![]() ![]() |
2010.07. 25. - 16:08:09
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Csövi lányok! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Facebookon vannak képek rólam! XD |
|
|
|
2010.07. 25. - 16:11:08
Létrehozva:
|
|
|
Szia (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én már néztem Neo (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Illetve még nem mindet (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) XD |
|
|
|
2010.07. 25. - 16:14:03
Létrehozva:
|
|
|
Csövi lányok! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Facebookon vannak képek rólam! XD Helló. Neo mindjárt megsasolom. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mode vannak ám képek..... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ha már kép...az előbb probáltam pakolászni a képeim között és megtaláltam ezt.Emlékszel Mode mikor megtaláltad a férjed szomorú szemű képeit és Dave gyönyörűséges fotócskáit akkor beszéltük,hogy Andyről nincs külön....de legalább csoport képen rajta van.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mondjuk Martinról sincs külön de azért a többiekkel van egybe-külön.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ja és igen Mode tőled vannak a képek.....legalább is amin Martin rajta van az biztos.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Csatolt állományok
tumblr_l53q65Imct1qbxnv5o1_500.jpg ( 36.64K )
Letöltések száma: 2
tumblr_l5ikvvj6nV1qbzsdzo1_500.jpg ( 81.95K )
Letöltések száma: 2 |
|
|
|
2010.07. 25. - 16:18:57
Létrehozva:
|
|
|
Vica, azóta Andy-ről is lett külön (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Egyébként szia (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:http://27.media.tumblr.com/tumblr_l642f4Zvw91qb249co1_500.jpg) (IMG:http://29.media.tumblr.com/tumblr_l642u9S3L91qb249co1_500.jpg) (IMG:http://30.media.tumblr.com/tumblr_l630cgsC3s1qcfqa4o1_500.jpg) hehehee de jó lenne, ha létezne egy ilyen..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:http://24.media.tumblr.com/tumblr_l61ii9Iu3l1qc0kcco1_500.jpg) |
|
|
|
2010.07. 25. - 16:20:23
Létrehozva:
|
|
|
Mode hehe pardon akkor rossz a memóriám.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) No mindegy de a csoportképnek megörültem,hogy jé nekem ilyenem is van..... ?(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Neo hűűűű jók ám a képek rólad.Milyen aranyos kis kerek fejű gyerek voltál..... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.07. 25. - 16:20:52 |
|
|
|
2010.07. 25. - 16:21:28
Létrehozva:
|
|
|
Hát látod, van ilyen is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.07. 25. - 16:23:10
Létrehozva:
|
|
|
Modeland...oda költözünk.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
nya akkor még képek.....az első képen Dave olyan jól néz ki,hogy eldobom magam.....áááááááááá (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Csatolt állományok
18kklj.jpg ( 23.2K )
Letöltések száma: 3
tumblr_l2f521PfjY1qaqck3o1_400.jpg ( 17.04K )
Letöltések száma: 5 |
|
|
|
2010.07. 25. - 16:24:42
Létrehozva:
|
|
|
jujj de hideg van, jól jönne egy meleg férfi test, hogy megmelegítsen xD xD xD xD
Dave (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Második képen a férjem meg beállt..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.07. 25. - 16:24:45
Létrehozva:
|
|
|
Hát látod, van ilyen is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) néha elcsodálkozom amikor képeim között böngészek,hogy nocsak ilyenem is van?..... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.07. 25. - 16:25:34
Létrehozva:
|
|
|
Vica eldobtad magad? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
néha elcsodálkozom amikor képeim között böngészek,hogy nocsak ilyenem is van?..... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ehehhe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én nagyjából tisztában vagyok a képekkel (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.07. 25. - 16:27:21
Létrehozva:
|
|
|
