![]() ![]() |
2010.07. 27. - 17:30:40
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
(IMG:http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs104.snc3/15163_1126078725393_1629902176_296555_164026_n.jpg) Hát nem tudom, a csajok most is ragadnak rá, de régen ha bármilyen kalandja is volt, kétlem, hogy Jo-t megcsalta volna a drogos időszakán kívül. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Alanre is ragadnak a nők, mégsem csalja meg egyikkel sem Brittet, mert szereti. Szerintem anno sem Jeri-t senkivel. Nos Bettike sajnos ki kell,hogy ábrándítsalak.Ugyanis Dave csalta Jo-t és ezt ő saját maga megmondta.Szégyellte magát érte.Alan- t nem tudom illetve hallottam ezt-azt de lehet,hogy nem igaz. (IMG:http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash1/hs294.ash1/22157_1147048969636_1629902176_339038_509503_n.jpg) Isten bizony, nem tudom miből hiszitek azt, hogy Dave egy nőfaló állat.......(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Igen is ellenére lenne, ugyanis családapa...(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nem csak én és Fru hanem az összes női rajongó azt feltételezi Dave-ről,hogy nőfaló.....legalább is régen az volt .... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Én konkrétan arra az időszakra gondoltam, amikor szingli volt. Nem feltételezem róla, hogy szoknyapecér lenne, második alkalommal is ugye Terike volt az, aki felvette a nyúlcipőt, ráadásul rosszabbul nem is időzíthetett volna mert pont akkor lépett le, amikor Dave-nek a legnagyobb szüksége lett volna rá. Nekem tuti lelkiismeret-furdalásom lett volna, ha a palimat magára hagyom, mikor nyakig van a szarban. Valahol olvastam eléggé cifra dolgot, amit még ifjú korában művelt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Vince állítólag ezt nagyon szégyellte, de nem is csoda. Persze nem tudom, ez mennyire igaz, lehet, hogy kamu, nem voltam ott, így nem tudhatom az igazságot (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Terike.....eh.... (IMG:style_emoticons/default/dry.gif) no comment....csak annyit mégis,hogy utálom a szemét embereket....volt már párhoz szerencsém ráadásul közeli családtagjaim.....na miattuk utálom az olyan embereket mint Teresa |
|
|
|
2010.07. 27. - 17:35:21
Létrehozva:
|
|
|
Bosszantóak tudnak lenni. Egyébként pont Dave-ről nem tudom elképzelni h olyan tipikus jó kisfiú volt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Persze ettől még ő marad az abszolút kedvenc, mert hát ki nem csinál hülyeséget legalább egyszer. Aki ilyet állít az álszent. |
|
|
|
2010.07. 27. - 17:35:47
Létrehozva:
|
|
|
Bosszantóak tudnak lenni. Egyébként pont Dave-ről nem tudom elképzelni h olyan tipikus jó kisfiú volt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nagyon nem volt..... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Fru válaszoltam az e-mailre..... Bosszantóak?Sajnos több annál......tapasztalat..... (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) hát nekem kedvenc az biztos..... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.07. 27. - 17:36:22 |
|
|
|
2010.07. 27. - 17:37:31
Létrehozva:
|
|
|
Éppen ezért nehéz elképzelnem annak (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.07. 27. - 17:40:21
Létrehozva:
|
|
|
hehe "jó " kisfiú lehetett ha még az osztálytársai is kilógatták a suli ablakán.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Fru (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Csatolt állományok
2a9b5823.jpg ( 54.25K )
Letöltések száma: 2
4gl0.jpg ( 44.22K )
Letöltések száma: 2
0017edit.png ( 225.41K )
Letöltések száma: 2 |
|
|
|
2010.07. 27. - 17:46:08
Létrehozva:
|
|
|
Na hát az meg a másik (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Lehet túl sokat okoskodott és egy idő után tele lett a hócipője a többieknek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Általános suliba egy üres műanyag flakont kihajítottam az ablakon a második emeletről, és fejen talált egy cigó pasit (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.07. 27. - 17:47:33
Létrehozva:
|
|
|
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Fru és nem vert meg? A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.07. 27. - 17:48:12 |
|
|
|
2010.07. 27. - 17:49:07
Létrehozva:
|
|
|
