![]() ![]() |
2010.07. 27. - 18:18:03
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
jesszus az olyan gusztustalan dolog amikor strandon a medencében úszik a kupac kaki.... (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) te kis brutál.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ma már nem tudnék ilyet csinálni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Oké (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.07. 27. - 18:35:02
Létrehozva:
|
|
|
milyet Fru?
|
|
|
|
2010.07. 27. - 18:42:39
Létrehozva:
|
|
|
Hát megverni valakit..Ahhoz nagyon fel kell, hogy húzzanak (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A DM-es magazinomban Humor címszó alatt olyat csináltam, hogy dalokhoz kiegészítésképp egyéni véleményt, gondolatot fűztem. Idézek a Kingdomból, ha érdekel. |
|
|
|
2010.07. 27. - 18:44:44
Létrehozva:
|
|
|
hát én sem nézem ki belőled,hogy verekedős lennél.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
én meg dinnyét eszek...azt hiszem nem győzök majd pisilni járni tőle (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát megverni valakit..Ahhoz nagyon fel kell, hogy húzzanak (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A DM-es magazinomban Humor címszó alatt olyat csináltam, hogy dalokhoz kiegészítésképp egyéni véleményt, gondolatot fűztem. Idézek a Kingdomból, ha érdekel. oké jöhetnek.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.07. 27. - 18:52:28
Létrehozva:
|
|
|
látom egyedül maradtam (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif)
|
|
|
|
2010.07. 27. - 18:54:19
Létrehozva:
|
|
|
Itt vagyok:)
|
|
|
|
2010.07. 27. - 18:54:40
Létrehozva:
|
|
|
oké... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.07. 27. - 18:56:24
Létrehozva:
|
|
|
Can you feel me coming?
Yes Open the door, it's only me Dave ,who don't open the door to you? Magyarul: Érzed, hogy jövök? Igen Nyisd ki az ajtót, csak én vagyok Dave, ki nem nyit neked ajtót? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.07. 27. - 18:58:31
Létrehozva:
|
|
|
Fru hát ez az ki nem nyitna Dave-nek ajtót.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.07. 27. - 19:03:07
Létrehozva:
|
|
|
So in your infinite wisdom Don't trust in my wisdom because it's limited. You show me how this life should be Ask Jesus All your love and glory Doesn't mean that much to me Glory and love not enough to you? What do you want from life exactly? Magyarul A végtelen bölcsességeddel Ne bízz az én bölcsességemben, mert korlátozott. Megmutatod nekem milyennek kell lennie az életnek Kérdezd Jézust Minden szereteted és dicsőséged Nem jelent sokat számomra Dicsőség és szeretet nem elég neked? Mit akarsz pontosan az élettől? |
|
|
|
2010.07. 27. - 19:05:22
Létrehozva:
|
|
|
Látod nem elég a szeretet és dicsőség neki....... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.07. 27. - 19:08:38
Létrehozva:
|
|
|
Fru hát ez az ki nem nyitna Dave-nek ajtót.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát én tuti nem zárnám ki (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Még akkor se, ha kissé pityókás (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Látod nem elég a szeretet és dicsőség neki....... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A kis mohó (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.07. 27. - 19:09:17
Létrehozva:
|
|
|
Hát ha pityókás akkor lehet én meggondolnám magam,hogy beengedjem-e...legfeljebb ágyba dugnám,hogy kialudja.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
jaaa mohó a pasi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.07. 27. - 19:10:11 |
|
|
|
2010.07. 27. - 19:15:55
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.07. 27. - 19:18:25
Létrehozva:
|
|
|
Te kizárnád? Szegény..Nekem túlságosan vajszívem van, nem tudnám azt mondani neki, hogy bocs, de kint maradsz, mert túl pityókás vagy (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Volt egy olyan eset, hogy eléggé pityókásan ért vissza egyik barátjához, félpucéran és mezítláb (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Volt ott egy gyerek, aki megkérdezte tőle a nevét de ő nem tudta megmondani neki (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ez egy 2001-es interjú volt, neten olvastam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A sztorit maga Dave mesélte el (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Meg h egy mode rajongót nem engedtek be mert túl piás volt, így nem láthatta a fiúkat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.07. 27. - 19:19:16
Létrehozva:
|
|
|
lassan megyek mert a Petra már nyekereg (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Jó éjt mindenkinek. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.07. 27. - 19:20:22
Létrehozva:
|
|
|
Az a csontos mellkas... (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Itt nagyon vékony volt szegényke.. lassan megyek mert a Petra már nyekereg (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jó éjt mindenkinek. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Okés, jó éjt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.07. 27. - 19:22:54
Létrehozva:
|
|
|
Te kizárnád? Szegény..Nekem túlságosan vajszívem van, nem tudnám azt mondani neki, hogy bocs, de kint maradsz, mert túl pityókás vagy (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Volt egy olyan eset, hogy eléggé pityókásan ért vissza egyik barátjához, félpucéran és mezítláb (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Volt ott egy gyerek, aki megkérdezte tőle a nevét de ő nem tudta megmondani neki (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ez egy 2001-es interjú volt, neten olvastam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A sztorit maga Dave mesélte el (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Meg h egy mode rajongót nem engedtek be mert túl piás volt, így nem láthatta a fiúkat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nem biztos,hogy kizárnám de ha be engedném akkor is mondanám neki,hogy húzzon az ágyba és aludjon. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehe jól be lehetett rúgva ha nem tudta megmondani a nevét... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) igen a rohadt drog miatt.... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
|
2010.07. 27. - 21:52:33
Létrehozva:
|
|
|
Nos Bettike sajnos ki kell,hogy ábrándítsalak.Ugyanis Dave csalta Jo-t és ezt ő saját maga megmondta.Szégyellte magát érte.Alan- t nem tudom illetve hallottam ezt-azt de lehet,hogy nem igaz. Igen, tudok róla de az akkor volt amikor nem drogozott.. Józanon nem lenne képes megcsalni..szerintem. A hozzászólást -Mode93- szerkesztette a következő időpontban: 2010.07. 27. - 21:56:55 |
|
|
|
2010.07. 27. - 21:53:18
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Bocsi Vicuska, jöttem volna de a tesóim elvittek biliárdozni. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jó éjt, szép álmokat mindenkinek! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |