited/089948f6.jpg) (IMG:http://i224.photobucket.com/albums/dd177/IceRex1/dave/davegahanov5.jpg) |
|
|
|
2010.07. 24. - 17:34:16
Létrehozva:
|
|
|
Hát nem akarom Jo-t bántani de elég furimányosan nézett ki......én soha nem tudtam volna magam ilyen bohóc módjára kipingálni.Valahogy mindig távol állt tőlem az erős smink. Vissza szoksz a babázásra? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) a második képen lévő srác sem rossz,amelyik fehérdzsekiben van:D Mondjuk Ron jutott eszembe róla a Harry P.-ből,de nem szar!:D Úgylátszik bejönnek nekem a Basildoni punkgyerekek:D |
|
|
|
![]() ![]() |