Voltak nekem is húzásaim azért (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Meg kiskoromban csináltam még cifra dolgokat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.07. 27. - 17:51:40
Létrehozva:
|
|
|
Fru mesélj..... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.07. 27. - 17:52:42
Létrehozva:
|
|
|
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Fru és nem vert meg? Nem, csak az öklét rázta dühösen. Épp suliidő volt, és a teremben voltam az osztálytársakkal, éppen szünet volt. A fickó az pont ablak alatt ment el, amikor telibe kapta az üveg. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.07. 27. - 17:54:29
Létrehozva:
|
|
|
Nem, csak az öklét rázta dühösen. Épp suliidő volt, és a teremben voltam az osztálytársakkal, éppen szünet volt. A fickó az pont ablak alatt ment el, amikor telibe kapta az üveg. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.07. 27. - 17:56:51
Létrehozva:
|
|
|
Fru mesélj..... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát olyan 4 éves lehettem, amikor este fürödtem, és beletojtam a fürdővízbe. Miután megfürödtem, felvettem a pizsim, amin pillangók voltak. Miután nem látta senki, pizsamástul visszamásztam a kád vízbe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A tv-t meg Robin Hood jelmezben néztem a kanapé tetejéről (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ovis koromban meg bemásztam a könyvespolc egyik polcára (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A homokozóban meg mikor odajött vki hozzám játszani, nálam jóval kisebb volt, rászóltam h menj innen, te csecsenő (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.07. 27. - 18:00:20
Létrehozva:
|
|
|
jó sztorik (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) beletojtál a vízbe? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.07. 27. - 18:05:18
Létrehozva:
|
|
|
jó sztorik (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) beletojtál a vízbe? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jaja (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát ebből is látszik, hogy nem mindennapi gyerek voltam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.07. 27. - 18:05:46
Létrehozva:
|
|
|
nem semmi egy kiscsaj voltál.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.07. 27. - 18:07:22
Létrehozva:
|
|
|
Ráadásul úszásedzés is maradt el egyszer azért, mert vki beleszart a medencébe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mentem volna öltözni, amikor az edzőm szólt, hogy aznap elmarad az edzés, mert beleszartak a medencébe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.07. 27. - 18:12:58
Létrehozva:
|
|
|
Általánosban ügyeletes voltam, és újságot olvastam. Majd felrobbantam a dühtől, mikor akkori barátnőm összefirkálta kedvenc focistám képét (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Volt egy cigó osztálytársam, mindig piszkált, egy idő után betelt nálam a pohár, és szünetben, óra előtt megvertem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Sarokba szorítottam és erősen mindkét kezemmel ököllel ütni kezdtem a vállát (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.07. 27. - 18:14:33
Létrehozva:
|
|
|
jesszus az olyan gusztustalan dolog amikor strandon a medencében úszik a kupac kaki.... (IMG:style_emoticons/default/blink.gif)
Általánosban ügyeletes voltam, és újságot olvastam. Majd felrobbantam a dühtől, mikor akkori barátnőm összefirkálta kedvenc focistám képét (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Volt egy cigó osztálytársam, mindig piszkált, egy idő után betelt nálam a pohár, és szünetben, óra előtt megvertem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Sarokba szorítottam és erősen mindkét kezemmel ököllel ütni kezdtem a vállát (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) te kis brutál.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.07. 27. - 18:16:11
Létrehozva:
|
|
|
Ja azt meg nem is mondtam mikor ált sulis negyed9ikes voltam egyik osztálytársam bezárt a lányvécébe, mire kijöttem, megette az uzsonnámat.
|
|
|
|
2010.07. 27. - 18:17:07
Létrehozva:
|
|
|
majd jövök..... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Ja azt meg nem is mondtam mikor ált sulis negyed9ikes voltam egyik osztálytársam bezárt a lányvécébe, mire kijöttem, megette az uzsonnámat. ahelyett,hogy elkérte volna a bélpoklos.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |