![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Létrehozva:
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mode szóval még nem ungi-bungiztatok olyan hevesen,hogy hogy összeszakadjon alattatok az ágy. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Pici a lepedő?Venni kell nagyobbat.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) igen éppen ott tartunk,hogy a Wilder házaspár nemi életét boncolgatjuk.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Á ezt még így nem is hallottam hogy Wilder házaspár. Hmmm naggggyon tetszik. Akkor mesélj milyen a házas élet????? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Na azért nem vagyok én lepedőakrobata, Alan tanít XD XD
Vica bakker behalok rajtad XD Na épp egy angol csajjal beszélek angolul Facebook-on XD XD Azt mondja nekem "Hi, how are you? woooww he is Alan" és érteeem XDDD Mondtam neki nézze el hogy nem vagyok túl jó angolos xD Vica: Jó ez is, ha az ágy olyan lesz majd lemossuk..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Mode csak arra vigyázz,hogy nehogy uncsi legyen egy idő után az ágyikóban....szegény Alan egyszer csak azon kapná magát,hogy miközben ő ügyködik te unalmadban a lábadujjával a képet piszkálod a falon.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Mode csak arra vigyázz,hogy nehogy uncsi legyen egy idő után az ágyikóban....szegény Alan egyszer csak azon kapná magát,hogy miközben ő ügyködik te unalmadban a lábadujjával a képet piszkálod a falon.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Uncsi? Ugyan soha XD Ki mondta hogy mindig az ágyban nyomjuk? XDDDDDD |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Na azért nem vagyok én lepedőakrobata, Alan tanít XD XD Vica bakker behalok rajtad XD Na épp egy angol csajjal beszélek angolul Facebook-on XD XD Azt mondja nekem "Hi, how are you? woooww he is Alan" és érteeem XDDD Mondtam neki nézze el hogy nem vagyok túl jó angolos xD Vica: Jó ez is, ha az ágy olyan lesz majd lemossuk..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Elő a kárpittisztítót..... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Majd Alan lemossa....belőle jött... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Értetted hogy "Hi, how are you?.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hihetetlen..... Á ezt még így nem is hallottam hogy Wilder házaspár. Hmmm naggggyon tetszik. Akkor mesélj milyen a házas élet????? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Jól van na nálam ez fejlődés XD Németül tanulok..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Jajj hát nem akarom befogni mint egy marhát xD |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Na azért nem vagyok én lepedőakrobata, Alan tanít XD XD Vica bakker behalok rajtad XD Na épp egy angol csajjal beszélek angolul Facebook-on XD XD Azt mondja nekem "Hi, how are you? woooww he is Alan" és érteeem XDDD Mondtam neki nézze el hogy nem vagyok túl jó angolos xD Vica: Jó ez is, ha az ágy olyan lesz majd lemossuk..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na Mode!!!! Mégis tudsz angolul!!! Bár lehet csak azokat a mondatokat érted, amikben Alan neve is benne van??? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ügyi vagy! Mode csak arra vigyázz,hogy nehogy uncsi legyen egy idő után az ágyikóban....szegény Alan egyszer csak azon kapná magát,hogy miközben ő ügyködik te unalmadban a lábadujjával a képet piszkálod a falon.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Vicus! Beszarássss! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ezt most elképzeltem. Áááááááááááááá |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Na Mode!!!! Mégis tudsz angolul!!! Bár lehet csak azokat a mondatokat érted, amikben Alan neve is benne van??? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ügyi vagy! Vicus! Beszarássss! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ezt most elképzeltem. Áááááááááááááá Háát, mindent megjegyzek amit angolul mondanak. De azért nagyon kevésbé tudok, szóval van mit fejlődni. Először csak társalgási szinten akarok, mert ha azt nem tudom akkor fingom nincs, hogyan akarok Alan-nek levelet írni, pláne beszélni vele. Vicus! Beszarássss! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ezt most elképzeltem. Áááááááááááááá Csak a fal az ágy háta mögött van XDDD |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Uncsi? Ugyan soha XD Ki mondta hogy mindig az ágyban nyomjuk? XDDDDDD Hát hol még? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Konyha asztal,padl,fürdőkád... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na Mode!!!! Mégis tudsz angolul!!! Bár lehet csak azokat a mondatokat érted, amikben Alan neve is benne van??? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ügyi vagy! Vicus! Beszarássss! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ezt most elképzeltem. Áááááááááááááá hehe... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) meglódítottam a képzeletedet |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Hát hol még? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Konyha asztal,padl,fürdőkád... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Fürdőkád... fotel... anyám ágya .. (ritkán)XD Autó...(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Anyukád ágya?...csak vigyázzatok nehogy megtalálja anyukád az árulkodó foltokat a lepedőjén.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Anyukád ágya?...csak vigyázzatok nehogy megtalálja anyukád az árulkodó foltokat a lepedőjén.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nem szoktuk elővenni a lepedőt.(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De olyankor Alan odafigyel, hogy hova engedi a krémsajtot..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na egyre jobb, most hallom, hogy Joe Jackson a feleségét hibáztatja Michael haláláért...úhh nem mondok semmit....... |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
"De olyankor Alan odafigyel, hogy hova engedi a krémsajtot."...öcccsém..... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
"De olyankor Alan odafigyel, hogy hova engedi a krémsajtot."...öcccsém..... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát de így van XD Előtte szól, hogy készüljünk aztán jah XD XD |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Na jó ennyi röhögés után lassan elpályázok.
Jó éjt mindenkinek. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Jó éjt Vica (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Jó legyél, álmodj Dave perverzet (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Hát de így van XD Előtte szól, hogy készüljünk aztán jah XD XD Van ideje szólni mielőtt.....? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Készüljünk....max annyit tud kinyögni de bazi gyorsan,hogy elmegyek..... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) de nem az ajtón ki felé.... Jó éjt Vica (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jó legyél, álmodj Dave perverzet (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De jó lenne. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Van ideje szólni mielőtt.....? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Készüljünk....max annyit tud kinyögni de bazi gyorsan,hogy elmegyek..... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) de nem az ajtón ki felé.... De jó lenne. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) haha azt szokta kiabálni hogy "Mindjárt, mindjárt" XDDD Jó lesz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Mindjárt...na ez már jobban hangzik.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Mindjárt...na ez már jobban hangzik.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Figyelem figyelem az előbb ágybeli kulissza titkokat olvashattak a Wilder házaspár életéből. :DLegalább is ami az alvó pozíciójukat illeti....más fajta pozícióról más okokból nem szólt a fáma (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) veeeeeehehehehheheheeee Na Vica. Most, hogy így kitárgyaltuk A Wilder házaspár magán dolgait, mehetek bugyit cserélni XDDD A hozzászólást -Mode93- szerkesztette a következő időpontban: 2010.06. 14. - 19:59:27 |
|
|
![]() ![]() |