![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Létrehozva:
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) veeeeeehehehehheheheeee Na Vica. Most, hogy így kitárgyaltuk A Wilder házaspár magán dolgait, mehetek bugyit cserélni XDDD Na hali itt! Végre tudok írni! Hehehe hugiXD |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Hát Mode, azért van itt is szöveg rendesen.
Besz.rtam a röhögéstől. Krémsajt és társai. Ááááááááááááááá (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Na végre tudok irkálni ide, ennek örömére holnap elmesélem az álmom Vicának (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Trixx: Mode már csak ilyen gyagya, az én hugom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Hejj, itt bandáztok??
XDD Trixx: Hát igen a krémsajt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Megyek is megkukkantani XD Fruzsi tegyél már majd ki valami avatart XD Csinálok neked, milyet akarsz? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na végre tudok irkálni ide, ennek örömére holnap elmesélem az álmom Vicának (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Trixx: Mode már csak ilyen gyagya, az én hugom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ja, hát agyilag mi ketten..... DANGER! XD |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Hejj, itt bandáztok?? XDD Trixx: Hát igen a krémsajt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Megyek is megkukkantani XD Fruzsi tegyél már majd ki valami avatart XD Csinálok neked, milyet akarsz? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Igen, itt. Ja hogy kéznél van????? Tudsz élni! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jó éjt itt is! |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
A másik szobában ..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) készíti az ágyat (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
hahahaa XD Jó éjszakát (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Na drágaszágaim elhúztam aludni. A DM legyen veletek! XD
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Na drágaszágaim elhúztam aludni. A DM legyen veletek! XD Jó éjt, megyek én is! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nekem elég lesz csak Martin (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) veeeeeehehehehheheheeee Na Vica. Most, hogy így kitárgyaltuk A Wilder házaspár magán dolgait, mehetek bugyit cserélni XDDD Reggelt. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehe Mode úgy is mentél fürdeni tehát egyébként is le kellett volna venned a bugyit. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát Mode, azért van itt is szöveg rendesen. Besz.rtam a röhögéstől. Krémsajt és társai. Ááááááááááááááá (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ja kissé eleresztettük magunkat. Hát a krém sajton én is röhögtem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na végre tudok irkálni ide, ennek örömére holnap elmesélem az álmom Vicának (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Trixx: Mode már csak ilyen gyagya, az én hugom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szia Fruzsi.Üdv újra. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Oké meséld csak az álmod.Kíváncsian várom. Hehe "Mode már csak ilyen gyagya, az én hugom"...ezt én is mondhattam volna.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.06. 15. - 07:27:34 |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Milyen jó nekem, hogy 2 ilyen lökött nővérem van..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
Na kéremszépen. Mivel nem láttam értelmét fölöslegesen ádigálni az iskolában negyed 12-ig, fogtam magam és 3 perc alatt haza tekertem. Ugyanis mozi van a tornateremben, DE 1.) Fél társaság áll a tornaterem előtt és semmit nem csinál 2.) nem érdekel Az olasz meló című film 3.) Én is csak álltam a terem előtt 4.) negyed 12-ig ezt csináltam volna ha nem jövök haza 5.) a teremben világos van és a vetítőn a filmből semmit sem látni Szóval mondom magamba, elmegyek pisilni egyet addig átgondolom, hogy hazamenjek-e vagy sem. Aztán amíg pisiltem, mondom haza megyek a fenébe, keresni úgysem fog senki, mert nem volt névsorolvasás a mozi előtt.... mellesleg a biciklis résznél 1-2 gyerek már épp ült föl a biciklire hogy mehessen haza. Szóval itthon vagyok XD Itthon várt szeretett férjem és kiskutyám XD A hozzászólást -Mode93- szerkesztette a következő időpontban: 2010.06. 15. - 09:22:36 |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Milyen jó nekem, hogy 2 ilyen lökött nővérem van..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Na kéremszépen. Mivel nem láttam értelmét fölöslegesen ádigálni az iskolában negyed 12-ig, fogtam magam és 3 perc alatt haza tekertem. Ugyanis mozi van a tornateremben, DE 1.) Fél társaság áll a tornaterem előtt és semmit nem csinál 2.) nem érdekel Az olasz meló című film 3.) Én is csak álltam a terem előtt 4.) negyed 12-ig ezt csináltam volna ha nem jövök haza 5.) a teremben világos van és a vetítőn a filmből semmit sem látni Szóval mondom magamba, elmegyek pisilni egyet addig átgondolom, hogy hazamenjek-e vagy sem. Aztán amíg pisiltem, mondom haza megyek a fenébe, keresni úgysem fog senki, mert nem volt névsorolvasás a mozi előtt.... mellesleg a biciklis résznél 1-2 gyerek már épp ült föl a biciklire hogy mehessen haza. Szóval itthon vagyok XD Itthon várt szeretett férjem és kiskutyám XD Szevasz Mode. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Te pedig a mi lökött de imádnivaló hugunk vagy. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Nem lesett Alan,hogy de korán haza értél a suliból? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mi az,hogy hazatekertél? Egy sztár felesége biciklivel jár? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Hát csak nem jön értem limuzin XDDD
De, nagyot nézett (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Főleg hogy leszórtam a táskám és a nyakába ugrottam aszongya nekem "Te meg mit keresel itthon?" na mondom szép XD |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
nem ment a limuzin érted?Ki kell rúgni a sofőrt.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Sejtettem,hogy ezt kérdezi mit keresel otthon ilyenkor....gondolta lesz egy kis nyugta zenét írni erre te haza mész.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
XD XD XD
Írjon zenét rajtam XD XD XD XD XD XD Neem, amúgy sem kéretek limuzint, minek az.. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
De nem tud rajtad írni mert nem hagyod...elfoglalod mással a kezeit. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Te egy szerény sztár feleség vagy. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Hát persze, nem köll ide limuzin meg anyám kínja (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Van Alan-nek így is autója XD Hát ha írni szeretne akkor nem foglalom el (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) De úgyis megtalálja magának a nyugis helyet, ha alkotni akar (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Most is szervezkedik, meg mit tudom én. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én meg éhes lettem és nem tudom, mit fogok enni ebédre XD |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Már megint éhes vagy? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Azt eszel ebédre amit főzöl drágám magatoknak mert ugye Alan is éhes.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nyugis hely ... a sarok....oda beszorítod... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.06. 15. - 09:46:25 |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Sarok, dehogy oda be se fér (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Nyugis hely..hahh tudok én azt XD XD Hát de nem tudok mit főzni xD Nincs semmi. XD Vagy virslit eszek vagy van elvileg még egy kis tészta arra rakok valami kis cuccost XD Azért vagyok ám éhes mert reggelit alig ettem és csak egy pici szendvicset kaptam be az iskolában.. heheheee még ott ülnék elvileg.. XD |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Tudsz nyugis helyet...az ágy mi? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
De ő most alkot.....ne zavard a mestert(and servant (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) szóval nem tud most veled hemperegni. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én ma úri asszony vagyok...nem főzök...van tegnapról maradék. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.06. 15. - 09:54:54 |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
És milyen maradék van? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
hahaha (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nem is kell, hogy hemperegjen, az megvolt tegnap XD XD De ha nagyon akarnék akkor csak egy simogatásomba kerülne XD Nyugis hely..hát pl. az ágy XD Aztán a saját kis asztalkája.. XD A karjaim... XD |
|
|
![]() ![]() |