jujj de hideg van, jól jönne egy meleg férfi test, hogy megmelegítsen xD xD xD xD Dave (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Második képen a férjem meg beállt..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Pont azt akartam mondani,hogy a másodikon meg a sógi néz ki szívdöglesztően azzal a beállással..... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Hát kérd meg Alant,hogy melegítsen. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Vica eldobtad magad? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ehehhe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én nagyjából tisztában vagyok a képekkel (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) majdnem.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) én nem mindig mert van amikor csak elmentem őket aztán megfeledkezem róluk és ilyenkor amikor próbálom őket szétválogatni akkor szoktam lesni,hogy mik is vannak a táramba.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.07. 25. - 16:29:59
Létrehozva:
|
|
|
hehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Az is, nem csak úgy néz ki (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
Megkérném én, de csicsikál, meg a gép elől se nagyon akarok felkelni...(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.07. 25. - 16:30:20
Létrehozva:
|
|
|
hehe Neo lelépett és meg sem várta a képeire a reagálásokat..... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Apropó Mode mit tudsz Nikiről?Nagyon el van tünve.... (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Remélem minden rendben van vele. |
|
|
|
2010.07. 25. - 16:30:53
Létrehozva:
|
|
|
áháááá (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Én is mindig csak elmentegetem, több külön mappám is van, de azért amit egyszer-kétszer láttam, az rögzül.(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.07. 25. - 16:31:32
Létrehozva:
|
|
|
hehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Az is, nem csak úgy néz ki (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Megkérném én, de csicsikál, meg a gép elől se nagyon akarok felkelni...(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jól van már....akkor az is na.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Csicsikál?Na szép.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.07. 25. - 16:32:42
Létrehozva:
|
|
|
Nikit nem nagyon láttam mostanában msn-en sem, biztos dolgozik, vagy fene se tudja.
Jól van már....akkor az is na.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Csicsikál?Na szép.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehehehe XD XD Hát hadd aludjon, bár én keltem föl éjjel 3-szor is, de mindegy. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Pihent, tv-t nézett, aztán gondolom elaludt. |
|
|
|
2010.07. 25. - 16:33:38
Létrehozva:
|
|
|
áháááá (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Én is mindig csak elmentegetem, több külön mappám is van, de azért amit egyszer-kétszer láttam, az rögzül.(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát ami a mappákat illeti amiket tudom,hogy melyik évben készültek azok nekem is külön vannak de van egy csomó ömlesztett is ....jó hát azért nálam is előfordul,hogy tudom,hogy egyik-másik kép már megvan és ha újra látom nem mentem el.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.07. 25. - 16:34:54
Létrehozva:
|
|
|
Hát én úgy mappázok, hogy bizony néha előfordul, hogy a Michael Jackson képek közé becsúszik egy Dave, vagy fordítva. De akkor az ott is marad, nem szórakozok vele.
|
|
|
|
2010.07. 25. - 16:35:56
Létrehozva:
|
|
|
Nikit nem nagyon láttam mostanában msn-en sem, biztos dolgozik, vagy fene se tudja. hehehehe XD XD Hát hadd aludjon, bár én keltem föl éjjel 3-szor is, de mindegy. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Pihent, tv-t nézett, aztán gondolom elaludt. Majd csak befut Niki is..... 3-szor felkeltetted?Olyan sűrűn jársz pisilni? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát akkor jó pihit a sóginak.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát én úgy mappázok, hogy bizony néha előfordul, hogy a Michael Jackson képek közé becsúszik egy Dave, vagy fordítva. De akkor az ott is marad, nem szórakozok vele. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.07. 25. - 16:37:58
Létrehozva:
|
|
|
Nem, nem pisilni mentem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hajnali 2-kor a kutyának kakilnia kellett, utána az ajtót becsapta a szél, végül pedig a redőny volt túl hangos. (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Az ajtóra Alan is fölébredt, de hát mondtam neki, hogy aludjon tovább.
Úgyis mindjárt fölkeltem, mert éhes vagyok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A hozzászólást -Mode93- szerkesztette a következő időpontban: 2010.07. 25. - 16:38:31 |
|
|
|
![]() ![]() |